sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
anonim_123
Гарні диньки• 10 июня в 23:03

Дівчата, що плануєте консервувати і морозити на зиму?

Я планую робити запаси на зиму.
Закрию помідори, огірки, баклажани пізніше як по сезону буде все.
А чи доцільно щось морозити, якщо знов світло будуть вимикати?
показать весь текст
woman_facepalming 1 like 1 face_with_tears_of_joy 2
59 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_30
Роздратована шкіра• 10 июня в 23:14
31
Огірки, помідори, ікру кабачкову, соуси якісь томатні а-ля кетчуп, чілі. Якщо будуть по нормальних цінах абрикоси- то кілька баночок джему,може ще з слив кілька баночок.
anonim_43
Кумася• 10 июня в 23:14
32
Ответ дляLove_Love_Love_
Бо мені шкода свого часу щоб на те щоб організм оцтом з цукром травити потім цілу зиму.
Ніхто не каже про цілу зиму.
Чому ви вважаєте, що, якщо закрутка, то її треба їсти щодня?
anonim_128
Элька-Карамелька• 10 июня в 23:14
33
Ответ дляLove_Love_Love_
Бо мені шкода свого часу щоб на те щоб організм оцтом з цукром травити потім цілу зиму.
Тю. Робіть ,як я. Без цукру і оцту

Хоча в магазинних закрутках- один оцет...бррр. а люди купують
anonim_34
Иванка Бур• 10 июня в 23:14
34
По таким ценам - ничего (
noavatar
Love_Love_Love_• 10 июня в 23:14
35
Ответ дляЭлька-Карамелька
Тю. Робіть ,як я. Без цукру і оцту

Хоча в магазинних закрутках- один оцет...бррр. а люди купують
Варення?
woman_facepalming 4
anonim_43
Простоваля• 10 июня в 23:15
36
Некому есть, негде хранить и ради 10 банок не хочется тратить время. В сезон буду квасить капусту (хотя в прошлом году обошлась покупной). Если с Закарпатья привезет мед, то запасусь.
like 1
anonim_168
Ондатрова шуба• 10 июня в 23:15
37
Ответ дляЯ вся ваша
Томату вже закрили 150 л?

Я роблю 20 на зиму щороку!
Ні, томат в серпні. Ми любимо італійські страви , а там багато томатів йде
anonim_109
Я вся ваша• 10 июня в 23:15
38
Ответ дляОндатрова шуба
Ні, томат в серпні. Ми любимо італійські страви , а там багато томатів йде
І я томат люблю. Консервую з своїх помідорів
noavatar
Love_Love_Love_• 10 июня в 23:15
39
Ответ дляКумася
Ніхто не каже про цілу зиму.
Чому ви вважаєте, що, якщо закрутка, то її треба їсти щодня?
Я не розумію взагалі для чого її їсти тим більше щодня
dislike 6
anonim_168
Ондатрова шуба• 10 июня в 23:16
40
Ответ дляЯ вся ваша
І я томат люблю. Консервую з своїх помідорів
В мене свої тільки їсти. Купую багато
anonim_51
Галя-краля• 10 июня в 23:16
41
Консервація як завжди, буде. Морозити ніколи і не морозила майже нічого, хіба що перцю шматочками до рагу і супів. З ягід компоти і варення консервую.
anonim_128
Элька-Карамелька• 10 июня в 23:16
42
Ответ дляLove_Love_Love_
Варення?
Я роблю зі стевією.
face_with_tears_of_joy 1
anonim_109
Я вся ваша• 10 июня в 23:17
43
Ответ дляОндатрова шуба
В мене свої тільки їсти. Купую багато
Свої помідори це взагалі ні з чим не порівняним!
Гарного врожаю і тихого літа!
heart 5
anonim_43
Простоваля• 10 июня в 23:17
44
Ответ дляОндатрова шуба
Так все як завжди.
Вже заморозила кріп, шпинат і полуницю.
В мене генератори, тому без електроенергії не сидимо
Томатного соусу 150л в тому числі
Буду выращивать на окне зимой зелень. Обещают что и без фотолампы укроп, петрушка и лук-шнитт будут расти. Посмотрим. Может даже замахнуться на микрогрин
noavatar
Love_Love_Love_• 10 июня в 23:17
45
Ответ дляЭлька-Карамелька
Я роблю зі стевією.
Прикольно))) не чула такого. Але на таке хоч часу не шкода і є сенс в тому варенні.
face_with_tears_of_joy 2 like 1
anonim_119
НЛОша• 10 июня в 23:19
46
Нічого. Нічого лишнього не складую- тільки гроші. Якщо що - швиденько виїхали
heart 1
anonim_128
Элька-Карамелька• 10 июня в 23:20
47
Ответ дляLove_Love_Love_
Прикольно))) не чула такого. Але на таке хоч часу не шкода і є сенс в тому варенні.
Та я в Україні. А воно росте...росте. там полуниця, там смородина, черешня....сливи ...
І ти його маєш кудись запхати. Або з´їсти. Або наварити варення. Наробити вина. Чи віддати сусідам- і пропильнувати, аби вони того не віддали іншим сусідам
anonim_168
Ондатрова шуба• 10 июня в 23:20
48
Перець запечений без шкіри, ще морожу
anonim_168
Ондатрова шуба• 10 июня в 23:21
49
Ответ дляПростоваля
Буду выращивать на окне зимой зелень. Обещают что и без фотолампы укроп, петрушка и лук-шнитт будут расти. Посмотрим. Может даже замахнуться на микрогрин
В мене на веранді росте зимою
heart 1
anonim_163
Захекалася читать• 10 июня в 23:23
50
Ответ дляКумася
А сливи їли консервовані?
Їх такі ніде не купити, якщо сам не приготуєш у росолі
Покупаю на базаре
Мне нравится
anonim_168
Ондатрова шуба• 10 июня в 23:24
51
Ответ дляЯ вся ваша
Свої помідори це взагалі ні з чим не порівняним!
Гарного врожаю і тихого літа!
Дякую, навзаєм
heart 2
anonim_43
Кумася• 10 июня в 23:25
52
Ответ дляЭлька-Карамелька
Та я в Україні. А воно росте...росте. там полуниця, там смородина, черешня....сливи ...
І ти його маєш кудись запхати. Або з´їсти. Або наварити варення. Наробити вина. Чи віддати сусідам- і пропильнувати, аби вони того не віддали іншим сусідам
Закруточний кругообіг
face_with_tears_of_joy 2
anonim_128
Элька-Карамелька• 10 июня в 23:25
53
Ответ дляКумася
А сливи їли консервовані?
Їх такі ніде не купити, якщо сам не приготуєш у росолі
Блін, моя мама якось закидала сливи цілі в банки , не варила, і кидала ацетилсаліцилку. Як свіжі були.
Мами нема. Рецепт не спитала
anonim_39
Стріляний птах• 10 июня в 23:29
54
Ответ дляОндатрова шуба
Так все як завжди.
Вже заморозила кріп, шпинат і полуницю.
В мене генератори, тому без електроенергії не сидимо
Томатного соусу 150л в тому числі
Це ж які доходи треба мати. Я клубніку ще не купляв, бо дорога.
anonim_76
Некомильфо• 10 июня в 23:34
55
Ответ дляКумася
А сливи їли консервовані?
Їх такі ніде не купити, якщо сам не приготуєш у росолі
Продаются маринованные сливы - вкуснятина,
anonim_168
Ондатрова шуба• 10 июня в 23:37
56
Ответ дляСтріляний птах
Це ж які доходи треба мати. Я клубніку ще не купляв, бо дорога.
Такі, щоб купувати продукти які любиш
anonim_30
Липка-прилипка• 10 июня в 23:37
57
Буду і консервувати,і сушити,і морозити.
Люблю запаси робити
like 2
anonim_2
Copy-Paste• 11 июня в 00:54
58
Пасту в банки і заморожу ягоди трохи і овочі перець, кабачки
Але дивлюсь на ціни((
anonim_116
Сердючка• 11 июня в 08:15
59
Буду морозить болгарский красный перец в сезон, сельдерей, укроп, петрушку, помидоры. Но, конечно, все будет зависеть от цен. Сегодня собираюсь заморозить немного своей клубники, перетертой с сахаром, впервые хочу не в боксе, а в вакуумном пакетике,чтобы меньше места занимала в камере. Еще раньше морозила на борщ буряк и морковку осенью, но сейчас и не знаю с новыми ценами.
В банки закрываю только лечо и квашу огурцы, никакой маринованной кислятины. Осенью квашу капусту, но опять же - посмотрю на цену.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff