sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_67
Цідило правди• 06 октября в 12:44

Чому часом огірки в банках стають м’якими, а не хрусткими?

12 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_180
Пишу_граммотно!• 06 октября в 12:44
1
А що ви додаєте для хрусткості?
anonim_146
Сарафанное радио• 06 октября в 12:45
2
Может подвариваются немного в горячей воде, у меня бывает попадаются такие в банке
anonim_139
Жертва интернета• 06 октября в 12:45
3
може бути сіль не підходяща.
може,часнику забагато.
може,огірки-салатні.
like 2
anonim_70
Гопница-Советчица• 06 октября в 12:46
4
Залежить від.
1. Сорт огірків.
2. Сіль (треба тільки кам´яна, не йодована і не морська).
для хрусткості - корінь хрону і листя дубу))) шикарно
like 2
anonim_117
Мошей ницца• 06 октября в 12:47
5
сорт огірка, рецепт, мама в мене для хрусткості бур´ян Щориця додає
anonim_139
Жертва интернета• 06 октября в 12:48
6
Ответ дляМошей ницца
сорт огірка, рецепт, мама в мене для хрусткості бур´ян Щориця додає
щИриця
like 1
anonim_117
Мошей ницца• 06 октября в 12:50
7
Ответ дляЖертва интернета
щИриця
а ну може, я не дуже спеціаліст в огороді
noavatar
ЗдохниПуйло• 06 октября в 13:02
8
Я в цьому році горілку добавляла як квасила, заразу у підвал, хрумкі, як ніколи
anonim_98
СамавиховуюКота• 06 октября в 13:29
9
чула лайфхак, замочити огірки у холодній воді на 4 години, не пробувала, бо вже закрила свої
anonim_192
Большой секретик• 06 октября в 13:37
10
Ответ дляМошей ницца
сорт огірка, рецепт, мама в мене для хрусткості бур´ян Щориця додає
Розказуйте всім, що ваша мама огірки з амарантом закриває, по-модньому
anonim_139
Жертва интернета• 06 октября в 13:45
11
Ответ дляСамавиховуюКота
чула лайфхак, замочити огірки у холодній воді на 4 години, не пробувала, бо вже закрила свої
якщо огірки не щойно зірвані з грядки.то,так,бажано замочить їх на кілька годин.
anonim_145
Викупана• 06 октября в 14:34
12
Якщо про погріб чи інше холодне місце мова, то причини всі вже вгорі назвали. Але навіть якщо вони ідеально хрусткі, а ви їх в не в холоді потримаєте, то теж пом´якшають. У підвалі у мене 14градусів, то незакатані стають м´які (одного року робила експеримент і квашені залишила під капронку. Помідори - супер, огірки - смачні, але м´які стали швидко). Тож або холод, або закатати
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff