Повелитель бітка• 11 сентября в 07:48
М´ясо гомілки, чи роблять з нього фарш на котлети?
Завжди роблю котлети з філе, побачила акцію і купила м´ясо гомілки. Смажене мені не можна, супи не варю. До цього робила котлети в духовці або на пару. Чи вийдуть котлети з цього м´яса?
2
Злюсь до кипіння• 11 сентября в 07:51
Ніколи про котлети з м´яса гомілки не чула, можливо просто запечіть у духовці
4
3
1
Роза в вазі• 11 сентября в 07:52
А чому ні? Яка різниця? Хочете здивую, але я робила котлети навіть з шлуночків
14
Смурфик• 11 сентября в 07:53
Роблять, добавте хліба, або картоплину сиру зітріть, сіль, перець, відбийте
2
автор
Повелитель бітка
• 11 сентября в 07:54
Ответ дляРоза в вазі
А чому ні? Яка різниця? Хочете здивую, але я робила котлети навіть з шлуночків
А шкуру перекручувати? Чи сформуются котлети, не буде рідкий фарш? Не хочу запікати цілком, хочу саме котлети
2
Саджу все зарання• 11 сентября в 07:56
Ответ дляПовелитель бітка
А шкуру перекручувати? Чи сформуются котлети, не буде рідкий фарш? Не хочу запікати цілком, хочу саме котлети
Шкуру зніміть
4
Роза в вазі• 11 сентября в 08:01
Ответ дляМстящий за Зайца
Шо тут тільки не їдять
Моє улюблене блюдо смажена свиняча шкірка
2
1
МатьЧасть• 11 сентября в 08:02
почему бы нет. Перекрутите или порежьте мелко- будут рубленные котлеты.
an.ge.lina• 11 сентября в 08:03
Мені здається що ви більше задовбетеся, ніж котлети зробите, там без кісток, крапля м´яса, навіть не уявляю яку кількість їх треба обдерти щоб котлети зробити. Хіба що декілька котлет
8
1
Мстящий за Зайца• 11 сентября в 08:07
Ответ дляРоза в вазі
Моє улюблене блюдо смажена свиняча шкірка
Та хтоб сумнівався.
Всеядні
Всеядні
Леся Українка• 11 сентября в 08:21
Да смотря чьи гомилки , если свиные то куда ту шкуру в котлеты?
Скользкая• 11 сентября в 08:21
Ответ дляПовелитель бітка
А шкуру перекручувати? Чи сформуются котлети, не буде рідкий фарш? Не хочу запікати цілком, хочу саме котлети
Ну вот как раз в магазинном фарше и шкура и всё остальное. Всё зависит от способностей вашей мясорубки
2
Пупуговка• 11 сентября в 08:27
Ответ дляПовелитель бітка
А шкуру перекручувати? Чи сформуются котлети, не буде рідкий фарш? Не хочу запікати цілком, хочу саме котлети
Звичайно шкірку ні.
Позрізайте м´ясо скільки можна. Я з тими м´ясними кісточками потім ще картоплю тушила. Ну не викидати ж. Пообгризали
Позрізайте м´ясо скільки можна. Я з тими м´ясними кісточками потім ще картоплю тушила. Ну не викидати ж. Пообгризали
1
Марафетчица• 11 сентября в 08:56
Ответ дляПовелитель бітка
А шкуру перекручувати? Чи сформуются котлети, не буде рідкий фарш? Не хочу запікати цілком, хочу саме котлети
Наверно лучше без шкуры. Видела в магазине куриный фарш, он был с кусочками шкурок. Такое себе...
Директор Пляжу• 11 сентября в 08:56
Ответ дляМстящий за Зайца
Шо тут тільки не їдять
Шо уже не так с куриной голенью?
4
Мальовнича даль• 11 сентября в 08:58
Ответ дляРоза в вазі
А чому ні? Яка різниця? Хочете здивую, але я робила котлети навіть з шлуночків
Разница в структуре мяса.
Мстящий за Зайца• 11 сентября в 09:04
Ответ дляДиректор Пляжу
Шо уже не так с куриной голенью?
З нею все чудово
Не їм після шостої• 11 сентября в 09:15
Як варіант- відварити гомілки, обдерти, перекрутити через м´ясорубку, спассерувати з морквою і цибулею- начинка для млинців, макарон.
3
Форточка• 11 сентября в 09:26
Ответ дляLizavel
Купите бедра ,филе и сделайте нормальные котлеты,из ножек они не вкусные, и вы пока то мясо от кости отрежете, уже и котлет не захотите.
Я запекаю ножки,но без шкуры,она мне жирная
Я запекаю ножки,но без шкуры,она мне жирная
Уже отдельно мясо продается, не нужно отдирать. Есть филе, мясо бедра без кости, мясо голени без кости.
4
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

