sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Овощи, фрукты, ягоды
anonim_64
Морковна• 04 октября в 13:04

Чому домашні яблука часто дрібні й криві, але набагато смачніші за магазинні?

woman_facepalming 6
14 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_118
Силиконочка• 04 октября в 13:06
1
Потому что то всё магазинная отрава
woman_facepalming 9 heart 1 face_with_tears_of_joy 1
anonim_136
Аноним с кешбеком• 04 октября в 13:10
2
Якщо обробляти то будуть як магазинні
woman_facepalming 1 heart 1
anonim_207
Работать надо• 04 октября в 13:10
3
Мені недобрі домашні
like 1
anonim_141
Флюорография гуся• 04 октября в 13:11
4
Домашні, коли дерева обрізають і обробляють, великі. Дрібні на старих деревах, за якими не доглядають.
heart 1
anonim_141
младокошкина• 04 октября в 13:11
5
Їх менше обробляють - тому малі і криві, а на меншу масу яблука та сама кількість хімічних речовин, тому і смак більш концентрований.
В недомашніх яблуках штучно нагоняють масу водою.
heart 1 woman_facepalming 4
anonim_21
Молчавочка• 04 октября в 13:14
6
Попробуйте выбирать в магазине не Яблуко сортове 2 категорія и будет вкусно.
anonim_119
Сегодня сержусь• 04 октября в 13:25
7
Мені навпаки магазинні більше подобаються
anonim_51
Пампушечка• 04 октября в 13:32
8
Тому що домашні яблука йдуть всі підряд, тому і різнокаліберні. А смак, то ж від сорту залежить, є добрі одразу з саду , а є такі сорти що їм треба влежатися.
Коли господарство, то яблука сортують і всякі криві йдуть на пюре, сік, повидло, тощо. А великі в середні на продаж. Ну ще може рівненькі маленькі як другий сорт в АТБ продадуть.
anonim_141
Флюорография гуся• 04 октября в 13:36
9
Ответ длямладокошкина
Їх менше обробляють - тому малі і криві, а на меншу масу яблука та сама кількість хімічних речовин, тому і смак більш концентрований.
В недомашніх яблуках штучно нагоняють масу водою.
Не в обробці діло. Просто якщо дерево не обрізати, то на ньому багато гілок, більше плодів, а корінь той же. Тож поживні речовини діляться на всі гілки, лисия та плоди. А ще коли дерево не обрізання, то доступ сонця всередиині теж обмежений. Не в обробці справа, а в обрізці.
anonim_141
младокошкина• 04 октября в 13:52
10
Ответ дляФлюорография гуся
Не в обробці діло. Просто якщо дерево не обрізати, то на ньому багато гілок, більше плодів, а корінь той же. Тож поживні речовини діляться на всі гілки, лисия та плоди. А ще коли дерево не обрізання, то доступ сонця всередиині теж обмежений. Не в обробці справа, а в обрізці.
Це також впливає, я погоджуюся, але можна обробити і буде і багато і великі плоди
woman_facepalming 1
anonim_141
Флюорография гуся• 04 октября в 13:53
11
Ответ длямладокошкина
Це також впливає, я погоджуюся, але можна обробити і буде і багато і великі плоди
Навпаки, обробляють спеціальними засобами, які частину зав´язу знищують.
anonim_196
Міряю від одиниці• 04 октября в 13:58
12
Мені магазинні смачніші набагато.
like 1
anonim_215
Море_море_я_скучаю• 04 октября в 14:01
13
Одни сорта яблок вкусные, другие нет. Важна также свежесть. Какая разница где они продаются?
like 1
anonim_96
Единорог_помог• 04 октября в 14:17
14
Не люблю ці дари городні, що помідори коряві, що яблука 50/50 сміття. Я не маю часу і бажання копирсатись у відходах.
woman_facepalming 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff