Мовчу, але хочу• Изменено 15 октября в 00:11
Курячі серця по 100грн, шлунки по 80, дешево і самачно! Ви готуєте таке часто?
І навіть корисніше ніж мʼясо. Що всі до того мʼяса вчепились.
Я тушу в сметані і так з цибулькою. А печінка куряча взагалі смакота, дешево і швидко.
Хто обмежений в фінансах хороший вихід)
Я тушу в сметані і так з цибулькою. А печінка куряча взагалі смакота, дешево і швидко.
Хто обмежений в фінансах хороший вихід)
показать весь текст
Результат:
вже голосів:
316
120 (37.97%)
Дуже рідко
79 (25%)
Часто
53 (16.77%)
Фу, ні
34 (10.76%)
Не люблю
30 (9.49%)
Свій варіант
12
12
5
ИМХОля• 15 октября в 02:18
субпродукти здається занадто часто не можна - десь 1 раз на тиждень чи на півтора
2
Дама_из_рекламы• 15 октября в 03:36
раніше часто їли, але у чоловіка сечова кислота висока, сказали часто неможна, а краще взагалі виключити((
Заела_пластинка• 15 октября в 04:00
Ответ дляРожайтретьего
Не от хорошей жизни люди на потроха переходят. Я лично буду тоже больше вкалывать на работе а есть желудки резиновые не буду 🤮
.
2
1
Голодаю• 15 октября в 04:35
Ответ дляВідірву та викину
З субпродуктів їмо тільки печінку домашніх кролів і індиків.
Ви по одній штучці готуєте? Домашнє то штучний, а не масовий товар. Все, що продається масово не є домашнім.
2
Голодаю• 15 октября в 04:44
Ответ дляМовчу, але хочу
Та і взагалі при чому тут дохід, я от реально люблю сердечка , печінку…
Якби у ваших батьків був гарний дохід, ви б просто не знали смаку субпродуктів з дитинства і навряд чи їх скуштували самі. Бо є кращі і набагато корисніші продукти. Субпродукти шкідливі і їх не можна часто їсти, це вам любий гастроентеролог пояснить. Їх їдять від бідності, як і курячі шиї чи жопки.
7
2
1
Мстящий за Зайца• 15 октября в 04:54
Ответ дляМовчу, але хочу
Ну бедра, то вже розкіш)))
Я гомілки люблю, з картохою в духовку і смачно і швидко і недорого (порівняно)
Я гомілки люблю, з картохою в духовку і смачно і швидко і недорого (порівняно)
Так ось він який , той обіцяний кінець епохи бідності
3
Курочка-чубаточка• 15 октября в 06:13
Ответ дляМовчу, але хочу
Ну бедра, то вже розкіш)))
Я гомілки люблю, з картохою в духовку і смачно і швидко і недорого (порівняно)
Я гомілки люблю, з картохою в духовку і смачно і швидко і недорого (порівняно)
Работа у вас какая?
Что бедра-розіш?
Лет сколько вам?
,
Что бедра-розіш?
Лет сколько вам?
,
2
1
Коржик• 15 октября в 06:50
Ответ дляНеначасі
серця то вообше ((
как их едят
как их едят
мы шашлык из них делаем, нормальное мясо. правда пару раз в год, но то такое... а суп с потрошками вообще нямка, с детства люблю.
2
Фіфачка• 15 октября в 07:17
Не їм взагалі ніякі субпродукти, для мене це гидота, яка викликає рвотний рефлекс. Печінка - то взагалі фуууу навіть один запвх. Я краще кашу зі смаженою цибулею чи фасоллю поїм і буду без м´яса ніж їсти таке... Але то справа кожного...
6
Сон і дрімота• 15 октября в 07:23
Печінку люблю і готую, Сердця по настрою, желудочки обожнюю з дитинства
Але філе чи бедра частіше на моєму столі
Але філе чи бедра частіше на моєму столі
1
Пукимончиг• 15 октября в 08:07
Роблю такий плов: булгур з сердечками - це дуже смачно. Навіть підлітки мої із задоволенням їдять, хоча від слова сердечки їх воротить.
2
2
1
Шумелка Мышь• 15 октября в 08:24
Ответ дляМовчу, але хочу
Ну бедра, то вже розкіш)))
Я гомілки люблю, з картохою в духовку і смачно і швидко і недорого (порівняно)
Я гомілки люблю, з картохою в духовку і смачно і швидко і недорого (порівняно)
Захотелось картошки с тыквой в горшочках, с кусочками куриного бедра. Сегодня сделаю
3
Шумелка Мышь• 15 октября в 08:26
Ответ дляЧукИГеки
Дешевле ваших озвученных субпродуктов.
Минус кости и хвосты. Дороже.
Я беру филе бедра, без кожи, получается выгоднее
Я беру филе бедра, без кожи, получается выгоднее
Шумелка Мышь• 15 октября в 08:28
Ответ дляМовчу, але хочу
Ну добре що вас не засталяють))
Ще й могзи їдять… і хвіст корови
І холодець із ратиць
Ще й могзи їдять… і хвіст корови
І холодець із ратиць
Холодец, то вообще коллаген. Нужно хоть раз в 2 недели есть, чтобы кожа была в хорошем тонусе
оксюморон• 15 октября в 08:48
Интересно, стиль автора с ее ’часнычком’ и ’цыбулькой’ только мне показался знакомым до невозможности? Это не тот знаменитый пищевой тролль с рецептами манничка, ласковой тюли и салата галинка, таскающий сюда рецепты ’вкусненьких и бюджетненьких салатиков’ из говна и палок под майонезом?
2
1
Кишмишная Мая• 15 октября в 08:54
Делаю такой салат, для разнообразия. Муж очень любит эти пупки и сердечки.
Кишмишная Мая• 15 октября в 08:56
Ответ дляГолодаю
Якби у ваших батьків був гарний дохід, ви б просто не знали смаку субпродуктів з дитинства і навряд чи їх скуштували самі. Бо є кращі і набагато корисніші продукти. Субпродукти шкідливі і їх не можна часто їсти, це вам любий гастроентеролог пояснить. Їх їдять від бідності, як і курячі шиї чи жопки.
Не несите бред. При чем тут достаток к субпродуктам?🤦🏽♀️ У моих свекров нормальные доходы, раза в 3-4 больше, чем ваше пособие в Германии. И они всю жизнь едят печень, сердечки, пупки, кровяную колбасу, ливер. И здоровые, как кони.
7
Дона Ко Ко• 15 октября в 09:08
Ответ дляЧукИГеки
Дешевле ваших озвученных субпродуктов.
Горилки тоже часто по акции есть 70-80 грн
Шумелка Мышь• 15 октября в 09:21
Ответ дляГолодаю
Якби у ваших батьків був гарний дохід, ви б просто не знали смаку субпродуктів з дитинства і навряд чи їх скуштували самі. Бо є кращі і набагато корисніші продукти. Субпродукти шкідливі і їх не можна часто їсти, це вам любий гастроентеролог пояснить. Їх їдять від бідності, як і курячі шиї чи жопки.
Серьезно? Я в 25 лет впервые попробовала мозги, вымя и бычьи яйца. В путешествиях от бедности приходилось давиться в мишленовских ресторанах🤣🤣🤣
Самый вкусный суп был из свиных лёгких и перловки.
Самый вкусный суп был из свиных лёгких и перловки.
1
Я супер-пупер• 15 октября в 09:24
Ответ дляМовчу, але хочу
А серця? Смак же різний, я більше про вид- субпродукти які дешевші ніж мʼясо
Их если почистить, обрезать жир и сосуды, то нифига оно не дешевле
Акуна_Матата• 15 октября в 09:49
Люблю субпродукти (курячі, індюшині, свинячі, яловичі) і вони справді корисні, багаті на мікроелементи. Готую рідко, бо дитина не дуже любить. Єдине, нирки і легені не купую ніколи
1
Акуна_Матата• 15 октября в 09:52
Ответ дляГолодаю
Якби у ваших батьків був гарний дохід, ви б просто не знали смаку субпродуктів з дитинства і навряд чи їх скуштували самі. Бо є кращі і набагато корисніші продукти. Субпродукти шкідливі і їх не можна часто їсти, це вам любий гастроентеролог пояснить. Їх їдять від бідності, як і курячі шиї чи жопки.
Чим печінка, серце чи пташиний шлунок шкідливі? Дуже багаті на мікроелементи, низький вміст жиру! Та і м´ясо, особливо яловичину, треба обирати з жилами, сполучною тканиною, бо то колаген, і наш організм потребує споживання різних тканин, не чистого філе
Пускаю бісики• 15 октября в 10:10
добавляю их в фарш с нормальнім мясом, чисто субпродукті не нравятся
ГейСюда• 15 октября в 10:16
В мене дитина 4 роки обожнює шашлик з сердечок, тому якщо мангал їй має бути обов´язково декілька шпажок з курячими серцями.
Встидаюся запитать• 15 октября в 11:04
Вам не кажется, что население достигло дна? И дальше будет только «интереснее» обычным людям
автор
Мовчу, але хочу
• 15 октября в 11:30
Ответ дляВстидаюся запитать
Вам не кажется, что население достигло дна? И дальше будет только «интереснее» обычным людям
Дно в деяких людей в голові і це куди страшніше.
1
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
