Мальчижка• 23 октября в 05:06
Вам нравится селедка под шубой?
7
ЖенаАйтишнеГа• 23 октября в 05:14
Это одно из любимых моих блюд. Очень нравится! Так люблю, что зря вы мне сказали, очень захотелось. Я бы и вас съела сейчас вместе с этой шубой
2
4
13
Пи Пи Пилюля• 23 октября в 05:15
Используем кильку пряную вместо селедки- вкуснее и чистить легче:) Нравится:)
12
1
ЖенаАйтишнеГа• 23 октября в 06:35
Ответ дляПерша на селі
Люблю, но только с правильной селёдкой.
А правильная это какая
Амелі на мілені• 23 октября в 06:40
Ответ дляЖенаАйтишнеГа
А правильная это какая
Скорее всего, если замороженную подготовишь, предварительно, сама.
2
Перша на селі• 23 октября в 07:39
Ответ дляАмелі на мілені
Скорее всего, если замороженную подготовишь, предварительно, сама.
Да, Вы правы. Солю селёдку сама. Обычно в магазине всегда пересоленная, такую я ненавижу.
Купить нормального посола можно только не Привозе.
Купить нормального посола можно только не Привозе.
Перша на селі• 23 октября в 07:40
Ответ дляГугелП@лАмался
А ви додаєте яйце чи без яєць готуєте?
С яйцами.
2
Галя із Дарниці• 23 октября в 07:55
Ні. Таку їжу давно не їм.
Як і олів’є чи інші салати з сесер
Як і олів’є чи інші салати з сесер
7
Снідаю авокадо• 23 октября в 07:58
Ответ дляГаля із Дарниці
Ні. Таку їжу давно не їм.
Як і олів’є чи інші салати з сесер
Як і олів’є чи інші салати з сесер
Ой, олів´є із Франції. Може все- таки поїсте?
6
2
1
Галя із Дарниці• 23 октября в 07:59
Ответ дляСнідаю авокадо
Ой, олів´є із Франції. Може все- таки поїсте?
Оригінальний рецепт салату ’Олів´є’ кардинально відрізняється від сучасного і включає рябчиків, ракові шийки, каперси та соус ’Провансаль’. Сучасний же варіант, який став популярним в СРСР, готується з вареної ковбаси, картоплі, моркви, яєць, солоних огірків і консервованого горошку, заправлених майонезом.
Оригінальний рецепт (за версією 1897 року)
Інгредієнти: 3 рябчики, 5 картоплин, 5 огірків, 15 ракових шийок, 1 склянка ланспику, 2 пучки салатного листя, 1/2 пляшки олії для соусу ’Провансаль’, оливки та каперси за смаком.
Оригінальний рецепт (за версією 1897 року)
Інгредієнти: 3 рябчики, 5 картоплин, 5 огірків, 15 ракових шийок, 1 склянка ланспику, 2 пучки салатного листя, 1/2 пляшки олії для соусу ’Провансаль’, оливки та каперси за смаком.
6
Мию вікна у мороз• 23 октября в 08:02
Вчора ввечері зʼїла
Поки не хочу
Додавала оселедець Матіос і мілко терла овочі
Поки не хочу
Додавала оселедець Матіос і мілко терла овочі
Снідаю авокадо• 23 октября в 08:03
Ответ дляГаля із Дарниці
Оригінальний рецепт салату ’Олів´є’ кардинально відрізняється від сучасного і включає рябчиків, ракові шийки, каперси та соус ’Провансаль’. Сучасний же варіант, який став популярним в СРСР, готується з вареної ковбаси, картоплі, моркви, яєць, солоних огірків і консервованого горошку, заправлених майонезом.
Оригінальний рецепт (за версією 1897 року)
Інгредієнти: 3 рябчики, 5 картоплин, 5 огірків, 15 ракових шийок, 1 склянка ланспику, 2 пучки салатного листя, 1/2 пляшки олії для соусу ’Провансаль’, оливки та каперси за смаком.
Оригінальний рецепт (за версією 1897 року)
Інгредієнти: 3 рябчики, 5 картоплин, 5 огірків, 15 ракових шийок, 1 склянка ланспику, 2 пучки салатного листя, 1/2 пляшки олії для соусу ’Провансаль’, оливки та каперси за смаком.
І шо? Готуйте оригінальний, шо вам заважає?
7
Галя із Дарниці• 23 октября в 08:05
Ответ дляСнідаю авокадо
І шо? Готуйте оригінальний, шо вам заважає?
Удалено администрацией...
Реанимация• 23 октября в 08:25
Ответ дляМию вікна у мороз
Вчора ввечері зʼїла
Поки не хочу
Додавала оселедець Матіос і мілко терла овочі
Поки не хочу
Додавала оселедець Матіос і мілко терла овочі
Я теж люблю якщо овочі натерти на мілку терку,і ще я з яблучком люблю. В мене мама завжди робить мені на замовлення, бо моїх нервів не вистачає возитися з ним, тим паче в сім´ї їм я одна, а для себе готувати то дуже важко заставити себе. А так прошу маму , і їй приємно і мені
Снідаю авокадо• 23 октября в 08:29
Ответ дляГаля із Дарниці
Удалено администрацией...
Судячи з реакції на мої і на ваші коментарії недолугі таки ви. Ну, тобто ваші коментарії
5
Галя із Дарниці• 23 октября в 08:31
Ответ дляСнідаю авокадо
Судячи з реакції на мої і на ваші коментарії недолугі таки ви. Ну, тобто ваші коментарії
Удалено администрацией...
Стефанія• 23 октября в 08:36
Ответ дляГаля із Дарниці
Оригінальний рецепт салату ’Олів´є’ кардинально відрізняється від сучасного і включає рябчиків, ракові шийки, каперси та соус ’Провансаль’. Сучасний же варіант, який став популярним в СРСР, готується з вареної ковбаси, картоплі, моркви, яєць, солоних огірків і консервованого горошку, заправлених майонезом.
Оригінальний рецепт (за версією 1897 року)
Інгредієнти: 3 рябчики, 5 картоплин, 5 огірків, 15 ракових шийок, 1 склянка ланспику, 2 пучки салатного листя, 1/2 пляшки олії для соусу ’Провансаль’, оливки та каперси за смаком.
Оригінальний рецепт (за версією 1897 року)
Інгредієнти: 3 рябчики, 5 картоплин, 5 огірків, 15 ракових шийок, 1 склянка ланспику, 2 пучки салатного листя, 1/2 пляшки олії для соусу ’Провансаль’, оливки та каперси за смаком.
Там ще яловичий язик. Я готувала, тільки без ракових шийок, рябчика замінила перепілкою. Смачно.
1
sveta832006• 23 октября в 08:43
А я замiсть оселедця добавляю скумбрiю копчену. Смак вогонь. В моїй сiм ї дуже люблять його.
3
Аліса-90ae• 23 октября в 09:03
Ответ дляГаля із Дарниці
Оригінальний рецепт салату ’Олів´є’ кардинально відрізняється від сучасного і включає рябчиків, ракові шийки, каперси та соус ’Провансаль’. Сучасний же варіант, який став популярним в СРСР, готується з вареної ковбаси, картоплі, моркви, яєць, солоних огірків і консервованого горошку, заправлених майонезом.
Оригінальний рецепт (за версією 1897 року)
Інгредієнти: 3 рябчики, 5 картоплин, 5 огірків, 15 ракових шийок, 1 склянка ланспику, 2 пучки салатного листя, 1/2 пляшки олії для соусу ’Провансаль’, оливки та каперси за смаком.
Оригінальний рецепт (за версією 1897 року)
Інгредієнти: 3 рябчики, 5 картоплин, 5 огірків, 15 ракових шийок, 1 склянка ланспику, 2 пучки салатного листя, 1/2 пляшки олії для соусу ’Провансаль’, оливки та каперси за смаком.
Оригінальність це знайдений в інтернеті рецепт
Скользкая• 23 октября в 11:25
Дуже люблю! Класику, без яєць і яблук. І ще без всяких молок і ікри, тільки оселедець, бажано пряний
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу