sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_129
Н@Диете• 23 июля в 10:36

Какое магазинное варенье или джем вам реально вкусно и есть ли альтернатива

домашнему?
woman_facepalming 1
41 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_197
Молчавочка• 23 июля в 10:39
1
Немає альтернативи домашньому.
like 7
anonim_100
Зараз на дієті• 23 июля в 10:39
2
Покупаю розовое варенье, варила бы сама, но негде взять розу
like 2
anonim_197
Молчавочка• 23 июля в 10:40
3
В будь якому випадку зі 100 відсотків ягід чи фруктів, виробництва варення не варять. Буде якась частка і загущувач. Я не знаю що окрім цукру вони ще використовують як консервант
like 4 woman_facepalming 1
anonim_197
Молчавочка• 23 июля в 10:46
4
В атб якось читала склад варення з чорниці, на базі яблучного пюре. Частина яблук, частина чорниць. Яблук в Україні багато. Якщо є чисте, думаю коштує воно недешево. Я варю сама.
like 1
anonim_28
Цвіпканя• 23 июля в 10:47
5
зварила домашній джем, мікс червоної і чорної смородини, малини і йошти. Вийшло чудово) ніякий магазинний не зрівняється.
heart 4
anonim_66
Тут надолго• 23 июля в 10:47
6
Верес раньше брала
like 2 dislike 1
anonim_141
Горлаю зрання• 23 июля в 10:48
7
Верес мое самое любимое варенье. Смородина, клубника, малина. Еще в метро беру немецкое zuegg инжирное и апельсиновое.
like 5 dislike 1
noavatar
So_so• 23 июля в 10:49
8
Беру в Сильпо. Лавка Традиций, Zuegg.
dislike 1
anonim_175
Плекаю думи• 23 июля в 10:49
9
St. Dalfour, Bonne Maman смачні, Helios
woman_facepalming 1
anonim_197
Молчавочка• 23 июля в 10:49
10
Фіолетовим тьотям, варто почитати, як в промислових масштабах на цукрових сиропах, тоб то на воді, вариться варення. В домашніх умовах це 100 відсотків сік і ягоди.
woman_facepalming 2 face_with_tears_of_joy 1 like 3 heart 1
anonim_141
Горлаю зрання• 23 июля в 10:50
11
Европейки дизлайкают верес, все как обычно.
fire 2 woman_facepalming 1 face_with_tears_of_joy 2
anonim_66
Тут надолго• 23 июля в 10:52
12
У кого вкуснее абрикосовое варенье, кто ценитель? Не домашнее
face_with_tears_of_joy 1
anonim_141
Горлаю зрання• 23 июля в 10:52
13
Ответ дляМолчавочка
Фіолетовим тьотям, варто почитати, як в промислових масштабах на цукрових сиропах, тоб то на воді, вариться варення. В домашніх умовах це 100 відсотків сік і ягоди.
Чем вода уже плохая?
face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 1
anonim_175
Плекаю думи• 23 июля в 10:53
14
Ответ дляМолчавочка
Фіолетовим тьотям, варто почитати, як в промислових масштабах на цукрових сиропах, тоб то на воді, вариться варення. В домашніх умовах це 100 відсотків сік і ягоди.
Ну не смішіть заради бога, домашнє варення - це зазвичай мінімум половина цукру, склад магазинного подивитись не проблема
attached-photo
attached-photo
attached-photo
woman_facepalming 2 like 3
anonim_44
Партизанка• 23 июля в 10:54
15
Ответ дляГорлаю зрання
Чем вода уже плохая?
Вода - то класно! Але не в варенні, бо її загущувати треба чимось не таким класним, як вона сама.
heart 3
anonim_197
Молчавочка• 23 июля в 10:54
16
Ответ дляГорлаю зрання
Чем вода уже плохая?
Це питання, чи твердження? Ви наче питаєте але собі вже відповідаєте.
like 1 woman_facepalming 1
anonim_197
Молчавочка• 23 июля в 10:55
17
Ответ дляПлекаю думи
Ну не смішіть заради бога, домашнє варення - це зазвичай мінімум половина цукру, склад магазинного подивитись не проблема
Ви цукор в домашньому варенні здатні контролювати як і воду, якої я не додаю. Ви можете його взагалі не додавати. У виробничому варенні масова частка це цукровий сироп, я не знаю навіщо мені це повторювати. Це не погано і не добре, це факт. Ви обираєте те що вам подобається.
heart 1 woman_facepalming 1
anonim_175
Плекаю думи• 23 июля в 10:59
18
Ответ дляМолчавочка
Ви цукор в домашньому варенні здатні контролювати як і воду, якої я не додаю. Ви можете його взагалі не додавати. У виробничому варенні масова частка це цукровий сироп, я не знаю навіщо мені це повторювати. Це не погано і не добре, це факт. Ви обираєте те що вам подобається.
А що поганого у пектині, наприклад? Це клітковина, вона корисна. Без власного саду/городу варити варення зараз немає ніякого сенсу
anonim_197
Молчавочка• 23 июля в 11:00
19
Ответ дляПлекаю думи
А що поганого у пектині, наприклад? Це клітковина, вона корисна. Без власного саду/городу варити варення зараз немає ніякого сенсу
Це ваше право робити, їсти, що завгодно. Я варила завжди, без саду і з садом. Але це не означає що ви маєте робити те саме. Хтось взагалі варення не їсть, ніякого.
anonim_44
Партизанка• 23 июля в 11:01
20
Ответ дляПлекаю думи
А що поганого у пектині, наприклад? Це клітковина, вона корисна. Без власного саду/городу варити варення зараз немає ніякого сенсу
Тут ви праві. З такою ціною на ягоди, плюс витрачені ресурси, те варення золоте буде.
woman_facepalming 1 like 1
anonim_175
Плекаю думи• 23 июля в 11:02
21
Ответ дляМолчавочка
Це ваше право робити, їсти, що завгодно. Я варила завжди, без саду і з садом. Але це не означає що ви маєте робити те саме. Хтось взагалі варення не їсть, ніякого.
Саме так, варених ягод з цукром мені хочеться вкрай рідко)
woman_facepalming 1 like 2
anonim_197
Молчавочка• 23 июля в 11:02
22
Ответ дляПартизанка
Тут ви праві. З такою ціною на ягоди, плюс витрачені ресурси, те варення золоте буде.
Я купувала малину 150 грн три, літрові банки. По 50 грн. Магазинне буде дорожче на виході
like 2
anonim_215
Аноним_1857• 23 июля в 11:02
23
Ответ дляПлекаю думи
Ну не смішіть заради бога, домашнє варення - це зазвичай мінімум половина цукру, склад магазинного подивитись не проблема
Ага, особливо склад на фото 2 і 3, де цукор на першому місці))))
Що означає, що в банці продається цукор з невеликим додаванням спочатку перебитої, в потім переможеної і перевареної ягоди))))
heart 1 like 2 woman_facepalming 3
anonim_197
Молчавочка• 23 июля в 11:02
24
Ответ дляПлекаю думи
Саме так, варених ягод з цукром мені хочеться вкрай рідко)
Тоді що ви робите у цій темі?
woman_facepalming 1 face_with_tears_of_joy 1
anonim_217
Стрибну в гречку• 23 июля в 11:03
25
Домашнє є домашнє. Для тих, хто не любе багато цукру, то готую з додаванням агару. На 1кг ягід \чи 1л соку додаю десь 400-600г цукру. + агар, який загущує.
Є рецепти да на 1 частину ягід 2 частини сахару. Все перетирають і не варять, а зберігають у холодильнику - тоді теж виходить як джем, але занадто солодкий.
anonim_175
Плекаю думи• 23 июля в 11:04
26
Ответ дляАноним_1857
Ага, особливо склад на фото 2 і 3, де цукор на першому місці))))
Що означає, що в банці продається цукор з невеликим додаванням спочатку перебитої, в потім переможеної і перевареної ягоди))))
Там відсоток ягід вказаний, 40 та 47%, не дуже відрізняється від домашніх рецептів. Звичайно, вірю, що ви кладете у домашнє 10% цукру, не варите, не перебиваєте і не морозите)
like 3 woman_facepalming 1
anonim_44
Партизанка• 23 июля в 11:04
27
Ответ дляМолчавочка
Я купувала малину 150 грн три, літрові банки. По 50 грн. Магазинне буде дорожче на виході
Ви молодець, я б максимум перетерла малину с сахаром.
Ми варимо, бо рятуємо урожай)) з куплених ягід точно б не варила.
like 2 woman_facepalming 1
anonim_197
Молчавочка• 23 июля в 11:05
28
Ответ дляСтрибну в гречку
Домашнє є домашнє. Для тих, хто не любе багато цукру, то готую з додаванням агару. На 1кг ягід \чи 1л соку додаю десь 400-600г цукру. + агар, який загущує.
Є рецепти да на 1 частину ягід 2 частини сахару. Все перетирають і не варять, а зберігають у холодильнику - тоді теж виходить як джем, але занадто солодкий.
Аналогічно роблю. з агаром мені також сподобалось.
anonim_115
Котики-муркотики• 23 июля в 11:05
29
З магазинних нічого не вподобала. Хоча намагалась.
Варю сама.
Але у нас в ходу всього 2 види варення - полуничний джем-жмякотка з дрібної получнички домашньої і яблучний джем без шкурки з антоновки.
Нескладно зробити двічі на рік в сезон.

Було б де саме таке купити, купила б.
anonim_175
Плекаю думи• 23 июля в 11:05
30
Ответ дляМолчавочка
Тоді що ви робите у цій темі?
Як мінімум, порадила автору те, що вона питала, на відміну від вас
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff