Відморожена• 25 мая в 11:48
Як зробити вівсянку смачнішою?
Сухофрукти не пропонуйте, будь ласка)
Бубль Гум)• 25 мая в 11:50
Ответ дляКривая спроса
шматочок вершкового масла та сіль
Это само собой, в любую кашу всегда
1
Перша на селі• 25 мая в 11:50
Масло сливочное) И варить нормально, а не всякие там запаривания, раскисания... И посолить. Я без сахара ем)
6
Найщасливіша• 25 мая в 11:51
скажу вам я людина с досвідом - мені ввсянка єдине що допомагає при моїх проблемах з ЖКТ, але вона така риготна. так от. НІЧИМ її не зробити кращою! Тому вживати як ліки швидко запиваючи водою чи чаєм. Це єдиний спосіб споживати її тим, кому треба, але не подобається....
6
3
5
Бубль Гум)• 25 мая в 11:52
Ответ дляНайщасливіша
скажу вам я людина с досвідом - мені ввсянка єдине що допомагає при моїх проблемах з ЖКТ, але вона така риготна. так от. НІЧИМ її не зробити кращою! Тому вживати як ліки швидко запиваючи водою чи чаєм. Це єдиний спосіб споживати її тим, кому треба, але не подобається....
Для меня овсянка - это каша, после которой я хочу жрать, не есть!, а именно жрать, уже через час
3
3
Найщасливіша• 25 мая в 11:52
Хто ставить мені філетову тітку - гарячих молочних пінок, хрящів та комочків манної каши вам в усі сніданки!!
2
8
Перша на селі• 25 мая в 11:55
Ответ дляНайщасливіша
скажу вам я людина с досвідом - мені ввсянка єдине що допомагає при моїх проблемах з ЖКТ, але вона така риготна. так от. НІЧИМ її не зробити кращою! Тому вживати як ліки швидко запиваючи водою чи чаєм. Це єдиний спосіб споживати її тим, кому треба, але не подобається....
Еще от самой овсянки зависит. Бывает невкусная, пресная, никакая.. С мукой тоже так, та котороя душистая нерафинированная, та долго не лежит, очень быстро прогоркает, но печенье из нее на всю квартиру пахнет и яркий вкус овсянки имеет.
1
Ашотакоя• 25 мая в 11:58
Я варю до состояния киселя, а такая консистенция мне в еде нравится.
Я добавляла свежее яблоко и с ним доваривала овсянку, а потом посыпала кашу корицей. Это мой любимый вкус.
В пакетиках я беру с клубникой и со сливками
И, еще, если есть без заправки, то сливочное масло, как выше вам написали, тоже значительно улучшает вкус.
И ешьте ее теплой, так гораздо вкуснее
Я добавляла свежее яблоко и с ним доваривала овсянку, а потом посыпала кашу корицей. Это мой любимый вкус.
В пакетиках я беру с клубникой и со сливками
И, еще, если есть без заправки, то сливочное масло, как выше вам написали, тоже значительно улучшает вкус.
И ешьте ее теплой, так гораздо вкуснее
Найщасливіша• 25 мая в 11:59
Ответ дляПерша на селі
Еще от самой овсянки зависит. Бывает невкусная, пресная, никакая.. С мукой тоже так, та котороя душистая нерафинированная, та долго не лежит, очень быстро прогоркает, но печенье из нее на всю квартиру пахнет и яркий вкус овсянки имеет.
ооо, ви не уявляєте мого досвіду з вівсянкою.. Я разів з 20 лежала в різних лікарнях, я знаю яку вівсянку дають в купі лікарень Києва ( в медмістечку фу, в 5 лікарні нічого, а 7 лікарні найсмачніша), яка є в магазинах. Це як з пінками на молоці - ви можете доводити людині що можна взяти смачне молоко, домашнє, безлактозне- але людину все одно буде він них вивертати. Але головна проблема в тому що від пінок можна відмовитися, а я від вівсянки не можу, бо вона мені як ліки. Родина вже знає як тільки я починаю варити собі вівсянку - значить мені недобре...
1
Ашотакоя• 25 мая в 12:00
Ответ дляБубль Гум)
Для меня овсянка - это каша, после которой я хочу жрать, не есть!, а именно жрать, уже через час
А у меня вздутие живота от нее и слабит.
Пузата Хата• 25 мая в 12:03
Ответ дляНайщасливіша
Хто ставить мені філетову тітку - гарячих молочних пінок, хрящів та комочків манної каши вам в усі сніданки!!
Молочна пінка - це вершки. Вони зараз дорогі, зараза.
Хрящі - колаген, мнямка.
Хрящі - колаген, мнямка.
1
Аноним_• 25 мая в 12:03
полити підсолену вівсянку оливковою олією і посипати сумішшю підсмаженого насіння
Перша на селі• 25 мая в 12:04
Ответ дляНайщасливіша
ооо, ви не уявляєте мого досвіду з вівсянкою.. Я разів з 20 лежала в різних лікарнях, я знаю яку вівсянку дають в купі лікарень Києва ( в медмістечку фу, в 5 лікарні нічого, а 7 лікарні найсмачніша), яка є в магазинах. Це як з пінками на молоці - ви можете доводити людині що можна взяти смачне молоко, домашнє, безлактозне- але людину все одно буде він них вивертати. Але головна проблема в тому що від пінок можна відмовитися, а я від вівсянки не можу, бо вона мені як ліки. Родина вже знає як тільки я починаю варити собі вівсянку - значить мені недобре...
А больницы при чем, не поняла? Я про зерно и ее способ обработки. Понятно, что овсянка есть овсянка в любом случае картошкой не станет. А если вам консистенция киселя в целом не нравится, то понятно, что вы ее не любите. Я больше про вкусовые качества каши. Ну и можно для лечебных целей делать совсем нежную кашу. Смолоть в блендере, варить на воде, посолить, масло сливочное. Выходит что-то от овсяного пудинга до киселя зависит от количества овсянки. Не так уж и противно)) А главное, очень щадяще.
1
Пузата Хата• 25 мая в 12:04
Я готую вівсянку як гарнір до м´яса. М´ясний соус чи тушковане м´ясо чудово поєднується з вівсянкою. І нічого придумувати не треба
Найщасливіша• 25 мая в 12:05
Ответ дляПузата Хата
Молочна пінка - це вершки. Вони зараз дорогі, зараза.
Хрящі - колаген, мнямка.
Хрящі - колаген, мнямка.
Та то приклад... я сама люблю і пінки і комочкі в каші... просто написала для прикладу те, що зазвичай тригерить більшість. Підставте що особисто вам не подобається - у всіх же є ’беее’- продукти котрі вони їсти не можуть...
Пузата Хата• 25 мая в 12:07
Ответ дляНайщасливіша
Та то приклад... я сама люблю і пінки і комочкі в каші... просто написала для прикладу те, що зазвичай тригерить більшість. Підставте що особисто вам не подобається - у всіх же є ’беее’- продукти котрі вони їсти не можуть...
Я їм усе. Навіть смажених цвіркунів у фрітюрі та гусінь мопане.
Найщасливіша• 25 мая в 12:07
Ответ дляПерша на селі
А больницы при чем, не поняла? Я про зерно и ее способ обработки. Понятно, что овсянка есть овсянка в любом случае картошкой не станет. А если вам консистенция киселя в целом не нравится, то понятно, что вы ее не любите. Я больше про вкусовые качества каши. Ну и можно для лечебных целей делать совсем нежную кашу. Смолоть в блендере, варить на воде, посолить, масло сливочное. Выходит что-то от овсяного пудинга до киселя зависит от количества овсянки. Не так уж и противно)) А главное, очень щадяще.
Кисіль я люблю. Я про запах і смак саме вивсянки - вона мені нерпиємна саме по цих праметрах. Лікарні до того, що я пробувала настільки різну вівсянку - від дуже якісної власноруч звареною з такнцями з бубнами, до лікарняної. ВОна вся мені категорично не подобається.
Найщасливіша• 25 мая в 12:08
Ответ дляПузата Хата
Я їм усе. Навіть смажених цвіркунів у фрітюрі та гусінь мопане.
Ок, ви виняток. Але більшість людей не такі.
Тоска в носках• 25 мая в 12:08
Додаю в кінці варіння трохи такого пудингу для смаку( розбавляю в молоці столову ложку пудингу, вливаю і доварюю хвилину) він буває з різними смаками.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
