Морковна• 04 октября в 13:04
Чому домашні яблука часто дрібні й криві, але набагато смачніші за магазинні?
6
Флюорография гуся• 04 октября в 13:11
Домашні, коли дерева обрізають і обробляють, великі. Дрібні на старих деревах, за якими не доглядають.
1
младокошкина• 04 октября в 13:11
Їх менше обробляють - тому малі і криві, а на меншу масу яблука та сама кількість хімічних речовин, тому і смак більш концентрований.
В недомашніх яблуках штучно нагоняють масу водою.
В недомашніх яблуках штучно нагоняють масу водою.
1
4
Молчавочка• 04 октября в 13:14
Попробуйте выбирать в магазине не Яблуко сортове 2 категорія и будет вкусно.
Пампушечка• 04 октября в 13:32
Тому що домашні яблука йдуть всі підряд, тому і різнокаліберні. А смак, то ж від сорту залежить, є добрі одразу з саду , а є такі сорти що їм треба влежатися.
Коли господарство, то яблука сортують і всякі криві йдуть на пюре, сік, повидло, тощо. А великі в середні на продаж. Ну ще може рівненькі маленькі як другий сорт в АТБ продадуть.
Коли господарство, то яблука сортують і всякі криві йдуть на пюре, сік, повидло, тощо. А великі в середні на продаж. Ну ще може рівненькі маленькі як другий сорт в АТБ продадуть.
Флюорография гуся• 04 октября в 13:36
Ответ длямладокошкина
Їх менше обробляють - тому малі і криві, а на меншу масу яблука та сама кількість хімічних речовин, тому і смак більш концентрований.
В недомашніх яблуках штучно нагоняють масу водою.
В недомашніх яблуках штучно нагоняють масу водою.
Не в обробці діло. Просто якщо дерево не обрізати, то на ньому багато гілок, більше плодів, а корінь той же. Тож поживні речовини діляться на всі гілки, лисия та плоди. А ще коли дерево не обрізання, то доступ сонця всередиині теж обмежений. Не в обробці справа, а в обрізці.
младокошкина• 04 октября в 13:52
Ответ дляФлюорография гуся
Не в обробці діло. Просто якщо дерево не обрізати, то на ньому багато гілок, більше плодів, а корінь той же. Тож поживні речовини діляться на всі гілки, лисия та плоди. А ще коли дерево не обрізання, то доступ сонця всередиині теж обмежений. Не в обробці справа, а в обрізці.
Це також впливає, я погоджуюся, але можна обробити і буде і багато і великі плоди
1
Флюорография гуся• 04 октября в 13:53
Ответ длямладокошкина
Це також впливає, я погоджуюся, але можна обробити і буде і багато і великі плоди
Навпаки, обробляють спеціальними засобами, які частину зав´язу знищують.
Море_море_я_скучаю• 04 октября в 14:01
Одни сорта яблок вкусные, другие нет. Важна также свежесть. Какая разница где они продаются?
1
Единорог_помог• 04 октября в 14:17
Не люблю ці дари городні, що помідори коряві, що яблука 50/50 сміття. Я не маю часу і бажання копирсатись у відходах.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
