ЦібаФу• 16 мая в 15:04
Як доварити недоварений рис?
Вирішила приготувати рис по Похльобкіну.
3 хвилини на сильному вогні, 7 на слабкому, і 20 під кришкою.
Вийшов недоварений.
Як його тепер правильно доварити щоб їстівним став?
3 хвилини на сильному вогні, 7 на слабкому, і 20 під кришкою.
Вийшов недоварений.
Як його тепер правильно доварити щоб їстівним став?
2
3
Околовита• 16 мая в 15:06
Капельку воды, чтобы довести до кипения не снимая крышку получилось и с закрытой крышкой оставить ещё на час, не трогать. А вообще рис странноватый.
автор
ЦібаФу
• 16 мая в 15:07
Ответ дляМарфа Українівна
Добавить воды побольше. Потом промыть под краном.
Ви думаєте воно їстівне буде?
1
Сегодня не целуюсь• 16 мая в 15:08
Ответ дляЦібаФу
Ви думаєте воно їстівне буде?
А чому ні? Ви на голубці спочатку не доварюєте також, потом варите в капусті. Немає проблем.
автор
ЦібаФу
• 16 мая в 15:08
Ответ дляСегодня не целуюсь
За пів години не зварився, дивно
Варився 10. Під кришкою вимкнений стояв
автор
ЦібаФу
• 16 мая в 15:09
Ответ дляПишу вірші, дорого
У першоджерелі ще було на середньому
Я в тік ток рецепт подивилась
3
Пишу вірші, дорого• 16 мая в 15:11
Ответ дляЦібаФу
Я в тік ток рецепт подивилась
Ну доварюйте на слабкому... Шо ж робити. В. Його і не промили до?
автор
ЦібаФу
• 16 мая в 15:11
Ответ дляПишу вірші, дорого
Ну доварюйте на слабкому... Шо ж робити. В. Його і не промили до?
Ні.
Сегодня не целуюсь• 16 мая в 15:12
Зробіть з нього голубці, якщо не маєте планів доварити. Можна на сковорідці з яйцями вареними і зеленою цибулею до готовності довести, чи з морквою, як вам подобається, дотушити.
Фрекен бок• 16 мая в 15:14
Ответ дляСегодня не целуюсь
А чому ні? Ви на голубці спочатку не доварюєте також, потом варите в капусті. Немає проблем.
Та як? Хто так робить. Я кладу сирий рис
1
автор
ЦібаФу
• 16 мая в 15:16
Ответ дляБрюнетка в Мармеладе
Воды долить немного дать закипеть и выключить
Дякую. Так інтуїтивно і зробила. Знову закрила кришкою на рівгодини.аби тільки пластилін не вийшов
Брюнетка в Мармеладе• 16 мая в 15:17
Ответ дляЦібаФу
Дякую. Так інтуїтивно і зробила. Знову закрила кришкою на рівгодини.аби тільки пластилін не вийшов
А он может выйти. Вы ж не промыли. Рис промывать надо минимум 5 раз. Лучше 10
автор
ЦібаФу
• 16 мая в 15:18
Ответ дляТигрЛьвович
спросить Похльобкина....
Я завжди коли плов готувала, клала рис 1/2 води.
Завжди чудово виходило.
А тут 1/1.5 ну думаю спробую
І не вийшло
Хоч рис смачний вийшов, духмяний
Завжди чудово виходило.
А тут 1/1.5 ну думаю спробую
І не вийшло
Хоч рис смачний вийшов, духмяний
автор
ЦібаФу
• 16 мая в 15:18
Ответ дляБрюнетка в Мармеладе
А он может выйти. Вы ж не промыли. Рис промывать надо минимум 5 раз. Лучше 10
В рецепті клали сухий рис.
Сегодня не целуюсь• 16 мая в 15:20
Ответ дляФрекен бок
Та як? Хто так робить. Я кладу сирий рис
Я так роблю. Варю але не до готовності. Всі мої дівчата знайомі так роблять.)) це класичне приготування.
2
Сегодня не целуюсь• 16 мая в 15:23
Ответ дляБрюнетка в Мармеладе
А он может выйти. Вы ж не промыли. Рис промывать надо минимум 5 раз. Лучше 10
Тут згодна, а водою з рису квіти поливати, як добривом.
Молода і нерозважлива• 16 мая в 15:51
Ви вже доварили, автор? Я б добавила масла і поставила у духовку, не доливаючи нічого.
автор
ЦібаФу
• 16 мая в 15:54
Ответ дляМолода і нерозважлива
Ви вже доварили, автор? Я б добавила масла і поставила у духовку, не доливаючи нічого.
Доварила.
Але вийшла каша. Їсти можна.
Але нема ефекту розсипчатого рису де рисинка до рисинки
Але вийшла каша. Їсти можна.
Але нема ефекту розсипчатого рису де рисинка до рисинки
Брюнетка в Мармеладе• 16 мая в 21:26
Ответ дляЦібаФу
Доварила.
Але вийшла каша. Їсти можна.
Але нема ефекту розсипчатого рису де рисинка до рисинки
Але вийшла каша. Їсти можна.
Але нема ефекту розсипчатого рису де рисинка до рисинки
В следующий раз промойте хорошенько и замочите на 20 минут тогда будет хороший рис
Хома з пастою• 17 мая в 06:25
Ответ дляЦібаФу
Я в тік ток рецепт подивилась
Сколько Вам лет, что Вы рис не умеете варить?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу