маска Ілона• 06 августа в 18:24
Чи любите ви пасту, так, як її люблю я?!
Вечеря.🤤
А ви вже щось приготували?
А ви вже щось приготували?
9
5
Твоя подружайка• 06 августа в 18:29
Так, я теж люблю пасту - болоньєзе, карбонара, з тунцем та сливками і просто з грибами. А ще притрусити пармезаном … ммммммм
4
1
автор
маска Ілона
• 06 августа в 18:29
Ви заблоковані, небачу вашого коментаря.
Для 1-го коментатора.
Для 1-го коментатора.
9
Твоя подружайка• 06 августа в 18:31
Ответ длямаска Ілона
Ви заблоковані, небачу вашого коментаря.
Для 1-го коментатора.
Для 1-го коментатора.
Людина написала, що «Тазик с моего детства». Напевно має на увазі емалеровану миску. В нас теж салат в таких робили і зараз роблять, але на стол подають в іншому посуді
3
автор
маска Ілона
• 06 августа в 18:32
Ответ дляТвоя подружайка
Людина написала, що «Тазик с моего детства». Напевно має на увазі емалеровану миску. В нас теж салат в таких робили і зараз роблять, але на стол подають в іншому посуді
Аааа, ну, ми люди прості.
5
Щира українка• 06 августа в 18:32
Я люблю пасту на томатній основі або на молочній .
А у вас якась як морквяна ?
А у вас якась як морквяна ?
1
3
автор
маска Ілона
• 06 августа в 18:33
Ответ дляЩира українка
Я люблю пасту на томатній основі або на молочній .
А у вас якась як морквяна ?
А у вас якась як морквяна ?
Цибуля, морква, свинина, і соус томатний.
2
1
Щира українка• 06 августа в 18:34
Ответ длямаска Ілона
Цибуля, морква, свинина, і соус томатний.
Та це макарони по флотські . Були колись в Італії ?
4
3
Белоснежко• 06 августа в 18:42
В мене теж макарони сьогодні, котлети-овочево-м´ясні, і салат Шопській.
3
Дон Пэдро• 06 августа в 18:45
Тушкована морква, цибуля
… і ви це називаєте паста ?
Для мене це не паста
… і ви це називаєте паста ? Для мене це не паста
2
4
Тумба-юмба• 06 августа в 18:47
Ответ длямаска Ілона
Аааа, ну, ми люди прості.
Неужели не хочется на стол поставить салатник, а не тазик?
Кому еще слышится стук ложки по этой миске? 😆
Кому еще слышится стук ложки по этой миске? 😆
3
автор
маска Ілона
• 06 августа в 18:48
Ответ дляМожу брикнути
Це просто макарони. Паста аж смешно
Можна вас запитати визначення слова паста, може я чогось не розумію?!
3
3
Вилами по воде• 06 августа в 18:51
А макарони хоч італійські, щоб претендувати на звання паста?
3
4
Злюсь до кипіння• 06 августа в 18:54
піду тушкувать картоплю з м´ясом, варю кукурудзу і накришу салат.
1
автор
маска Ілона
• 06 августа в 18:55
Ответ дляВилами по воде
А макарони хоч італійські, щоб претендувати на звання паста?
Ви теж проігноруєте питання різниці між макаронами і пастою?
2
автор
маска Ілона
• 06 августа в 18:57
Ответ дляЛЮБА
Я больше люблю жареную картошку с белыми грибами
Вам приятного )))
Вам приятного )))
Та де там, вже облили брудом з ніг до голови, апетит пропав, Боже, які страшні тут люди, скільки в вас гівна?!
2
2
Ответ длямаска Ілона
Та де там, вже облили брудом з ніг до голови, апетит пропав, Боже, які страшні тут люди, скільки в вас гівна?!
Не берите дурного в голову )))
Я вот накидалась картошкой с грибами ( грибы протушила в сметане и сыром ))) , запила пивком , и мне пофигу на местных добрых и милых местных )))
Я вот накидалась картошкой с грибами ( грибы протушила в сметане и сыром ))) , запила пивком , и мне пофигу на местных добрых и милых местных )))
3
Гореотума• 06 августа в 19:04
Ответ длямаска Ілона
Цибуля, морква, свинина, і соус томатний.
Так у вас это вермишель с подливой
2
3
Дон Пэдро• 06 августа в 19:04
Ответ длямаска Ілона
Можна вас запитати визначення слова паста, може я чогось не розумію?!
Паста це культура, це не просто про їжу , це цілий гастрономічний ритуал!
Італійці ніколи не поллють пасту кетчупом чи засмаженою морквою.
Соуси для пасти готуються з томатів , базиліка, пармезану чи іншого виду сиру і кожен з них підбирається під конкретний вид пасти
Італійці ніколи не поллють пасту кетчупом чи засмаженою морквою.
Соуси для пасти готуються з томатів , базиліка, пармезану чи іншого виду сиру і кожен з них підбирається під конкретний вид пасти
4
1
2
Гореотума• 06 августа в 19:07
Ответ дляЛастовиння
как можно любить макароны ? вареное тесто- шедевр кулинарии ?
Ну а чем не шедевр, если отбросить всякие диетические забобоны. Сколько труда человек вложил,чтоб сделать эти самые макароны , Когда-то то сотни лет назад?
1
4
a.ostroverh• 06 августа в 19:09
Ответ дляДон Пэдро
Паста це культура, це не просто про їжу , це цілий гастрономічний ритуал!
Італійці ніколи не поллють пасту кетчупом чи засмаженою морквою.
Соуси для пасти готуються з томатів , базиліка, пармезану чи іншого виду сиру і кожен з них підбирається під конкретний вид пасти
Італійці ніколи не поллють пасту кетчупом чи засмаженою морквою.
Соуси для пасти готуються з томатів , базиліка, пармезану чи іншого виду сиру і кожен з них підбирається під конкретний вид пасти
Найдите мне тут пожалуйста томат, базилик, пармезан и тд
Я бы так лихо за всю Италию не расписывалась
Я бы так лихо за всю Италию не расписывалась
2
Дон Пэдро• 06 августа в 19:14
Ответ дляa.ostroverh
Найдите мне тут пожалуйста томат, базилик, пармезан и тд
Я бы так лихо за всю Италию не расписывалась
Я бы так лихо за всю Италию не расписывалась
Ну так у вас паста примавера -це американська страва, в італійському стилі
яка складається з пасти у вершковому соусі та свіжих овочів , звичайно тут немає томатів
яка складається з пасти у вершковому соусі та свіжих овочів , звичайно тут немає томатів
3
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
