Малая еще та• 02 октября в 17:24
Можна заморожувати свіжу зелень без нарізання?
Чи краще подрібнити перед тим?
Оцененная• 02 октября в 17:26
Подрібнити, звісно. Після розморожування вона буде м´якою і водянистою. А так, взяли, скільки треба, і зразу додали у страву.
Я б такое не носила, но продаю• 02 октября в 17:26
ей. я тока шо поняла, что замороженное целиком пхать низя. ну кось уже перезимуем
короткопамятна• 02 октября в 17:27
З мороженої зелені єдине, що нормальне це кріп, ще добре фенхель.
1
No problems• 02 октября в 17:27
Я навпаки ніколи не ріжу. Складаю уздовж в пучок. Дуже зручно нарізати. Накрішив собі скільки треба, надлишки обратно в морозилку
1
НеВРотик• 02 октября в 17:30
я колись морозила цілим пучком. Брала заморожений потім і нарізала на дошці скільки треба. Решту назад в морозилку
Шукаю трусики• 02 октября в 17:35
Мене навчили. Подрібнити, підсушити (пару днів), потім в коробку і в морозилку.
1
короткопамятна• 02 октября в 17:38
Ответ дляШукаю трусики
Мене навчили. Подрібнити, підсушити (пару днів), потім в коробку і в морозилку.
Так
Зубачистка• 02 октября в 17:40
Я замораживаю всегда целиком. Меньше будет испарять воды - не будет инея. Совет выше хороший - чуть подвялить. И можно в холодильнике охладить, без пакета
Все питаю зарання• 02 октября в 17:49
Я мию, сушу і морожу цілу, потім розминаю і викидаю великі палки )
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу