Околовита• 11 ноября в 16:23
Даже не думала что это так вкусно и просто))
Цветную капусту покупаю редко и обычно готовлю в кляре. А это попалось видео типа запеканки ( может и старое уже, и все давно пробовали, но я впервые) и сытно, и быстро и вкусно. Итак: капусту разобрать на соцветия, отварить в подсоленой воде 3 минуты, филе порезать и замариновать ( тут специи кто какие любит) , всё выложить в форму, и залить заливкой: 3-4 яйца, 200 гр. сметаны, и чуть молока, заливку чуточку присолить и можно добавить какие то приправы, я добавила прованские травы. В духовку на пол часика при температуре чуть меньше 180, достать, притрусить хорошо сыром и еще на минут 10. Блин, не ожидала что так вкусно выйдет.
35
10
Госпожа_тамагочи• 11 ноября в 16:25
Цаетная капуста и так вкусная. Зачем ещё к ней ведро жиров?
36
17
5
автор
Околовита
• 11 ноября в 16:27
Ответ дляГоспожа_тамагочи
Цаетная капуста и так вкусная. Зачем ещё к ней ведро жиров?
Ешьте просто так, я делюсь с теми, кому интересно еще что то другое с ней попробовать);
36
1
Электричка• 11 ноября в 16:28
Ответ дляОколовита
Ешьте просто так, я делюсь с теми, кому интересно еще что то другое с ней попробовать);
Вибачте, але цвітної капусти не помічено)
Так що не так і бюджетно
Так що не так і бюджетно
5
2
1
автор
Околовита
• 11 ноября в 16:30
Ответ дляЭлектричка
Вибачте, але цвітної капусти не помічено)
Так що не так і бюджетно
Так що не так і бюджетно
Капуста знизу, зверху одна філешка, вечеря на 3-ох, бюджето чи ні, не мені вирішувати)
2
Бубль Гум)• 11 ноября в 16:30
Ответ дляПушкининиана
Я не не люблю
Теж ніяк не можу її полюбити. Ніби ж корисна, але не йде.
1
Пушкининиана• 11 ноября в 16:32
Ответ дляБубль Гум)
Теж ніяк не можу її полюбити. Ніби ж корисна, але не йде.
Я пару раз спробувала не мое
2
автор
Околовита
• 11 ноября в 16:33
Ответ дляnabludatel
Філе сире чи підсмажене?
Я сире замариноване клала, але бачила що і підсмажене кладуть. Але сире теж прекрасно приготувалося за +- 30- 40 хвилин.
1
1
Стефанія• 11 ноября в 16:34
Ответ дляБубль Гум)
Теж ніяк не можу її полюбити. Ніби ж корисна, але не йде.
Попробуйте с фаршем напополам и котлетки.
1
Крайня невістка• 11 ноября в 16:34
Ответ дляГоспожа_тамагочи
Цаетная капуста и так вкусная. Зачем ещё к ней ведро жиров?
Зожніки тут як тут
То зробіть собі парову
То зробіть собі парову
6
2
автор
Околовита
• 11 ноября в 16:36
Ответ дляНамазюкана нішою
Нормально тільки я філе не їм.
Можна без філе, капуста, заливка та сир, теж пишуть що смачно)
Забагаловка• 11 ноября в 16:36
Ответ дляГоспожа_тамагочи
Цаетная капуста и так вкусная. Зачем ещё к ней ведро жиров?
А де жири? В сметані?
Як на мене, блюдо взагалі нежирне.
Як на мене, блюдо взагалі нежирне.
9
8
Мій улюблений рецепт: курячий фарш посолити, поперчити, додати ложку сметани, виложити в форму для запікання. Брокколі й цвітну капусті розібрати на суцвіття, проварити 3-5 хв в підсоленій воді. Поставити суцвіття в фарш. Заливка: молоко, яйце, сметана, сіль перець, сир натертий. Вилити в ту ж форму на суцвіття. Запікати 30-40 хв при 180.
10
автор
Околовита
• 11 ноября в 16:37
Ответ дляLana-d6e5
Мій улюблений рецепт: курячий фарш посолити, поперчити, додати ложку сметани, виложити в форму для запікання. Брокколі й цвітну капусті розібрати на суцвіття, проварити 3-5 хв в підсоленій воді. Поставити суцвіття в фарш. Заливка: молоко, яйце, сметана, сіль перець, сир натертий. Вилити в ту ж форму на суцвіття. Запікати 30-40 хв при 180.
Теж супер
2
Электричка• 11 ноября в 16:37
Ответ дляОколовита
Можна без філе, капуста, заливка та сир, теж пишуть що смачно)
О та, сир зробити ще бюджетнішою цю страву, звісно
7
66сезон666серия• 11 ноября в 16:38
Ответ дляLana-d6e5
Мій улюблений рецепт: курячий фарш посолити, поперчити, додати ложку сметани, виложити в форму для запікання. Брокколі й цвітну капусті розібрати на суцвіття, проварити 3-5 хв в підсоленій воді. Поставити суцвіття в фарш. Заливка: молоко, яйце, сметана, сіль перець, сир натертий. Вилити в ту ж форму на суцвіття. Запікати 30-40 хв при 180.
Вибачте, поставити суцвіття в фарш це як?
1
Госпожа_тамагочи• 11 ноября в 16:40
Ответ дляЗабагаловка
А де жири? В сметані?
Як на мене, блюдо взагалі нежирне.
Як на мене, блюдо взагалі нежирне.
Ну посмотрите КБЖУ сметаны и сыра. Удивитесь
3
1
Барвіночка• 11 ноября в 16:41
Автор, а навіщо ви цвіту капусту варили, якщо вона готується моментально, а ви її ще й півгодини запікали ?
4
1
Ответ для66сезон666серия
Вибачте, поставити суцвіття в фарш це як?
Це берете суцвіття і стороною зрізу прямо ставите в фарш. те, що можна назвати стеблом суцвіття, втикаєте в фарш. Матимете букет з цвітної капусти та броколі. От цей букет потім заливаєте. І смачно, і виглядає красиво.
автор
Околовита
• 11 ноября в 16:42
Ответ дляБарвіночка
Автор, а навіщо ви цвіту капусту варили, якщо вона готується моментально, а ви її ще й півгодини запікали ?
Так по рецепту робила) багато їх передивилась і всі відварюють буквально 3 хв. і ні, вона в кашу не перетворилася, якщо так думаєте..
Забагаловка• 11 ноября в 16:47
Ответ дляГоспожа_тамагочи
Ну посмотрите КБЖУ сметаны и сыра. Удивитесь
І що?)
Невже жири вже заборонили і вони непотрібні організму??
Бабуся в селі прожила 93 роки на звичайній, як ви кажете жирній їжі.
Зараз теж є знайома якій 92 р і вона все життя їсть бутер з маслом 1см товщиною, без зайвої ваги.
А тут капуста плюс філе і караул, бо сметана і сир.
Невже жири вже заборонили і вони непотрібні організму??
Бабуся в селі прожила 93 роки на звичайній, як ви кажете жирній їжі.
Зараз теж є знайома якій 92 р і вона все життя їсть бутер з маслом 1см товщиною, без зайвої ваги.
А тут капуста плюс філе і караул, бо сметана і сир.
15
4
66сезон666серия• 11 ноября в 16:47
Ответ дляLana-d6e5
Це берете суцвіття і стороною зрізу прямо ставите в фарш. те, що можна назвати стеблом суцвіття, втикаєте в фарш. Матимете букет з цвітної капусти та броколі. От цей букет потім заливаєте. І смачно, і виглядає красиво.
Дякую.
1
66сезон666серия• 11 ноября в 16:49
Ответ дляБарвіночка
Автор, а навіщо ви цвіту капусту варили, якщо вона готується моментально, а ви її ще й півгодини запікали ?
Якщо запікати без відварювання, то капуста буде сира, дубова.
5
1
Попельшка• 11 ноября в 16:53
Запікати в заливці з молока (чи кисломолочки) та яєць можна що завгодно і завжди буде смачно. Наприклад лаваш + творог або бринза - смачний пиріг болгарська баниця. Картопля в будь-якій комбінації з м´ясом чи овочами і так далі. Хліб і яблука - шарлотка. Фантазуйте)
3
автор
Околовита
• 11 ноября в 16:54
Ответ дляЗабагаловка
І що?)
Невже жири вже заборонили і вони непотрібні організму??
Бабуся в селі прожила 93 роки на звичайній, як ви кажете жирній їжі.
Зараз теж є знайома якій 92 р і вона все життя їсть бутер з маслом 1см товщиною, без зайвої ваги.
А тут капуста плюс філе і караул, бо сметана і сир.
Невже жири вже заборонили і вони непотрібні організму??
Бабуся в селі прожила 93 роки на звичайній, як ви кажете жирній їжі.
Зараз теж є знайома якій 92 р і вона все життя їсть бутер з маслом 1см товщиною, без зайвої ваги.
А тут капуста плюс філе і караул, бо сметана і сир.
І в мене є такі історії: дідусь мого чоловіка і моя прабабця все життя їли що було, картопля смажена, борщі з засмажкою на салі, молоко з оладками і варенням, домашнє молоко з під корови, де 20 відсотків вершків то була сметана) дідусь помер у 92, а прабабця у 98. Дідусь ще й курив і випивав все життя..
1
Барвіночка• 11 ноября в 16:54
Ответ для66сезон666серия
Якщо запікати без відварювання, то капуста буде сира, дубова.
Якщо її залити як у автора, то не буде. Я дуже люблю цвітну капусту і часто її готую. Ніколи не відварюю, завжди м´яка.
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу