Життє Бентежне• 31 октября в 20:30
Поясніть мені кайф у червоній чи чорній ікрі
Де 100грам 5000-10000.От і вся суть запитання.
Гірчинка• 31 октября в 20:33
Это вкусно, люблю бутерброд хлеб с маслом, икрой и пить сладкий кофе.
7
Напланетянка• 31 октября в 20:43
Мне очень вкусно это . Особенно с шампанским .Сейчас хочу черную достать , а дикой нереально купить
Печальки.нет• 31 октября в 20:44
поясніть кайф кави з попки тих тваринок (забула як звати), поясніть кайф сира з пліснявою за нннн грошей... таких продуктів багато...
Заздрість то погано• 31 октября в 20:46
Солоненька, свіженька, приємно лопається)
Мені найбільше смакує радянська класика - з білим хлібом і вершковим маслом і чорний чай з лимоном і цукром.
Мені найбільше смакує радянська класика - з білим хлібом і вершковим маслом і чорний чай з лимоном і цукром.
Блондинка в Шоколаде• 31 октября в 20:53
Ответ дляПечальки.нет
поясніть кайф кави з попки тих тваринок (забула як звати), поясніть кайф сира з пліснявою за нннн грошей... таких продуктів багато...
Каву не пробувала, сир дуже смачно, ікра теж, правда, я тільки червону купувала, на чорну жму гроші)
Петриківна• 31 октября в 20:58
Черная икра- это совершенный вкус
остается приятное ореховое послевкусие
просто ешь маленькой ложечой и счастлива
остается приятное ореховое послевкусие
просто ешь маленькой ложечой и счастлива
2
автор
Життє Бентежне
• 31 октября в 21:33
Ответ дляНуКаНаКа
не знаете и не начинайте, лохам это не нужно!
Я з ікрою знайома з дитинства. Дитя сересере))Якось завжди смак асоціювався з тим рідким рибячим жиром. Який примушували пити
2
автор
Життє Бентежне
• 31 октября в 21:34
Ответ дляПечальки.нет
поясніть кайф кави з попки тих тваринок (забула як звати), поясніть кайф сира з пліснявою за нннн грошей... таких продуктів багато...
Все спробувала. Нічого не зайшло.
А хамон- то мясо солені в банках))
І в моєму дитинстві була паніка: ніззя їсти сире мясо , навіть солене
А хамон- то мясо солені в банках))
І в моєму дитинстві була паніка: ніззя їсти сире мясо , навіть солене
2
автор
Життє Бентежне
• 31 октября в 21:37
Хм. І ікра сира.
Так?
Тоді ,чого така паніка щодо сирої риби?
Так?
Тоді ,чого така паніка щодо сирої риби?
Царівна Жабка• 31 октября в 21:55
С какого перепугу она сырая, она подсоленная. Красная вкусная, а чёрная просто превосходная. Жаль, что дорого
НуКаНаКа• 31 октября в 22:08
Ответ дляЖиттє Бентежне
Я з ікрою знайома з дитинства. Дитя сересере))Якось завжди смак асоціювався з тим рідким рибячим жиром. Який примушували пити
вот я и говорю, еще с детства вас не научили, сейчас и не пытайтесь больше.. если черная икра это рыбий жир, то жрите его.. и селедку
испорченные родителями , но почему-то ненавидящие не их, а СССР!
испорченные родителями , но почему-то ненавидящие не их, а СССР!
Блондинка в Шоколаде• 31 октября в 22:37
Ответ дляЖиттє Бентежне
Все спробувала. Нічого не зайшло.
А хамон- то мясо солені в банках))
І в моєму дитинстві була паніка: ніззя їсти сире мясо , навіть солене
А хамон- то мясо солені в банках))
І в моєму дитинстві була паніка: ніззя їсти сире мясо , навіть солене
Ну хз хз, я теж Ваша ровесниця, ікри не було, а махан вялили вдома самостійно.
Блондинка в Шоколаде• 31 октября в 22:37
Ответ дляЖиттє Бентежне
Хм. І ікра сира.
Так?
Тоді ,чого така паніка щодо сирої риби?
Так?
Тоді ,чого така паніка щодо сирої риби?
Ікра солона, хто її сирою їсть? У кого паніка щодо риби? Тартар з тунця який нереальний, дорого тільки.
автор
Життє Бентежне
• 31 октября в 22:55
Ответ дляНуКаНаКа
вот я и говорю, еще с детства вас не научили, сейчас и не пытайтесь больше.. если черная икра это рыбий жир, то жрите его.. и селедку
испорченные родителями , но почему-то ненавидящие не их, а СССР!
испорченные родителями , но почему-то ненавидящие не их, а СССР!
Чесно?
Я реально кайфую від оселюледця, скумбрії.
Ніяк не від форелі.
А ікра прикольна в ляща
Я реально кайфую від оселюледця, скумбрії.
Ніяк не від форелі.
А ікра прикольна в ляща
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу