Н@Диете• 23 июля в 10:36
Какое магазинное варенье или джем вам реально вкусно и есть ли альтернатива
домашнему?
1
Молчавочка• 23 июля в 10:40
В будь якому випадку зі 100 відсотків ягід чи фруктів, виробництва варення не варять. Буде якась частка і загущувач. Я не знаю що окрім цукру вони ще використовують як консервант
4
1
Молчавочка• 23 июля в 10:46
В атб якось читала склад варення з чорниці, на базі яблучного пюре. Частина яблук, частина чорниць. Яблук в Україні багато. Якщо є чисте, думаю коштує воно недешево. Я варю сама.
1
Цвіпканя• 23 июля в 10:47
зварила домашній джем, мікс червоної і чорної смородини, малини і йошти. Вийшло чудово) ніякий магазинний не зрівняється.
4
Горлаю зрання• 23 июля в 10:48
Верес мое самое любимое варенье. Смородина, клубника, малина. Еще в метро беру немецкое zuegg инжирное и апельсиновое.
5
1
Молчавочка• 23 июля в 10:49
Фіолетовим тьотям, варто почитати, як в промислових масштабах на цукрових сиропах, тоб то на воді, вариться варення. В домашніх умовах це 100 відсотків сік і ягоди.
2
1
3
1
Горлаю зрання• 23 июля в 10:52
Ответ дляМолчавочка
Фіолетовим тьотям, варто почитати, як в промислових масштабах на цукрових сиропах, тоб то на воді, вариться варення. В домашніх умовах це 100 відсотків сік і ягоди.
Чем вода уже плохая?
1
1
Плекаю думи• 23 июля в 10:53
Ответ дляМолчавочка
Фіолетовим тьотям, варто почитати, як в промислових масштабах на цукрових сиропах, тоб то на воді, вариться варення. В домашніх умовах це 100 відсотків сік і ягоди.
Ну не смішіть заради бога, домашнє варення - це зазвичай мінімум половина цукру, склад магазинного подивитись не проблема
2
3
Партизанка• 23 июля в 10:54
Ответ дляГорлаю зрання
Чем вода уже плохая?
Вода - то класно! Але не в варенні, бо її загущувати треба чимось не таким класним, як вона сама.
3
Молчавочка• 23 июля в 10:54
Ответ дляГорлаю зрання
Чем вода уже плохая?
Це питання, чи твердження? Ви наче питаєте але собі вже відповідаєте.
1
1
Молчавочка• 23 июля в 10:55
Ответ дляПлекаю думи
Ну не смішіть заради бога, домашнє варення - це зазвичай мінімум половина цукру, склад магазинного подивитись не проблема
Ви цукор в домашньому варенні здатні контролювати
як і воду, якої я не додаю. Ви можете його взагалі не додавати. У виробничому варенні масова частка це цукровий сироп, я не знаю навіщо мені це повторювати. Це не погано і не добре, це факт. Ви обираєте те що вам подобається.
як і воду, якої я не додаю. Ви можете його взагалі не додавати. У виробничому варенні масова частка це цукровий сироп, я не знаю навіщо мені це повторювати. Це не погано і не добре, це факт. Ви обираєте те що вам подобається.
1
1
Плекаю думи• 23 июля в 10:59
Ответ дляМолчавочка
Ви цукор в домашньому варенні здатні контролювати
як і воду, якої я не додаю. Ви можете його взагалі не додавати. У виробничому варенні масова частка це цукровий сироп, я не знаю навіщо мені це повторювати. Це не погано і не добре, це факт. Ви обираєте те що вам подобається.
як і воду, якої я не додаю. Ви можете його взагалі не додавати. У виробничому варенні масова частка це цукровий сироп, я не знаю навіщо мені це повторювати. Це не погано і не добре, це факт. Ви обираєте те що вам подобається.
А що поганого у пектині, наприклад? Це клітковина, вона корисна. Без власного саду/городу варити варення зараз немає ніякого сенсу
Молчавочка• 23 июля в 11:00
Ответ дляПлекаю думи
А що поганого у пектині, наприклад? Це клітковина, вона корисна. Без власного саду/городу варити варення зараз немає ніякого сенсу
Це ваше право робити, їсти, що завгодно. Я варила завжди, без саду і з садом. Але це не означає що ви маєте робити те саме. Хтось взагалі варення не їсть, ніякого.
Партизанка• 23 июля в 11:01
Ответ дляПлекаю думи
А що поганого у пектині, наприклад? Це клітковина, вона корисна. Без власного саду/городу варити варення зараз немає ніякого сенсу
Тут ви праві. З такою ціною на ягоди, плюс витрачені ресурси, те варення золоте буде.
1
1
Плекаю думи• 23 июля в 11:02
Ответ дляМолчавочка
Це ваше право робити, їсти, що завгодно. Я варила завжди, без саду і з садом. Але це не означає що ви маєте робити те саме. Хтось взагалі варення не їсть, ніякого.
Саме так, варених ягод з цукром мені хочеться вкрай рідко)
1
2
Молчавочка• 23 июля в 11:02
Ответ дляПартизанка
Тут ви праві. З такою ціною на ягоди, плюс витрачені ресурси, те варення золоте буде.
Я купувала малину 150 грн три, літрові банки. По 50 грн. Магазинне буде дорожче на виході
2
Аноним_1857• 23 июля в 11:02
Ответ дляПлекаю думи
Ну не смішіть заради бога, домашнє варення - це зазвичай мінімум половина цукру, склад магазинного подивитись не проблема
Ага, особливо склад на фото 2 і 3, де цукор на першому місці))))
Що означає, що в банці продається цукор з невеликим додаванням спочатку перебитої, в потім переможеної і перевареної ягоди))))
Що означає, що в банці продається цукор з невеликим додаванням спочатку перебитої, в потім переможеної і перевареної ягоди))))
1
2
3
Молчавочка• 23 июля в 11:02
Ответ дляПлекаю думи
Саме так, варених ягод з цукром мені хочеться вкрай рідко)
Тоді що ви робите у цій темі?
1
1
Стрибну в гречку• 23 июля в 11:03
Домашнє є домашнє. Для тих, хто не любе багато цукру, то готую з додаванням агару. На 1кг ягід \чи 1л соку додаю десь 400-600г цукру. + агар, який загущує.
Є рецепти да на 1 частину ягід 2 частини сахару. Все перетирають і не варять, а зберігають у холодильнику - тоді теж виходить як джем, але занадто солодкий.
Є рецепти да на 1 частину ягід 2 частини сахару. Все перетирають і не варять, а зберігають у холодильнику - тоді теж виходить як джем, але занадто солодкий.
Плекаю думи• 23 июля в 11:04
Ответ дляАноним_1857
Ага, особливо склад на фото 2 і 3, де цукор на першому місці))))
Що означає, що в банці продається цукор з невеликим додаванням спочатку перебитої, в потім переможеної і перевареної ягоди))))
Що означає, що в банці продається цукор з невеликим додаванням спочатку перебитої, в потім переможеної і перевареної ягоди))))
Там відсоток ягід вказаний, 40 та 47%, не дуже відрізняється від домашніх рецептів. Звичайно, вірю, що ви кладете у домашнє 10% цукру, не варите, не перебиваєте і не морозите)
3
1
Партизанка• 23 июля в 11:04
Ответ дляМолчавочка
Я купувала малину 150 грн три, літрові банки. По 50 грн. Магазинне буде дорожче на виході
Ви молодець, я б максимум перетерла малину с сахаром.
Ми варимо, бо рятуємо урожай)) з куплених ягід точно б не варила.
Ми варимо, бо рятуємо урожай)) з куплених ягід точно б не варила.
2
1
Молчавочка• 23 июля в 11:05
Ответ дляСтрибну в гречку
Домашнє є домашнє. Для тих, хто не любе багато цукру, то готую з додаванням агару. На 1кг ягід \чи 1л соку додаю десь 400-600г цукру. + агар, який загущує.
Є рецепти да на 1 частину ягід 2 частини сахару. Все перетирають і не варять, а зберігають у холодильнику - тоді теж виходить як джем, але занадто солодкий.
Є рецепти да на 1 частину ягід 2 частини сахару. Все перетирають і не варять, а зберігають у холодильнику - тоді теж виходить як джем, але занадто солодкий.
Аналогічно роблю.
з агаром мені також сподобалось.
з агаром мені також сподобалось.
Котики-муркотики• 23 июля в 11:05
З магазинних нічого не вподобала. Хоча намагалась.
Варю сама.
Але у нас в ходу всього 2 види варення - полуничний джем-жмякотка з дрібної получнички домашньої і яблучний джем без шкурки з антоновки.
Нескладно зробити двічі на рік в сезон.
Було б де саме таке купити, купила б.
Варю сама.
Але у нас в ходу всього 2 види варення - полуничний джем-жмякотка з дрібної получнички домашньої і яблучний джем без шкурки з антоновки.
Нескладно зробити двічі на рік в сезон.
Було б де саме таке купити, купила б.
Плекаю думи• 23 июля в 11:05
Ответ дляМолчавочка
Тоді що ви робите у цій темі?
Як мінімум, порадила автору те, що вона питала, на відміну від вас
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
