sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Меню
anonim_186
Мовчу, але хочу• Изменено 15 октября в 00:11

Курячі серця по 100грн, шлунки по 80, дешево і самачно! Ви готуєте таке часто?

І навіть корисніше ніж мʼясо. Що всі до того мʼяса вчепились.
Я тушу в сметані і так з цибулькою. А печінка куряча взагалі смакота, дешево і швидко.
Хто обмежений в фінансах хороший вихід)
Результат:
вже голосів: 316
120 (37.97%) Дуже рідко
79 (25%) Часто
53 (16.77%) Фу, ні
34 (10.76%) Не люблю
30 (9.49%) Свій варіант
like 12 woman_facepalming 12 clown_face 5
172 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
anonim_120
ЧукИГеки• 15 октября в 00:11
1
А я четверти куриные купила по 80
like 22
noavatar
Дівчина Гілмор• 15 октября в 00:12
2
Я люблю таке
like 21 woman_facepalming 5 dislike 1
anonim_126
Неначасі• 15 октября в 00:12
3
не люблю шлуночки
не вкусно мне((
like 15 woman_facepalming 5
anonim_186
автор Мовчу, але хочу • 15 октября в 00:12
4
Ответ дляЧукИГеки
А я четверти куриные купила по 80
Ну бедра, то вже розкіш)))
Я гомілки люблю, з картохою в духовку і смачно і швидко і недорого (порівняно)
dislike 14 face_with_tears_of_joy 3 like 6
anonim_120
ЧукИГеки• 15 октября в 00:13
5
Ответ дляМовчу, але хочу
Ну бедра, то вже розкіш)))
Я гомілки люблю, з картохою в духовку і смачно і швидко і недорого (порівняно)
Дешевле ваших озвученных субпродуктов.
attached-photo
like 29 woman_facepalming 6
anonim_186
автор Мовчу, але хочу • 15 октября в 00:13
6
Ответ дляНеначасі
не люблю шлуночки
не вкусно мне((
А серця? Смак же різний, я більше про вид- субпродукти які дешевші ніж мʼясо
like 2 woman_facepalming 13
anonim_126
Неначасі• 15 октября в 00:13
7
Ответ дляМовчу, але хочу
А серця? Смак же різний, я більше про вид- субпродукти які дешевші ніж мʼясо
серця то вообше ((
как их едят
like 15 dislike 1 heart 2 woman_facepalming 32 face_with_tears_of_joy 1
anonim_47
муха в кедах• 15 октября в 00:13
8
под настроение тоже тушу, не вижу ничего плохого в потрошках. вкусно)
like 16 woman_facepalming 4
anonim_186
автор Мовчу, але хочу • 15 октября в 00:14
9
Ответ дляЧукИГеки
Дешевле ваших озвученных субпродуктов.
Ну і шо? Тема про субпродукти
like 6 woman_facepalming 1 dislike 9
noavatar
Дівчина Гілмор• 15 октября в 00:15
10
Я ще люблю смажені свинячі нирки
face_vomiting 13 like 6 dislike 5
anonim_18
Відірву та викину• 15 октября в 00:15
11
З субпродуктів їмо тільки печінку домашніх кролів і індиків.
woman_facepalming 4 face_with_tears_of_joy 4 like 6
anonim_186
автор Мовчу, але хочу • 15 октября в 00:15
12
Ответ дляНеначасі
серця то вообше ((
как их едят
Ну добре що вас не засталяють))
Ще й могзи їдять… і хвіст корови
І холодець із ратиць
face_with_tears_of_joy 2 like 8 dislike 7
anonim_69
Тантрический кекс• 15 октября в 00:15
13
Я таке люблю, але нечасто купую. Бо довгооце мити перебирати. А так купую гарний шмат м’яса чи філе. Помив, порізав швиденько.
like 9
anonim_126
Неначасі• 15 октября в 00:17
14
Ответ дляМовчу, але хочу
Ну добре що вас не засталяють))
Ще й могзи їдять… і хвіст корови
І холодець із ратиць
не хватало чтоб еще заставляли
я лучше буду больше работать - чтоб не есть какое-то г
dislike 1 like 5 woman_facepalming 14
anonim_62
Ку-кусик• 15 октября в 00:17
15
Сердечки люблю с вермишелью или рисом
like 4 woman_facepalming 2 face_with_tears_of_joy 4
anonim_69
Тантрический кекс• 15 октября в 00:17
16
Ответ дляМовчу, але хочу
Ну добре що вас не засталяють))
Ще й могзи їдять… і хвіст корови
І холодець із ратиць
В мене папа після операцій варить собі супи зі свинячих вух. Лікар порадив, бо колаген.
woman_facepalming 1 like 14 dislike 2
noavatar
Ленсииик• 15 октября в 00:17
17
Не куштувала ніразу і навряд чи буду. А чоловік любить, сам купує і сам готує
like 1 woman_facepalming 11
anonim_186
автор Мовчу, але хочу • 15 октября в 00:17
18
Ответ дляТантрический кекс
Я таке люблю, але нечасто купую. Бо довгооце мити перебирати. А так купую гарний шмат м’яса чи філе. Помив, порізав швиденько.
Серця що перебирати))
Помила, відварила , я половину коту залишаю решту на сковорідку і тушу з спеціями))
like 7 dislike 3
anonim_69
Тантрический кекс• 15 октября в 00:19
19
Ответ дляМовчу, але хочу
Серця що перебирати))
Помила, відварила , я половину коту залишаю решту на сковорідку і тушу з спеціями))
Перебирати це більше стосувалось печінки і шлунків, серця трохи менше. Але я чомусь як купую, то всього потроху і потім асорті тушу)) А, буває купую лише курячу печінку і варю суп з булгуром.
like 3
anonim_181
Міняйловна• 15 октября в 00:20
20
Нет никогда не любила. Я лучше капусты потушу чем потроха есть
woman_facepalming 14 like 5
anonim_69
Тантрический кекс• 15 октября в 00:21
21
Ответ дляМіняйловна
Нет никогда не любила. Я лучше капусты потушу чем потроха есть
Люблю тушену капусту з грибами і в кінці чуть з кетчупом притушити. І до цього всього зерновий чи прибалтійський чорний хліб.
like 6
anonim_171
ГЛЮкоза• 15 октября в 00:21
22
Желудки были всегда самые дешёвые. Даже не понятно почему они по такой цене стали
like 10 woman_facepalming 2
anonim_186
автор Мовчу, але хочу • 15 октября в 00:21
23
Ответ дляДівчина Гілмор
Я ще люблю смажені свинячі нирки
А язик який смачний в сметані
like 8 dislike 4
anonim_60
Сижуревувшоке• 15 октября в 00:22
24
Готовлю все субпродукты регулярно, люблю разнообразие рациона. Но чистого мяса у меня тоже достаточно
like 8 woman_facepalming 2
anonim_133
Пусин Кукин• 15 октября в 00:22
25
Субпродукты не люблю, но все же иногда ем. Знаю, что они очень полезные
like 6 woman_facepalming 3
anonim_89
короткопамятна• 15 октября в 00:22
26
Ответ дляДівчина Гілмор
Я ще люблю смажені свинячі нирки
А як саме?
anonim_181
Міняйловна• 15 октября в 00:23
27
Ответ дляТантрический кекс
Люблю тушену капусту з грибами і в кінці чуть з кетчупом притушити. І до цього всього зерновий чи прибалтійський чорний хліб.
Кстати!!! Забыла про грибы. Тоже белок и реально полезнее этой фигни
like 5 woman_facepalming 7
anonim_62
Ку-кусик• 15 октября в 00:23
28
Ответ дляДівчина Гілмор
Я ще люблю смажені свинячі нирки
Мне блинчики с мозгов, и мозги жаренные дико нравятся))) и легкие варенные похрустеть
crying_face 1 dislike 4 heart 5
anonim_56
Рожайтретьего• 15 октября в 00:23
29
Не от хорошей жизни люди на потроха переходят. Я лично буду тоже больше вкалывать на работе а есть желудки резиновые не буду 🤮
dislike 3 like 4 woman_facepalming 22
anonim_186
автор Мовчу, але хочу • 15 октября в 00:23
30
Ответ дляСижуревувшоке
Готовлю все субпродукты регулярно, люблю разнообразие рациона. Но чистого мяса у меня тоже достаточно
От я про це, не кажу що це заміна мʼяса, але вони чомусь недооцінені, хоча смачні і корисні і готувати швидко)
dislike 6 like 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff