sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - О продуктах и технике
anonim_133
Там-тарарам• 15 мая в 23:06

Яйце пашот чи всмятку

Що так, що так - вариться 3 хв. То в чому різниця окрім того, що пашот не потрібно чистити?
P.S. Нудить від запаху уксусу, але голодна і вагаюсь щодо варіантів приготування.
woman_facepalming 1
29 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_80
Кофе в лобби• 15 мая в 23:07
1
До чого тут уксус?
like 5
anonim_3
Балаболка• 15 мая в 23:08
2
Я не люблю мокре яйце
anonim_54
Самая СоветЧиваЯ• 15 мая в 23:09
3
Уксус не за чем. Люблю и то, и то. Пашот как то нежнее, вкуснее)
anonim_80
Кофе в лобби• 15 мая в 23:10
4
Я б зараз з´їла будь яке))
Пашот в мене погано виходить, мабуть щось не так роблю
anonim_123
Жена сантехника• 15 мая в 23:10
5
В смятку варю всегда 1.5 минуты, 3 мин уже полукрутое будет.
anonim_107
Обижулька• 15 мая в 23:12
6
Терпіти не можу білок в пашот, ще й варити морока.
anonim_80
жар-птица Нюра• 15 мая в 23:12
7
Кладу в ход воду и варю ровно 5 мин
Получается всмятку
anonim_72
Знову Я• 15 мая в 23:12
8
Яйце з холодильника варю 6хв. Кладу в окріп. Виходить як раз готовий білок, рідкий жовток. Пашот вариться скоріше.
like 1
anonim_72
Знову Я• 15 мая в 23:13
9
Ответ дляжар-птица Нюра
Кладу в ход воду и варю ровно 5 мин
Получается всмятку
За 5 хв. Може вода навіть на закипіти
like 1
anonim_133
автор Там-тарарам • 15 мая в 23:16
10
Ответ дляКофе в лобби
До чого тут уксус?
Гугл так каже. В киплячу воду додати уксус, мішати, потім яйце.
anonim_133
автор Там-тарарам • 15 мая в 23:17
11
Ответ дляБалаболка
Я не люблю мокре яйце
Я взагалі нічого мокрого їстівного не люблю, окрім мівіни, але вона трохи набридла.
anonim_133
автор Там-тарарам • 15 мая в 23:19
12
Ответ дляСамая СоветЧиваЯ
Уксус не за чем. Люблю и то, и то. Пашот как то нежнее, вкуснее)
Дякую.
anonim_133
автор Там-тарарам • 15 мая в 23:20
13
Ответ дляКофе в лобби
Я б зараз з´їла будь яке))
Пашот в мене погано виходить, мабуть щось не так роблю
Ну, я взагалі ніколи не робила, просто звичним способом лінь заморочуватись, а смажене на ніч не хочеться.
anonim_169
Mrs.Sexuality• 15 мая в 23:21
14
Я люблю всмятку, всю жизнь их ем на завтрак. Кладу в маленький ковшик, быстрее закипает, и варю 1 минуту после закипания. Как раз белок твердый, желток жидкий.
like 3
anonim_54
Самая СоветЧиваЯ• 15 мая в 23:21
15
Ответ дляТам-тарарам
Дякую.
Пожалуйста)
heart 1
anonim_133
автор Там-тарарам • 15 мая в 23:22
16
Ответ дляЖена сантехника
В смятку варю всегда 1.5 минуты, 3 мин уже полукрутое будет.
Ні, 3 хв якраз повністю проварений білок і сирий жовток. Можливо від плити залежить? У мене газова зараз.
anonim_169
Mrs.Sexuality• 15 мая в 23:23
17
Ответ дляТам-тарарам
Ні, 3 хв якраз повністю проварений білок і сирий жовток. Можливо від плити залежить? У мене газова зараз.
У меня индукция, за 3 мин вкрутую.
heart 1
anonim_133
автор Там-тарарам • 15 мая в 23:23
18
Ответ дляОбижулька
Терпіти не можу білок в пашот, ще й варити морока.
Мені взагалі білок не подобається, але зараз вибір між мівіною і яйцем. Мівіна набридла...
anonim_123
Жена сантехника• 15 мая в 23:24
19
Ответ дляТам-тарарам
Ні, 3 хв якраз повністю проварений білок і сирий жовток. Можливо від плити залежить? У мене газова зараз.
у меня тоже газовая, всю жизнь так варю) за 3 мин уже желток начинает подвариваться у меня. за 6 мин полностью вкрутую выходит.
anonim_107
Обижулька• 15 мая в 23:24
20
Ответ дляТам-тарарам
Мені взагалі білок не подобається, але зараз вибір між мівіною і яйцем. Мівіна набридла...
Вже б досі зварили і зʼїли. Оце я ще над яйцем не думала))
like 1 face_with_tears_of_joy 3
anonim_133
автор Там-тарарам • 15 мая в 23:24
21
Ответ дляжар-птица Нюра
Кладу в ход воду и варю ровно 5 мин
Получается всмятку
Це Ви про в шкарлупці?
anonim_133
автор Там-тарарам • 15 мая в 23:25
22
Ответ дляЗнову Я
Яйце з холодильника варю 6хв. Кладу в окріп. Виходить як раз готовий білок, рідкий жовток. Пашот вариться скоріше.
Не працює холодильник, яйця кімнатної температури.
anonim_7
Перша леді колгоспу• 15 мая в 23:27
23
А микроволновки нет? Я там пашот делаю
anonim_133
автор Там-тарарам • 15 мая в 23:30
24
Ответ дляЖена сантехника
у меня тоже газовая, всю жизнь так варю) за 3 мин уже желток начинает подвариваться у меня. за 6 мин полностью вкрутую выходит.
Вкруту у мене 5 хв, бо 6 вже жовток синій( Просто потрібно не проґавити витягти з окропу не пізніше 3 хв, щоб жовток не почав варитись.
anonim_133
автор Там-тарарам • 15 мая в 23:31
25
Ответ дляОбижулька
Вже б досі зварили і зʼїли. Оце я ще над яйцем не думала))
Так може поки всім відповім відчуття голоду пройде і просто спати ляжу))) Ну або таки піду варити.
anonim_133
автор Там-тарарам • 15 мая в 23:34
26
Ответ дляMrs.Sexuality
Я люблю всмятку, всю жизнь их ем на завтрак. Кладу в маленький ковшик, быстрее закипает, и варю 1 минуту после закипания. Как раз белок твердый, желток жидкий.
У мене все під настрій. Зараз настрій щось з´їсти, після чого не потрібно 2 години чекати, щоб перетравилось і просто лягти спати)
anonim_133
автор Там-тарарам • 15 мая в 23:43
27
Ответ дляПерша леді колгоспу
А микроволновки нет? Я там пашот делаю
Ні. Тільки газова плита. Але вже відчуття голоду стало проходити, тому я спати))
like 1
anonim_170
Ласунка• 16 мая в 00:12
28
Я люблю пашот)
Варю просто в воді, без оцту, солі і т.д.

Так, не завжди як на картинці виходить, але мені підходить і смачно
heart 1
anonim_133
автор Там-тарарам • 16 мая в 00:13
29
Ответ дляЛасунка
Я люблю пашот)
Варю просто в воді, без оцту, солі і т.д.

Так, не завжди як на картинці виходить, але мені підходить і смачно
Дякую. Завтра спробую)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff