Щедрик ведрик• 23 апреля в 16:59
Вы любите компот? Как вы его варите ,чтоб был вкусным?
Никогда не варила,но пила. Может есть какие-то фишечки ,чтоб был вкусным?
2
1
Бжоли-бандерівці• 23 апреля в 17:01
я останнім часом на узвар присіла - максимально сушок і нуль цукру
3
1
Полонянка SexShop-а!• 23 апреля в 17:01
Не варю. Заливаю ягоди, фрукти окропом в спец. глек від Тапервер
2
1
1
Чемодан-Вокзал-Майами• 23 апреля в 17:02
Ответ дляБжоли-бандерівці
я останнім часом на узвар присіла - максимально сушок і нуль цукру
я замість цукру изюм додаю
1
2
Бандитка Сью• 23 апреля в 17:02
Я узвар люблю. Варю на ночь, вскипело и выключила сразу, за ночь настаивается.
2
Королева ганделику• 23 апреля в 17:03
как попало варю, какие фрукты есть те и закидываю минут на 20 и отключаю, немного сахара добавляю))
Бжоли-бандерівці• 23 апреля в 17:03
Ответ дляЧемодан-Вокзал-Майами
я замість цукру изюм додаю
о, спробую і я так)
1
1
ПодругаМужа• 23 апреля в 17:03
люблю. і варю постійно, не в сезон з заморожених ягід
ніяких фішечок, кладете в окроп фрукти-ягоди і доводите знов до кипіння. цукор за смаком.
ніяких фішечок, кладете в окроп фрукти-ягоди і доводите знов до кипіння. цукор за смаком.
3
Мудрецыха мира• 23 апреля в 17:09
варю круглый год из замороженых ягод. Обязательно беру одно яблоко и пару горстей каких-то ягод из морозилки (сливы, смородина). Сахар пару ложек, закипает, я выключаю и оставляю на ночь. Свекровь купила сушилку и насушила яблок, варю из них узвар, но еще кидаю пару черносливин для цвета и запаха
Добротная• 23 апреля в 17:12
Ответ дляБжоли-бандерівці
я останнім часом на узвар присіла - максимально сушок і нуль цукру
Вкусно и полезно
Настасья Пицун• 23 апреля в 17:19
Часто додаю м´яту -в полуничний або з чорної смородини. У вишневий зимою можу додати паличку кориці, зірочку бад´яну. Довго не кип´ячу, але залишаю настоятися.
1
Доставучая• 23 апреля в 17:26
Я морожу полуницю, перебиту із цукром, додаю в звичайний набір: яблуко+вишня (слива). Дуже полунично виходить.
Чарочка діда• 23 апреля в 17:29
Фрукти треба закладати від 1/4 до 1/3 об´єму посуди. І не варити довго - закипів, цукор закинули і через хвилину вимикаємо.
2
БоХатая• 23 апреля в 17:33
Много ягод, фруктов, совсем чуть-чуть сахара и капля ванильки. Фпукты свежие или замороженые, сухофрукты не люблю.
Смурфетта• 23 апреля в 17:39
Ответ дляКоролева ганделику
как попало варю, какие фрукты есть те и закидываю минут на 20 и отключаю, немного сахара добавляю))
А зачем вы так издеваетесь над фруктами? Я после закипания буквально несколько минут варю.
1
Анчо Ус• 23 апреля в 18:22
Кладіть ягоди-фрукти в холодну воду, після закипання варіть 2-3 хв.
Цукру кладіть небагато, бо холодний напій завжди здається солодшим, ніж коли він гарячий.
Не класти фрукти великими шматками, чим дрібніше нарізані - тим краще.
Ягід-фруктів класти 1/4-1/3 від об´єму каструлі.
Бажано не варити в металевих каструлях.
Смачно додати м´яту, і пам´ятайте, що найбільше ефірних масел в стеблах, тож стебла краще розмочалити, і так класти в каструлю.
Цукру кладіть небагато, бо холодний напій завжди здається солодшим, ніж коли він гарячий.
Не класти фрукти великими шматками, чим дрібніше нарізані - тим краще.
Ягід-фруктів класти 1/4-1/3 від об´єму каструлі.
Бажано не варити в металевих каструлях.
Смачно додати м´яту, і пам´ятайте, що найбільше ефірних масел в стеблах, тож стебла краще розмочалити, і так класти в каструлю.
1
Королева ганделику• 23 апреля в 21:27
Ответ дляСмурфетта
А зачем вы так издеваетесь над фруктами? Я после закипания буквально несколько минут варю.
чтобы полностью отдали свой вкус
Посудомойка• 27 мая в 18:08
О! У меня никогда не получался вкусный компот (скорее ягодное варево со вкусом воды😂) пока не узнала один секрет, чтоб вкус был цельным
На кончике ножа добавить соли
На кончике ножа добавить соли
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу