Гопница-Советчица• 21 апреля в 09:18
Що ви готували на свято, що у вашій області прийнято готувати взагалі?
Бюст Березуцкого• 21 апреля в 09:21
Нічого. Посмажили на вогні ковбаски, салат зробила, купила пасочку, все. Колись ковбасу робила, шинку запікала, голубці, холодець варила. Вже не готую, ні бажання, ні здоров´я на це немає.
Сама не знаю• 21 апреля в 09:22
Готовим только то, что хотелось бы и любим. Вчера были роллы и бутерброды с икрой. Кроме конечно паски и яиц.
Чтооооооооооо?• 21 апреля в 09:25
Я нічого не готувала. Паски, крашанки- традиційно. Чоловік з Житомирської області- в них на всі свята готують юшку- дуже наваристий бульйон з сушених грибів, півня,квасолі і свіжої риби... І желе з пакетиків. Ну таке.
1
1
Манка Я• 21 апреля в 09:26
Пекла паски. Крашанки. Буженина. Печена підчеревина. Салат з огірків-помідорів. 2 салати зробила - Шубу і Мімозу (це не традиційні на Великдень, просто любимо).
Все.
Гості принесли ще 2 види м´ясного, холодець і ще 2 салата.
Все.
Гості принесли ще 2 види м´ясного, холодець і ще 2 салата.
Королева краси• 21 апреля в 09:27
Паски пекла, сало с мясом в луковой шелухе, оливье и мясные рулетики с черносливом и курагой. Готовила то, что у меня дома едят. По традициям не готовлю.
Неновая почта• 21 апреля в 09:27
Ответ дляЧтооооооооооо?
Я нічого не готувала. Паски, крашанки- традиційно. Чоловік з Житомирської області- в них на всі свята готують юшку- дуже наваристий бульйон з сушених грибів, півня,квасолі і свіжої риби... І желе з пакетиків. Ну таке.
ого, півень та риба, не ула, а що таке з практиків?
Королева краси• 21 апреля в 09:28
Ответ дляЧтооооооооооо?
Я нічого не готувала. Паски, крашанки- традиційно. Чоловік з Житомирської області- в них на всі свята готують юшку- дуже наваристий бульйон з сушених грибів, півня,квасолі і свіжої риби... І желе з пакетиків. Ну таке.
З чого-чого желе?🤔
Чтооооооооооо?• 21 апреля в 09:29
Ответ дляКоролева краси
З чого-чого желе?🤔
Т9 ,блін. З пакетиків , магазинне.
1
Чтооооооооооо?• 21 апреля в 09:29
Ответ дляНеновая почта
ого, півень та риба, не ула, а що таке з практиків?
Пакетиків ))
Мюллерная• 21 апреля в 09:29
Не знаю что принято в области. Жарила домашнюю колбасу, делала шубу, ещё была молодая картошка и утиная грудка.
Жена сантехника• 21 апреля в 09:30
За стіл у нас бабуся відповідає - домашня ковбаса, шинка, підчеревина, запечена курка, холодець - майже те що і на Різдво, з випічки, окрім пасок ще рулети з маком. Ну і свіжі овочі, овочевий салат, запечена картопля. На Паску якось завжди менше їдять, вчора багато лишилося їжі, то бабуся всім з собою пороздавала.
Маю натхнення• 21 апреля в 09:31
Не празднуем Пасху, если вы про нее. На праздники шашлык, мясо гриль, овощи гриль, курица гриль. Или суши, рыба, морепродукты и блюда с ними.
2
Вишиванка• 21 апреля в 09:32
Ответ дляИграю_на_кларнете
В смысле - принято готовить? Готовлю, что хочу )))
В смысле принято жрать, как не в себя на Пасху.
Отсюда и вопрос автора.
Отсюда и вопрос автора.
2
Жена сантехника• 21 апреля в 09:33
Ответ дляЧтооооооооооо?
Я нічого не готувала. Паски, крашанки- традиційно. Чоловік з Житомирської області- в них на всі свята готують юшку- дуже наваристий бульйон з сушених грибів, півня,квасолі і свіжої риби... І желе з пакетиків. Ну таке.
В мене бабуся теж з Житомирщини, в них схожа юшка тільки без півня і квасолі - просто білі гриби і риба, подається холодною, раніше не розуміла цю страву, а з віком зацінила)
Чтооооооооооо?• 21 апреля в 09:37
Ответ дляЖена сантехника
В мене бабуся теж з Житомирщини, в них схожа юшка тільки без півня і квасолі - просто білі гриби і риба, подається холодною, раніше не розуміла цю страву, а з віком зацінила)
Так, холодна. Я її не їм, бо її подають в глибоких тарілках, і всі їдять ложками з однієї тарілки. Та і взагалі, я її називаю- удар по підшлунковій...
Лепетун• 21 апреля в 09:39
Паска,шовдарь,пікниця,грудка,масло,буряк з хроном- обов´язково. А ще голубці,відбивні,котлети,рулети м´ясні, салати і тд....
А ще тісто або торт.
Я про те, що прийнято готувати.
А ще тісто або торт.
Я про те, що прийнято готувати.
1
Невидимка Майя• 21 апреля в 09:42
Моя бабця пекла шинку від домашнього поросятки.
Отаку величезну задню частину натирали спеціями,замазували тістом і в піч на кілька годин.
До тієї шинки буряк з хроном.
Я ж,звісно,купила вже готову шинку,підчеревину,ковбаску,та й оце все освятиои в храмі.
А готуємо холодець,голубці,сирну тарілку-нічого особливого
Отаку величезну задню частину натирали спеціями,замазували тістом і в піч на кілька годин.
До тієї шинки буряк з хроном.
Я ж,звісно,купила вже готову шинку,підчеревину,ковбаску,та й оце все освятиои в храмі.
А готуємо холодець,голубці,сирну тарілку-нічого особливого
Я_канеша_извиняюсь• 21 апреля в 09:44
Ответ дляНевидимка Майя
Моя бабця пекла шинку від домашнього поросятки.
Отаку величезну задню частину натирали спеціями,замазували тістом і в піч на кілька годин.
До тієї шинки буряк з хроном.
Я ж,звісно,купила вже готову шинку,підчеревину,ковбаску,та й оце все освятиои в храмі.
А готуємо холодець,голубці,сирну тарілку-нічого особливого
Отаку величезну задню частину натирали спеціями,замазували тістом і в піч на кілька годин.
До тієї шинки буряк з хроном.
Я ж,звісно,купила вже готову шинку,підчеревину,ковбаску,та й оце все освятиои в храмі.
А готуємо холодець,голубці,сирну тарілку-нічого особливого
А зачем сало с мясом освячивят?😂
2
1
Невидимка Майя• 21 апреля в 09:45
Ответ дляЯ_канеша_извиняюсь
А зачем сало с мясом освячивят?😂
І ковбасу теж!
1
Ластоноша• 21 апреля в 09:49
Паска, крашанки, домашня ковбаска, печене м´ясо (буженіна та/або підчеревина) - оце для мене з дитинства традиційне на Великдень. Цього року саме таке і готувала/купувала, хоча далеко не кожен рік у мене є таке натхнення.
Холодець і голубці у мене з цим святом якось не асоціюється..
Холодець і голубці у мене з цим святом якось не асоціюється..
Баба на горошині• 21 апреля в 09:54
Ответ дляБюст Березуцкого
Нічого. Посмажили на вогні ковбаски, салат зробила, купила пасочку, все. Колись ковбасу робила, шинку запікала, голубці, холодець варила. Вже не готую, ні бажання, ні здоров´я на це немає.
Я також крім пасок і яєць ( плюс звичайна їжа) нічого не робила. Вчора нас запросили в гості,і меню було,як у вас-смажені ковбаски, салат з молодої капусти, кабачки і грибочки на грилі і якийсь неперевершений вершковий соус з зеленню і сиром. Я подумала-як добре,що немає отих салатів з майонезом, голубів, холодців. Щось нічого такого не хочеться ні готувати, ні їсти.
Играю_на_кларнете• 21 апреля в 09:54
Это все так соблюдали великий пост, что потом так «разговлялись»? ))))
1
Баба на горошині• 21 апреля в 09:58
Ответ дляИграю_на_кларнете
Это все так соблюдали великий пост, что потом так «разговлялись»? ))))
,++ я один раз в жизни соблюдала пост и потом плавно и долго из него выходила. Не могла есть ни колбасы, ни жирного. Иначе смерть поджелудочной.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу