Не будь КакСвета• 11 сентября в 19:24
Що зробити з залишками вчорашнього рису, щоб не викидати?
Сільський ансамбль• 11 сентября в 19:26
Пожарьте куриное филе с овощами, закиньте туда рис, соевый соус, обжарьте и будет вам китайская кухня
7
Люблю джаз• 11 сентября в 19:27
люблю салат - рис холодний, помідори, креветки, червона цибуля, зелень і оливкова олія
або ж якісь традиційні
або ж якісь традиційні
3
А шо сталося?• 11 сентября в 19:28
Смажений рис. Прикольний азійський рецепт, там якраз вчорашній рис треба.
2
Колдунья-вещунья• 11 сентября в 19:30
Рис на сковорідку, туди пару яєць, пару ложок кукурудзи, зелені всякої, копченої ковбаси або креветок (якщо є) - перемішати, прогріти, полити унагі - і готова прекрасна паназійська вечеря)
Аль де Барановна• 11 сентября в 19:31
М´ясну запіканку. Фарш +рис+яйце++ложка сметани+овочі за бажанням - і запекти в духовці
Куда_бежать• 11 сентября в 20:41
Ответ дляЛюбви вам!
Добавить к нему жареное яйцо, порезать помидор и съесть)
З яйцем точно смакота, я люблю як японці їдять, тільки вони з сирим яйцем, там білок цей беее) А от з пашотом, розрізаєш на рис, жовток як соус перемішав - супер.
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
