Пушкининиана• 25 мая в 18:33
Вишни в начинку для булочек
Вы их добавляете как есть, свежие/замороженные или привариваете с крохмалом? Как лучше?
Не виправдовуюсь• 25 мая в 18:42
Мені подобається з цукром і крохмалем уварити, воно тоді чимсь схоже не джем в пиріжках з МакДональдз стає
2
Не виправдовуюсь• 25 мая в 18:47
Доречі, якщо попалися якісь не дуже смачні фрукти, будь які, то таким чином з них можна зробити дуже смачну начинку. В мене колись лежали кислі абрикоси і парочка персиків без смаку, порізала то все, додала цукру, крохмалю, приварила, пиріг вийшов бомбічний
3
Опля Картопля• 25 мая в 19:20
Використовую або свіжі вишні, тоді трохи цукру і крохмалю, або консервовані у власному соці, тоді просто добре зсіджені
1
Ms. Dolly• 25 мая в 19:36
Зазвичай так, але останній раз мама пасерувала з цукром і крохмалем, то сік не витікав.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу