Сиджу тихенько• 01 мая в 19:57
Отказ от микроволновки
Хочу заменить на электро духовку небольшую.
Кто отказался от микроволновки?
Кто отказался от микроволновки?
показать весь текст
1
2
22
Губи з філером• 01 мая в 20:29
Ответ дляBeile
Он прав- на сковороде вкуснее. У меня Микра чтоб ребенок разогревал себе, горячие бутерброды делать, поп-корн, семечки жарю и картошку с салом. А, и рыба вкусно.
Самий смачний стейк з лосося виходить у мікрохвильовці. На пательні то взагалі жах. В духовці він ніколи не буде таким соковитим, як з мікрохвильовки.
1
1
Губи з філером• 01 мая в 20:29
Ответ дляЛастовиння
В обед дети питаются в школе.
Де чудово їдять вчорашнє, яке ваша сім´я ’не їсть’)))
2
1
Ластовиння• 01 мая в 20:32
Ответ дляГуби з філером
Де чудово їдять вчорашнє, яке ваша сім´я ’не їсть’)))
Пишите за вашу школу пожалуйста. Вы же не знаете где учатся мои дети. За нашу могу сказать что готовят день в день. Печально что есть школы где дают детям вчерашнее.
2
Губи з філером• 01 мая в 20:37
Ответ дляЛастовиння
Электрогриль тефаль. Погуглите.
Стейк готовит за 7 минут, полной прожарки. Если любите сочный, то меньше.
Убрать доску на которой мясо резалось и помыть гриль? В посудомойку.
Стейк готовит за 7 минут, полной прожарки. Если любите сочный, то меньше.
Убрать доску на которой мясо резалось и помыть гриль? В посудомойку.
За 7 хв воно жорстке що підошва, хіба ви дуже жирне готуєте, щоб хоч якось його вгризти.
А ось що кажуть про приготування м´яса на грилі експерти:
Нещодавно експерти застерегли від приготування їжі на грилі, особливо коли мова йде про приготування м’яса, оскільки це може спричинити утворення шкідливих хімічних речовин у повітрі та вашій їжі.
Під час смаження білки та жири, що містяться в м’ясі, можуть утворювати хімічні сполуки, які називаються гетероциклічними та є канцерогенними сполуками, тобто можуть викликати рак, каже дієтологиня Келлі Джонс.
А ось що кажуть про приготування м´яса на грилі експерти:
Нещодавно експерти застерегли від приготування їжі на грилі, особливо коли мова йде про приготування м’яса, оскільки це може спричинити утворення шкідливих хімічних речовин у повітрі та вашій їжі.
Під час смаження білки та жири, що містяться в м’ясі, можуть утворювати хімічні сполуки, які називаються гетероциклічними та є канцерогенними сполуками, тобто можуть викликати рак, каже дієтологиня Келлі Джонс.
1
3
Губи з філером• 01 мая в 20:39
Ответ дляЛастовиння
Пишите за вашу школу пожалуйста. Вы же не знаете где учатся мои дети. За нашу могу сказать что готовят день в день. Печально что есть школы где дают детям вчерашнее.
Навіть якщо вашим дітям до школи щодня привозять їжу з ресторану, то і там частина їжі готується напередодні у вигляді заготовок ))) А про шкільну їдальню й мови нема.
П.С. свекруха все життя пропрацювала заввиробництвом у харчуванні.
П.С. свекруха все життя пропрацювала заввиробництвом у харчуванні.
4
Ластовиння• 01 мая в 20:39
Ответ дляГуби з філером
За 7 хв воно жорстке що підошва, хіба ви дуже жирне готуєте, щоб хоч якось його вгризти.
А ось що кажуть про приготування м´яса на грилі експерти:
Нещодавно експерти застерегли від приготування їжі на грилі, особливо коли мова йде про приготування м’яса, оскільки це може спричинити утворення шкідливих хімічних речовин у повітрі та вашій їжі.
Під час смаження білки та жири, що містяться в м’ясі, можуть утворювати хімічні сполуки, які називаються гетероциклічними та є канцерогенними сполуками, тобто можуть викликати рак, каже дієтологиня Келлі Джонс.
А ось що кажуть про приготування м´яса на грилі експерти:
Нещодавно експерти застерегли від приготування їжі на грилі, особливо коли мова йде про приготування м’яса, оскільки це може спричинити утворення шкідливих хімічних речовин у повітрі та вашій їжі.
Під час смаження білки та жири, що містяться в м’ясі, можуть утворювати хімічні сполуки, які називаються гетероциклічними та є канцерогенними сполуками, тобто можуть викликати рак, каже дієтологиня Келлі Джонс.
Грейте в микроволновке, это экологично
что вы со мной спорите? Вы утверждаете что мясо жёсткое, не имея представления даже про этот девайс.
что вы со мной спорите? Вы утверждаете что мясо жёсткое, не имея представления даже про этот девайс.
2
1
Губи з філером• 01 мая в 20:42
Ответ дляЛастовиння
Грейте в микроволновке, это экологично
что вы со мной спорите? Вы утверждаете что мясо жёсткое, не имея представления даже про этот девайс.
что вы со мной спорите? Вы утверждаете что мясо жёсткое, не имея представления даже про этот девайс.
Я куштувала м´ясо з електрогрилю, марку не знаю, вибачайте. Підошва. Хоча господарі девайсу дуже його люблять і для них ок. Плюс з любого грилю воно завжди з горілкою сіточкою.
2
1
Я Вас не боюся• 01 мая в 21:34
Ответ дляСиджу тихенько
Не смешно,я отношусь нормально ко всему этому,а вот муж с бзыками- суп в кастрюле грей,а все остальное на сковороде - вообщем голова кругом, море посуды.
Вот как вариант - электродуховка
Вот как вариант - электродуховка
так пусть себе сам греет, даже не так, пусть посуду моет после вашего разогревания в сковороде
2
Повітруля• 01 мая в 21:45
Ответ дляСиджу тихенько
Не смешно,я отношусь нормально ко всему этому,а вот муж с бзыками- суп в кастрюле грей,а все остальное на сковороде - вообщем голова кругом, море посуды.
Вот как вариант - электродуховка
Вот как вариант - электродуховка
А телефон він теж не використовує,бо це більше зло,ніж суп в мікрохвильовці
1
Борець за гаманець• 01 мая в 22:03
Ответ дляГуби з філером
А ви на плиті теж кожну порцію окремо грієте? Що заважає розігріти м´ясо чи рибу зразу на всіх, а потім гарнір зразу на всіх? І як у вас їжа встигає за дві хвилини максимум? Риба в мікрохвильовці готується за 4 хв. Так це сирий стейк лосося. Гріється з холодильника 1-1,5 хв, в залежності від того наскільки гаряче потрібно. І це велика порція. Виставляйте правильний режим розігріву і буде вам щастя.
ок, зараз піду куплю мікрохвильовку шоб виставити правильний режим.
питання було про відмову від мікрохвильовки, чи не так? написала про свій досвід. до чого ваш комент? я наче не питала як правильно гріти в мікрохвильовці і готувати стейк лосося.
мені не зручна мікрохвильовка. вам зручна. користуйтесь на здоровʼя.
питання було про відмову від мікрохвильовки, чи не так? написала про свій досвід. до чого ваш комент? я наче не питала як правильно гріти в мікрохвильовці і готувати стейк лосося.
мені не зручна мікрохвильовка. вам зручна. користуйтесь на здоровʼя.
Борець за гаманець• 01 мая в 22:04
прийшли ярі фанати мікрохвильовок в тему про відмову від мікрохвильовок і як давай написувати всім і 🤦🏼♀️ ставити
1
Спішу - перекидаюсь• 01 мая в 23:46
Ответ дляСиджу тихенько
Не смешно,я отношусь нормально ко всему этому,а вот муж с бзыками- суп в кастрюле грей,а все остальное на сковороде - вообщем голова кругом, море посуды.
Вот как вариант - электродуховка
Вот как вариант - электродуховка
Скажите ему пусть сам греет.
Підмітайло• 01 мая в 23:56
Ответ дляУкраїнська зірочка
життя і в болотах на хуторі відлюдьком теж існує. Питання в іншому
Ну порівняння таке собі. Без мікрохвильовки ніяких незручностей немає
Фокус-Покус• 02 мая в 01:03
Автор, ми останні 3 роки тинялися по зйомкам помешканням і там не було мікрохвильовок. Чи можна без неї обійтись,- однозначно так. Чи зручно - нам ні. Тому як тільки ми переїхали в своє житло, купили мікрохвильовку. Причини: 4 людей в родині, з них 2 - діти підлітки, у кожного свої справи, свій графік дня. Дорослі працюють і нема змоги всім давати свіже, тепле. Гріти на сковорідках заморочливо, довго, ще й олії шкідливої і смаженого більше виходить в раціоні. За регулярне миття сковорідок, кришок і їх швидку непридатність мовчу взагалі. Духовка, хоч і маленька, повинна нагрітись сама, потім нагріти їжу, теж багато часу. Але якщо так хочете спробувати, то варто спробувати. А може вам сподобається, ну або розчаруєтесь, але будете знати точно
2
Леся Українка• 02 мая в 01:29
Ответ дляГуби з філером
Самий смачний стейк з лосося виходить у мікрохвильовці. На пательні то взагалі жах. В духовці він ніколи не буде таким соковитим, як з мікрохвильовки.
В оптигриле и аэрогриле прекрасные стейки из лосося и не только.
Сама не знаю• 01 июня в 19:59
Ответ дляСиджу тихенько
Не смешно,я отношусь нормально ко всему этому,а вот муж с бзыками- суп в кастрюле грей,а все остальное на сковороде - вообщем голова кругом, море посуды.
Вот как вариант - электродуховка
Вот как вариант - электродуховка
Пусть сам нальет и подогреет.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу