Мама Карло• 16 апреля в 00:24
Про антипригарные сковородки для стейков
Я жарю на сковороде-гриль из чугуна. Раскаляю и выклажываю мясо. Сразу щапечатывается. А как жарят на антипригарках? Их же нельзя пустыми разогревать.
1
автор
Мама Карло
• 16 апреля в 00:27
Ответ дляСвезло так свезло
У меня fissman. Жарю без масла, антипригарная.
А по теме?
5
1
2
Свезло так свезло• 16 апреля в 00:28
Ответ дляМама Карло
А по теме?
А что в моем ответе не по теме?
1
1
автор
Мама Карло
• 16 апреля в 00:31
Ответ дляБабуся Бетман
Антипригарні обробляються олією - потім смажиться що завгодно
То есть главное - набрызгать масла и можно раскалять пустую? И дно не вздуется?
3
1
Бабуся Бетман• 16 апреля в 00:31
Ответ дляМама Карло
То есть главное - набрызгать масла и можно раскалять пустую? И дно не вздуется?
ні. трошки олії і втерти микрофіброю
Бабуся Бетман• 16 апреля в 00:41
Ответ дляnutty
Я не обробляю
просто є інструкція як користуватися
Бабуся Бетман• 16 апреля в 00:43
Ответ дляnutty
Ааа, ну може, я не по інструкціях 🤣
Може бути... там написано що і як робити
автор
Мама Карло
• 16 апреля в 04:12
Ответ дляГитта Ягг
Я не встречала еще ни разу никаких вздуваний на сковородках.
Відповідь тефалю:
Представник бренду
Представник бренду
10 квітня 2025
Доброго дня, Віталію.
Дякуємо за зворотний зв´язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємність.
Деформація дна сковороди може бути спричиненою внаслідок використання високої температури конфорки. Також різка зміна температури може призвести до деформації металу, внаслідок чого викривляється дно. Рекомендується уникати різких перепадів температури, наприклад, мити сковороду одразу після нагрівання. В центрі сковороди є індикатор нагріву Thermo Signal з малюнком пісочного годинника. Як тільки індикатор досягне температури 180 градусів (ідеальної для початку приготування), малюнок стає менш помітним, в такому разі необхідно зменшити температуру конфорки до помірного температурного режиму. Не варто надто довго розігрівати сковороду та готувати страву на високій температурі. Для приготування млинців температури середнього рівня цілком достатньо.
Представник бренду
Представник бренду
10 квітня 2025
Доброго дня, Віталію.
Дякуємо за зворотний зв´язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємність.
Деформація дна сковороди може бути спричиненою внаслідок використання високої температури конфорки. Також різка зміна температури може призвести до деформації металу, внаслідок чого викривляється дно. Рекомендується уникати різких перепадів температури, наприклад, мити сковороду одразу після нагрівання. В центрі сковороди є індикатор нагріву Thermo Signal з малюнком пісочного годинника. Як тільки індикатор досягне температури 180 градусів (ідеальної для початку приготування), малюнок стає менш помітним, в такому разі необхідно зменшити температуру конфорки до помірного температурного режиму. Не варто надто довго розігрівати сковороду та готувати страву на високій температурі. Для приготування млинців температури середнього рівня цілком достатньо.
1
автор
Мама Карло
• 16 апреля в 04:15
3
1
Свезло так свезло• 16 апреля в 09:06
Ответ дляМама Карло
фото
Так я и ответила, что разогреваю и жарю ))
1
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
