Все возможно• Изменено 03 мая в 21:40
Доверяю вашим советам. Поделитесь рецептом буженина и пастромы из свиного ошейка
Спасибо всем, кто напишет. Очень давно тут давали рецепт пастромы ( не бастурмы), готовила несколько раз, но уже забыла как( помню что сначала держать в воде соленой несколько дней, потом натирать специями и тоже какое то время для маринада, и в конце нагреть духовку , положить на 15-30???? Не помню сколько минут, выключить духовку и оставить в выключенной до остывания ( +- 3 часа) Если кто то вспомнит это рецепт, буду благодарна за более точные пропорции( реально не помню чего и сколько нужно)
Или же буженину ? Тоже буду благодарна за рецепт.
Или же буженину ? Тоже буду благодарна за рецепт.
Мульйонерша• 03 мая в 21:50
Буженина.
На шматок в 2 кг ошийка 1 л води, 50-60 гр солі (3 ст.л з верхом), багато різних спецій за смаком (в мене кмин, хмелі-сунелі, гвоздика, коріандр, лавровий лист, духмяний перець, чорний перець горошком), 5-6 зубчиків часника.
Воду закип´ятити, покласти сіль, всі спеції. Виключити. Додати подрібнений часник.
Дати охолонути до 35-40 градусів і покласти туди м´ясо, щоб було повністю занурене. Залишити мінімум на 12 годин, краще на добу.
М´ясо вийняти, старанно обсушити, нашпигувати маленькими зубчиками часнику, збризнути крапелькою олії, загорнути в пергамент, зверху в фольгу, і в духовку спочатку на 200 на 10-15 хв, потім на 170-175 з розрахунку 50-55 хв на 1 кг м´яса.
За 10-15 хв до кінця запікання фольгу і пернамент розрізати, щоб у м´яса утворилась підсмажена шкірочка. Можна змастити м´ясо діжонською гірчицею, якщо любите, або крапелькою меда.
На шматок в 2 кг ошийка 1 л води, 50-60 гр солі (3 ст.л з верхом), багато різних спецій за смаком (в мене кмин, хмелі-сунелі, гвоздика, коріандр, лавровий лист, духмяний перець, чорний перець горошком), 5-6 зубчиків часника.
Воду закип´ятити, покласти сіль, всі спеції. Виключити. Додати подрібнений часник.
Дати охолонути до 35-40 градусів і покласти туди м´ясо, щоб було повністю занурене. Залишити мінімум на 12 годин, краще на добу.
М´ясо вийняти, старанно обсушити, нашпигувати маленькими зубчиками часнику, збризнути крапелькою олії, загорнути в пергамент, зверху в фольгу, і в духовку спочатку на 200 на 10-15 хв, потім на 170-175 з розрахунку 50-55 хв на 1 кг м´яса.
За 10-15 хв до кінця запікання фольгу і пернамент розрізати, щоб у м´яса утворилась підсмажена шкірочка. Можна змастити м´ясо діжонською гірчицею, якщо любите, або крапелькою меда.
3
Оновлена версія• 03 мая в 21:50
Я замачиваю на сутки в маринаде, соли побольше, потом вытираю, шпигую чесноком, морковкой, обмазывпю горчицей и запекаю 90 мин при температуре 185 и оставляю остывать в духовке
1
автор
Все возможно
• 03 мая в 22:08
Ответ дляМульйонерша
Буженина.
На шматок в 2 кг ошийка 1 л води, 50-60 гр солі (3 ст.л з верхом), багато різних спецій за смаком (в мене кмин, хмелі-сунелі, гвоздика, коріандр, лавровий лист, духмяний перець, чорний перець горошком), 5-6 зубчиків часника.
Воду закип´ятити, покласти сіль, всі спеції. Виключити. Додати подрібнений часник.
Дати охолонути до 35-40 градусів і покласти туди м´ясо, щоб було повністю занурене. Залишити мінімум на 12 годин, краще на добу.
М´ясо вийняти, старанно обсушити, нашпигувати маленькими зубчиками часнику, збризнути крапелькою олії, загорнути в пергамент, зверху в фольгу, і в духовку спочатку на 200 на 10-15 хв, потім на 170-175 з розрахунку 50-55 хв на 1 кг м´яса.
За 10-15 хв до кінця запікання фольгу і пернамент розрізати, щоб у м´яса утворилась підсмажена шкірочка. Можна змастити м´ясо діжонською гірчицею, якщо любите, або крапелькою меда.
На шматок в 2 кг ошийка 1 л води, 50-60 гр солі (3 ст.л з верхом), багато різних спецій за смаком (в мене кмин, хмелі-сунелі, гвоздика, коріандр, лавровий лист, духмяний перець, чорний перець горошком), 5-6 зубчиків часника.
Воду закип´ятити, покласти сіль, всі спеції. Виключити. Додати подрібнений часник.
Дати охолонути до 35-40 градусів і покласти туди м´ясо, щоб було повністю занурене. Залишити мінімум на 12 годин, краще на добу.
М´ясо вийняти, старанно обсушити, нашпигувати маленькими зубчиками часнику, збризнути крапелькою олії, загорнути в пергамент, зверху в фольгу, і в духовку спочатку на 200 на 10-15 хв, потім на 170-175 з розрахунку 50-55 хв на 1 кг м´яса.
За 10-15 хв до кінця запікання фольгу і пернамент розрізати, щоб у м´яса утворилась підсмажена шкірочка. Можна змастити м´ясо діжонською гірчицею, якщо любите, або крапелькою меда.
Дякую!
автор
Все возможно
• 03 мая в 22:09
Ответ дляОновлена версія
Я замачиваю на сутки в маринаде, соли побольше, потом вытираю, шпигую чесноком, морковкой, обмазывпю горчицей и запекаю 90 мин при температуре 185 и оставляю остывать в духовке
Спасибо!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу