sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_21
ЦібаФу• 16 мая в 15:04

Як доварити недоварений рис?

Вирішила приготувати рис по Похльобкіну.
3 хвилини на сильному вогні, 7 на слабкому, і 20 під кришкою.
Вийшов недоварений.
Як його тепер правильно доварити щоб їстівним став?
face_with_tears_of_joy 2 woman_facepalming 3
29 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_95
Околовита• 16 мая в 15:06
1
Капельку воды, чтобы довести до кипения не снимая крышку получилось и с закрытой крышкой оставить ещё на час, не трогать. А вообще рис странноватый.
anonim_186
Сегодня не целуюсь• 16 мая в 15:06
2
Води додайте і доваріть.
like 2
anonim_78
Марфа Українівна• 16 мая в 15:06
3
Добавить воды побольше. Потом промыть под краном.
anonim_21
автор ЦібаФу • 16 мая в 15:07
4
Ответ дляМарфа Українівна
Добавить воды побольше. Потом промыть под краном.
Ви думаєте воно їстівне буде?
like 1
anonim_186
Сегодня не целуюсь• 16 мая в 15:07
5
За пів години не зварився, дивно
like 4
anonim_107
Пишу вірші, дорого• 16 мая в 15:08
6
У першоджерелі ще було на середньому
anonim_186
Сегодня не целуюсь• 16 мая в 15:08
7
Ответ дляЦібаФу
Ви думаєте воно їстівне буде?
А чому ні? Ви на голубці спочатку не доварюєте також, потом варите в капусті. Немає проблем.
anonim_21
автор ЦібаФу • 16 мая в 15:08
8
Ответ дляСегодня не целуюсь
За пів години не зварився, дивно
Варився 10. Під кришкою вимкнений стояв
anonim_21
автор ЦібаФу • 16 мая в 15:09
9
Ответ дляПишу вірші, дорого
У першоджерелі ще було на середньому
Я в тік ток рецепт подивилась
woman_facepalming 3
anonim_107
Пишу вірші, дорого• 16 мая в 15:11
10
Ответ дляЦібаФу
Я в тік ток рецепт подивилась
Ну доварюйте на слабкому... Шо ж робити. В. Його і не промили до?
anonim_21
автор ЦібаФу • 16 мая в 15:11
11
Ответ дляПишу вірші, дорого
Ну доварюйте на слабкому... Шо ж робити. В. Його і не промили до?
Ні.
anonim_107
Пишу вірші, дорого• 16 мая в 15:11
12
Ви тільки перловку не варіть пр тік-току
face_with_tears_of_joy 4
anonim_186
Сегодня не целуюсь• 16 мая в 15:12
13
Зробіть з нього голубці, якщо не маєте планів доварити. Можна на сковорідці з яйцями вареними і зеленою цибулею до готовності довести, чи з морквою, як вам подобається, дотушити.
anonim_166
МУСЯкомарова• 16 мая в 15:13
14
Додайте води і доваріть. Якщо треба розсипчатий, то переробила б
anonim_167
Фрекен бок• 16 мая в 15:14
15
Ответ дляСегодня не целуюсь
А чому ні? Ви на голубці спочатку не доварюєте також, потом варите в капусті. Немає проблем.
Та як? Хто так робить. Я кладу сирий рис
woman_facepalming 1
anonim_45
Брюнетка в Мармеладе• 16 мая в 15:15
16
Воды долить немного дать закипеть и выключить
anonim_36
ТигрЛьвович• 16 мая в 15:16
17
спросить Похльобкина....
face_with_tears_of_joy 1
anonim_21
автор ЦібаФу • 16 мая в 15:16
18
Ответ дляБрюнетка в Мармеладе
Воды долить немного дать закипеть и выключить
Дякую. Так інтуїтивно і зробила. Знову закрила кришкою на рівгодини.аби тільки пластилін не вийшов
anonim_45
Брюнетка в Мармеладе• 16 мая в 15:17
19
Ответ дляЦібаФу
Дякую. Так інтуїтивно і зробила. Знову закрила кришкою на рівгодини.аби тільки пластилін не вийшов
А он может выйти. Вы ж не промыли. Рис промывать надо минимум 5 раз. Лучше 10
anonim_21
автор ЦібаФу • 16 мая в 15:18
20
Ответ дляТигрЛьвович
спросить Похльобкина....
Я завжди коли плов готувала, клала рис 1/2 води.
Завжди чудово виходило.
А тут 1/1.5 ну думаю спробую
І не вийшло
Хоч рис смачний вийшов, духмяний
anonim_21
автор ЦібаФу • 16 мая в 15:18
21
Ответ дляБрюнетка в Мармеладе
А он может выйти. Вы ж не промыли. Рис промывать надо минимум 5 раз. Лучше 10
В рецепті клали сухий рис.
anonim_61
Стебель березы• 16 мая в 15:18
22
У меня тоже не получился рис по этому рецепту.
anonim_186
Сегодня не целуюсь• 16 мая в 15:20
23
Ответ дляФрекен бок
Та як? Хто так робить. Я кладу сирий рис
Я так роблю. Варю але не до готовності. Всі мої дівчата знайомі так роблять.)) це класичне приготування.
like 2
anonim_186
Сегодня не целуюсь• 16 мая в 15:23
24
Ответ дляБрюнетка в Мармеладе
А он может выйти. Вы ж не промыли. Рис промывать надо минимум 5 раз. Лучше 10
Тут згодна, а водою з рису квіти поливати, як добривом.
anonim_117
Молода і нерозважлива• 16 мая в 15:51
25
Ви вже доварили, автор? Я б добавила масла і поставила у духовку, не доливаючи нічого.
anonim_21
автор ЦібаФу • 16 мая в 15:54
26
Ответ дляМолода і нерозважлива
Ви вже доварили, автор? Я б добавила масла і поставила у духовку, не доливаючи нічого.
Доварила.
Але вийшла каша. Їсти можна.
Але нема ефекту розсипчатого рису де рисинка до рисинки
anonim_122
ПАЦАНКА О• 16 мая в 18:47
27
Ответ дляТигрЛьвович
спросить Похльобкина....
Кацапи і тут налажали
anonim_45
Брюнетка в Мармеладе• 16 мая в 21:26
28
Ответ дляЦібаФу
Доварила.
Але вийшла каша. Їсти можна.
Але нема ефекту розсипчатого рису де рисинка до рисинки
В следующий раз промойте хорошенько и замочите на 20 минут тогда будет хороший рис
anonim_32
Хома з пастою• 17 мая в 06:25
29
Ответ дляЦібаФу
Я в тік ток рецепт подивилась
Сколько Вам лет, что Вы рис не умеете варить?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff