Мовчу, але хочу• Изменено 15 октября в 00:11
Курячі серця по 100грн, шлунки по 80, дешево і самачно! Ви готуєте таке часто?
І навіть корисніше ніж мʼясо. Що всі до того мʼяса вчепились.
Я тушу в сметані і так з цибулькою. А печінка куряча взагалі смакота, дешево і швидко.
Хто обмежений в фінансах хороший вихід)
Я тушу в сметані і так з цибулькою. А печінка куряча взагалі смакота, дешево і швидко.
Хто обмежений в фінансах хороший вихід)
Результат:
вже голосів:
316
120 (37.97%)
Дуже рідко
79 (25%)
Часто
53 (16.77%)
Фу, ні
34 (10.76%)
Не люблю
30 (9.49%)
Свій варіант
12
12
5
автор
Мовчу, але хочу
• 15 октября в 00:12
Ответ дляЧукИГеки
А я четверти куриные купила по 80
Ну бедра, то вже розкіш)))
Я гомілки люблю, з картохою в духовку і смачно і швидко і недорого (порівняно)
Я гомілки люблю, з картохою в духовку і смачно і швидко і недорого (порівняно)
14
3
6
ЧукИГеки• 15 октября в 00:13
Ответ дляМовчу, але хочу
Ну бедра, то вже розкіш)))
Я гомілки люблю, з картохою в духовку і смачно і швидко і недорого (порівняно)
Я гомілки люблю, з картохою в духовку і смачно і швидко і недорого (порівняно)
Дешевле ваших озвученных субпродуктов.
29
6
автор
Мовчу, але хочу
• 15 октября в 00:13
Ответ дляНеначасі
не люблю шлуночки
не вкусно мне((
не вкусно мне((
А серця? Смак же різний, я більше про вид- субпродукти які дешевші ніж мʼясо
2
13
Неначасі• 15 октября в 00:13
Ответ дляМовчу, але хочу
А серця? Смак же різний, я більше про вид- субпродукти які дешевші ніж мʼясо
серця то вообше ((
как их едят
как их едят
15
1
2
32
1
муха в кедах• 15 октября в 00:13
под настроение тоже тушу, не вижу ничего плохого в потрошках. вкусно)
16
4
автор
Мовчу, але хочу
• 15 октября в 00:14
Ответ дляЧукИГеки
Дешевле ваших озвученных субпродуктов.
Ну і шо? Тема про субпродукти
6
1
9
Відірву та викину• 15 октября в 00:15
З субпродуктів їмо тільки печінку домашніх кролів і індиків.
4
4
6
автор
Мовчу, але хочу
• 15 октября в 00:15
Ответ дляНеначасі
серця то вообше ((
как их едят
как их едят
Ну добре що вас не засталяють))
Ще й могзи їдять… і хвіст корови
І холодець із ратиць
Ще й могзи їдять… і хвіст корови
І холодець із ратиць
2
8
7
Тантрический кекс• 15 октября в 00:15
Я таке люблю, але нечасто купую. Бо довгооце мити перебирати. А так купую гарний шмат м’яса чи філе. Помив, порізав швиденько.
9
Неначасі• 15 октября в 00:17
Ответ дляМовчу, але хочу
Ну добре що вас не засталяють))
Ще й могзи їдять… і хвіст корови
І холодець із ратиць
Ще й могзи їдять… і хвіст корови
І холодець із ратиць
не хватало чтоб еще заставляли
я лучше буду больше работать - чтоб не есть какое-то г
я лучше буду больше работать - чтоб не есть какое-то г
1
5
14
Тантрический кекс• 15 октября в 00:17
Ответ дляМовчу, але хочу
Ну добре що вас не засталяють))
Ще й могзи їдять… і хвіст корови
І холодець із ратиць
Ще й могзи їдять… і хвіст корови
І холодець із ратиць
В мене папа після операцій варить собі супи зі свинячих вух. Лікар порадив, бо колаген.
1
14
2
автор
Мовчу, але хочу
• 15 октября в 00:17
Ответ дляТантрический кекс
Я таке люблю, але нечасто купую. Бо довгооце мити перебирати. А так купую гарний шмат м’яса чи філе. Помив, порізав швиденько.
Серця що перебирати))
Помила, відварила , я половину коту залишаю
решту на сковорідку і тушу з спеціями))
Помила, відварила , я половину коту залишаю
решту на сковорідку і тушу з спеціями))
7
3
Тантрический кекс• 15 октября в 00:19
Ответ дляМовчу, але хочу
Серця що перебирати))
Помила, відварила , я половину коту залишаю
решту на сковорідку і тушу з спеціями))
Помила, відварила , я половину коту залишаю
решту на сковорідку і тушу з спеціями))
Перебирати це більше стосувалось печінки і шлунків, серця трохи менше. Але я чомусь як купую, то всього потроху і потім асорті тушу)) А, буває купую лише курячу печінку і варю суп з булгуром.
3
Міняйловна• 15 октября в 00:20
Нет никогда не любила. Я лучше капусты потушу чем потроха есть
14
5
Тантрический кекс• 15 октября в 00:21
Ответ дляМіняйловна
Нет никогда не любила. Я лучше капусты потушу чем потроха есть
Люблю тушену капусту з грибами і в кінці чуть з кетчупом притушити. І до цього всього зерновий чи прибалтійський чорний хліб.
6
ГЛЮкоза• 15 октября в 00:21
Желудки были всегда самые дешёвые. Даже не понятно почему они по такой цене стали
10
2
автор
Мовчу, але хочу
• 15 октября в 00:21
Ответ дляДівчина Гілмор
Я ще люблю смажені свинячі нирки
А язик який смачний в сметані
8
4
Сижуревувшоке• 15 октября в 00:22
Готовлю все субпродукты регулярно, люблю разнообразие рациона. Но чистого мяса у меня тоже достаточно
8
2
Пусин Кукин• 15 октября в 00:22
Субпродукты не люблю, но все же иногда ем. Знаю, что они очень полезные
6
3
короткопамятна• 15 октября в 00:22
Ответ дляДівчина Гілмор
Я ще люблю смажені свинячі нирки
А як саме?
Міняйловна• 15 октября в 00:23
Ответ дляТантрический кекс
Люблю тушену капусту з грибами і в кінці чуть з кетчупом притушити. І до цього всього зерновий чи прибалтійський чорний хліб.
Кстати!!! Забыла про грибы. Тоже белок и реально полезнее этой фигни
5
7
Ку-кусик• 15 октября в 00:23
Ответ дляДівчина Гілмор
Я ще люблю смажені свинячі нирки
Мне блинчики с мозгов, и мозги жаренные дико нравятся))) и легкие варенные похрустеть
1
4
5
Рожайтретьего• 15 октября в 00:23
Не от хорошей жизни люди на потроха переходят. Я лично буду тоже больше вкалывать на работе а есть желудки резиновые не буду 🤮
3
4
22
автор
Мовчу, але хочу
• 15 октября в 00:23
Ответ дляСижуревувшоке
Готовлю все субпродукты регулярно, люблю разнообразие рациона. Но чистого мяса у меня тоже достаточно
От я про це, не кажу що це заміна мʼяса, але вони чомусь недооцінені, хоча смачні і корисні і готувати швидко)
6
5
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
