Поторописька• 13 ноября в 21:21
Що їдять в ЄС щодня, якщо жінки не готують?
Дівчата, хто в темі та кому неважко, напишіть меню звичайної середньої родини (місцевих)з дітьми в ЄС. Можете вказати країну, якщо бажаєте. Що на сніданок, обід, вечерю. Хто це готує або де беруть? Тут багато тем, що жінки в ЄС не готують, що готовка лише у нас. Що дуже швидко виходять на роботу, бюджет напівпіл, як і домашні обов’язки. То все ясно. Але ось давайте конкретно, якщо вони не готують, ну не прийнято варити борщ, готувати котлети та три рази на день біля плити стояти. То яке в них меню? Цікаво. Тема не для тролінгу чи підколок. Просто поговорити, в кого є час та хто може поділитися. Можливо, надихнуся ідеями. Дякую.
показать весь текст
8
5
Гладиолус• 13 ноября в 21:51
Ответ дляХропочка з гривкою
Тут почитать, то і наші не готують.
У кожної другої чоловіки готують і прибирають
У кожної другої чоловіки готують і прибирають
Наші дійсно не готують, принаймі хто працює. Бо 90% асортименту в магазині не потребує приготування. Максимум - розігріти. Відмінність від кулінарії в українському супермаркеті - не отруївся і не роблять з просрочки. І як не дивно - смачно.
Я готую лише на вихідних. В інші дні підігріті готові страви. Максимум - з вихідних залишається на понеділок і вівторок щось м´ясне. Навіть картоплю варю чи смажу на вихідних. Серед тижня - готові крокети (як наші зрази) або вже готова картопля, яку треба лише розігріти.
Я готую лише на вихідних. В інші дні підігріті готові страви. Максимум - з вихідних залишається на понеділок і вівторок щось м´ясне. Навіть картоплю варю чи смажу на вихідних. Серед тижня - готові крокети (як наші зрази) або вже готова картопля, яку треба лише розігріти.
Секс-Бомба• 13 ноября в 21:51
Ответ дляХлопаю ресницами
Є ресторани швидкої доставки. Замовляєш і приносять
Только это вам не в Украине заказывать. В той же Польше это на порядок дороже. Я уже молчу про более богатые страны.
Врядли вы так пробовали питаться в Европе.
В основном в супермаркетах куча замороженной готовой еды.
Врядли вы так пробовали питаться в Европе.
В основном в супермаркетах куча замороженной готовой еды.
Личко Невеличке• 13 ноября в 21:56
Ответ дляГоспожа Белладонна
Англия, почти у всех местных: утром овсянка, днем бутрик, вечером карточка фри овощи мясо.
Вообще их национальное блюдо картошка фри и рыбные палочки полуфабрикаты.
Супов в меня у них нет вообще.
Одни из долгожителей.
Вообще их национальное блюдо картошка фри и рыбные палочки полуфабрикаты.
Супов в меня у них нет вообще.
Одни из долгожителей.
То, напевно, вівсянка чудодійна)
Госпожа Белладонна• 13 ноября в 21:56
Ответ дляЛичко Невеличке
То, напевно, вівсянка чудодійна)
Не думаю
Ушла и Пришла• 13 ноября в 21:57
Ответ дляЗавтра не пью
Далеко не весь. Там же купа всього, що треба готувати.
Не бачила. В основному, що не треба. Були під Оперою в знаменитому кафе в переходе так 100 видів бутербродів - ніколи такого не бачила в інших Європах.
Хлопаю ресницами• 13 ноября в 21:58
Ответ дляСекс-Бомба
Только это вам не в Украине заказывать. В той же Польше это на порядок дороже. Я уже молчу про более богатые страны.
Врядли вы так пробовали питаться в Европе.
В основном в супермаркетах куча замороженной готовой еды.
Врядли вы так пробовали питаться в Европе.
В основном в супермаркетах куча замороженной готовой еды.
Я пробувала. І багато ними користується.
Але я більше сама готую
Але я більше сама готую
Гладиолус• 13 ноября в 22:01
Ответ дляРання пташка
Франция. Готовят женщины аж бегом или вместе готовят. И семья подруги и у шефа моего жена готовит (молодые 37 лет), и у моего нынешнего жена готовила (им тоже было по 37 и младше сколько вместе жили), и у бывшего моего жена готовила. И еще как готовят. Нам так не снилось. И мужики сами себе готовят и детям еще. Тут миллионеры не особо по ресторанам ходят, так что все готовят. Завтраки не едят. Обед как получится, ужин святое. Наесться так чтоб потом до обеда есть не хотелось
Не фантазуйте. ’Готувати’ по-французьки,це просто розігріти. Обідають вони всі. Я працюю у офісі. Що б не трапилося - обід святе і за розкладом, вся Франція іде на обід в один час а не як в Україні - хто в 12:00, хто в 13:00, а хтось в 14:00.
Вечеря так - пізня і ситна.
Ви подивіться що беруть в магазинах і подивіться співвідношення скільки рядів займають продукти, що треба готувати, і скільки що не треба. Понад 90% продукції не потребує приготування. Для кого ж це все, якщо вони готують так, що ’українцям і не снилося’? В Україні і близько нема такої кількості напівфабрикатів, як у Франції. Бо попиту нема. Жодна француженка не буде падати на кухні. Розігріла - оце і є ’приготувала’ вечерю.
Вечеря так - пізня і ситна.
Ви подивіться що беруть в магазинах і подивіться співвідношення скільки рядів займають продукти, що треба готувати, і скільки що не треба. Понад 90% продукції не потребує приготування. Для кого ж це все, якщо вони готують так, що ’українцям і не снилося’? В Україні і близько нема такої кількості напівфабрикатів, як у Франції. Бо попиту нема. Жодна француженка не буде падати на кухні. Розігріла - оце і є ’приготувала’ вечерю.
9
2
Бавовнятий Пупс• 13 ноября в 21:59
В Германии коллега вышла из декрета, трое детей, младшему год. На ужин все едят только мюсли с йогуртом. В обед покупает себе бутерброды или суп, из дому ничего не берёт. Когда я ей рассказывала, как у нас готовят женщины, она переспросила, а что после работы надо идти в магазин и потом еще что-то готовить. Я сказала да и ожидала бурных восторгов или реакции, но она равнодушно сказала ок.
8
4
В моїй хаті моя правда• 13 ноября в 22:00
Ответ дляНе заздріть тьоті
Жила в немецкой семье пару месяцев.
Дано, молодая пара 30, 32, дети 2 года и 5 лет
Утром булочки, с вареньем, маслом,нутеллой, сыр, йогурты, чай.
В обед папа на работе, дети в саду..
Мама себе пиццы из магазина в духовке разогревала или ела бутерброды с колбасой, сыром.Работала дома.
Вечером на ужин - заморозка, иногда макароны+ колбаса.Какой то салат.Бывали
овощи, рис, овощной суп все из замороженных овощей.Она вегетарианка,
папа любитель мяса, но мясо в их семье редкость.
В течении дня дети ели фрукты, печеньки, бутерброды..В выходные заказывали пиццу,суши или ездили куда- то покушать.
Дано, молодая пара 30, 32, дети 2 года и 5 лет
Утром булочки, с вареньем, маслом,нутеллой, сыр, йогурты, чай.
В обед папа на работе, дети в саду..
Мама себе пиццы из магазина в духовке разогревала или ела бутерброды с колбасой, сыром.Работала дома.
Вечером на ужин - заморозка, иногда макароны+ колбаса.Какой то салат.Бывали
овощи, рис, овощной суп все из замороженных овощей.Она вегетарианка,
папа любитель мяса, но мясо в их семье редкость.
В течении дня дети ели фрукты, печеньки, бутерброды..В выходные заказывали пиццу,суши или ездили куда- то покушать.
Вегатеріанка і бутерброди з ковбасою?
4
2
Единорог помог• 13 ноября в 22:02
Бутеры и фастфуд Венгрия, Польша, Австрия, Литва. Разница только в жирности. В Польше и Литве вкуснее всего
1
1
Мамаша в бигудях• 13 ноября в 22:04
Германия. Мой немец говорит: на завтрак булки, на ужин хлеб)) И да, булки вечерние или просто макароны с каким угодно соусом (без мяса) это норм. Столько мяса как у нас не едят
2
2
Ms. Доброта• 13 ноября в 22:05
Макароны, бутерброды.
В супермаркетах очень много замороженных полуфабрикатов, консервированных…
В супермаркетах очень много замороженных полуфабрикатов, консервированных…
3
автор
Поторописька
• 13 ноября в 22:08
Ответ дляТихоЯ
Могу скинуть страницу где готовит каждый день итальянская семья
Давайте, буде цікаво.
60 метрів сметани• 13 ноября в 22:09
Ответ дляПоторописька
Я узагальнила, щоб не перераховувати всі країни. І попросила по можливості написати мені та країну. Якщо дійсно не готують. Якщо ж готують, як і в нас, і варять суп, і щось печуть, тоді також буду рада інформації.
А що ви хочете почути?
Ірландія, Дублін (якщо комусь важливо), 2-є дорослих, 1 працює вдома (ІТ), жінка працює в офісі. Сніданок вівсянка (або що залишилось з вечері), обід що є вдома або готова їжа, вечеря, згідно натхнення, зазвичай салат і якась риба запечена/стейк. Якщо готується щось по типу борщу чи вінегрету, то чоловік чисте/ріже, жінка готує, тобто обов´язки ділять. Якщо є бажання жінка може приготувати млинці, або щось інше, якщо немає купують піцу.
Ірландія, Дублін (якщо комусь важливо), 2-є дорослих, 1 працює вдома (ІТ), жінка працює в офісі. Сніданок вівсянка (або що залишилось з вечері), обід що є вдома або готова їжа, вечеря, згідно натхнення, зазвичай салат і якась риба запечена/стейк. Якщо готується щось по типу борщу чи вінегрету, то чоловік чисте/ріже, жінка готує, тобто обов´язки ділять. Якщо є бажання жінка може приготувати млинці, або щось інше, якщо немає купують піцу.
Ширли-Мырли• 13 ноября в 22:11
Да готовят все, и получше наших хозяек иногда . Но не 3 раза в день.
Завтрак - булочка с какой-то намазкой. Детям мюсли.
Обед полный с первым у детей в школе/саду, у взрослых на работе. На это работодатель дает ваучеры. Нет обеда - идут на ваучеры в бистро или берут с собой остатки ужина.
На ужин все готовят. Салат и мясное обязательно. Победнее сосиски с булкой или макароны в соусе.
Естественно, мигранты привозят свои традиции. Полно магазинов с продуктами со всего мира, купить можно практически все, что захотите.
Завтрак - булочка с какой-то намазкой. Детям мюсли.
Обед полный с первым у детей в школе/саду, у взрослых на работе. На это работодатель дает ваучеры. Нет обеда - идут на ваучеры в бистро или берут с собой остатки ужина.
На ужин все готовят. Салат и мясное обязательно. Победнее сосиски с булкой или макароны в соусе.
Естественно, мигранты привозят свои традиции. Полно магазинов с продуктами со всего мира, купить можно практически все, что захотите.
Не танцую- но пою• 13 ноября в 22:14
Польща, дуже популярні кейтеринги з доставкою раціонів на день, також в офіси компаній приїжджають кейтеринги і продають дуже смачні обіди. Я вже майже рік як нічого не готую, замовляємо раціони на доставку (без дітей). В принципі готову запаковану їжу можна купити в будь-якому магазинчику та супермаркеті. Готують каші, макарони, мʼясо і тд. В супермаркетах бачу у людей звичайну продуктову корзину: картопля, мʼясо, овочі, крупи і тд.
Небалувана Галя• 13 ноября в 22:14
Испания,завтрак: тосты с хамон, сыром
ужин готовит или муж или вместе
в офис беру с собой, мой желудок испанской пищей не доволен
ужин готовит или муж или вместе
в офис беру с собой, мой желудок испанской пищей не доволен
Секс-Бомба• 13 ноября в 22:15
Ответ дляХлопаю ресницами
Я пробувала. І багато ними користується.
Але я більше сама готую
Але я більше сама готую
Вы про кейтеринг. Так он не вкусный, чтоб таким питаться неделями. Это не ресторанная еда. Я поняла о чем вы.
2
Точу ляси• 13 ноября в 22:18
Нідерланди:
Сніданок : мюслі, бутерброд з сиром, хліб з маслом й шоколадною посилкою hagelslag, арахісова паста.
Обід майже те саме. Дуже дивуються коли на роботі їм щось «гаряче»
Вечеря все що швидко ( фрі, нагетси, курка - аерогриль), суп. Консервований , готові страви з магазину.
На вихідні можуть щось готувати. Наприклад пиріг - купити треба готове тісто , готову начинку - закинути в духовку.
Просто не морочуться.
На базарах черга за бутерами з оселедцем, різною рибою з фритюра, в фрі.
Сніданок : мюслі, бутерброд з сиром, хліб з маслом й шоколадною посилкою hagelslag, арахісова паста.
Обід майже те саме. Дуже дивуються коли на роботі їм щось «гаряче»
Вечеря все що швидко ( фрі, нагетси, курка - аерогриль), суп. Консервований , готові страви з магазину.
На вихідні можуть щось готувати. Наприклад пиріг - купити треба готове тісто , готову начинку - закинути в духовку.
Просто не морочуться.
На базарах черга за бутерами з оселедцем, різною рибою з фритюра, в фрі.
4
Форточка• 13 ноября в 22:15
Как почитаешь, так они в основном полуфабрикатами питаются, и мясо мало едят.
Только на отдыхе, где всё включено, тарелки ломились от еды , я иногда поражалась как можно столько есть, и ели , и пили, всё время. возле бассейна были постоянно, на море вообще не ходили. За редким исключением пожилая пара немцев была на пляже. Я конечно понимаю, что это на отдыхе и наши тоже так отдыхают .
Только на отдыхе, где всё включено, тарелки ломились от еды , я иногда поражалась как можно столько есть, и ели , и пили, всё время. возле бассейна были постоянно, на море вообще не ходили. За редким исключением пожилая пара немцев была на пляже. Я конечно понимаю, что это на отдыхе и наши тоже так отдыхают .
2
Небалувана Галя• 13 ноября в 22:16
Ответ дляСекс-Бомба
Вы про кейтеринг. Так он не вкусный, чтоб таким питаться неделями. Это не ресторанная еда. Я поняла о чем вы.
у нас в офисе такое для сотрудников, мой желудок намекать через неделю стал,, через месяц-заткнулся, пришлось на диете
1
Секс-Бомба• 13 ноября в 22:16
Ответ дляНе танцую- но пою
Польща, дуже популярні кейтеринги з доставкою раціонів на день, також в офіси компаній приїжджають кейтеринги і продають дуже смачні обіди. Я вже майже рік як нічого не готую, замовляємо раціони на доставку (без дітей). В принципі готову запаковану їжу можна купити в будь-якому магазинчику та супермаркеті. Готують каші, макарони, мʼясо і тд. В супермаркетах бачу у людей звичайну продуктову корзину: картопля, мʼясо, овочі, крупи і тд.
Я пробовала. Дети это не едят. И оно не вкусное.
1
Хлопаю ресницами• 13 ноября в 22:16
Ответ дляСекс-Бомба
Вы про кейтеринг. Так он не вкусный, чтоб таким питаться неделями. Это не ресторанная еда. Я поняла о чем вы.
Ні,це якраз ресторани , де їду готують спеціально на обід і видають у баночках або курєр приносить додому. Меню приносять тижневе і є вибір
Секс-Бомба• 13 ноября в 22:17
Ответ дляХлопаю ресницами
Ні,це якраз ресторани , де їду готують спеціально на обід і видають у баночках або курєр приносить додому. Меню приносять тижневе і є вибір
Это и есть кейтеринг. Но они не подают вам свою ресторанную еду. Обеды сильно отличаются.
2
автор
Поторописька
• 13 ноября в 22:17
Ответ дляГладиолус
Наші дійсно не готують, принаймі хто працює. Бо 90% асортименту в магазині не потребує приготування. Максимум - розігріти. Відмінність від кулінарії в українському супермаркеті - не отруївся і не роблять з просрочки. І як не дивно - смачно.
Я готую лише на вихідних. В інші дні підігріті готові страви. Максимум - з вихідних залишається на понеділок і вівторок щось м´ясне. Навіть картоплю варю чи смажу на вихідних. Серед тижня - готові крокети (як наші зрази) або вже готова картопля, яку треба лише розігріти.
Я готую лише на вихідних. В інші дні підігріті готові страви. Максимум - з вихідних залишається на понеділок і вівторок щось м´ясне. Навіть картоплю варю чи смажу на вихідних. Серед тижня - готові крокети (як наші зрази) або вже готова картопля, яку треба лише розігріти.
Де не роблять з просрочки - у нас чи в них? Трохи заплуталась.
Хлопаю ресницами• 13 ноября в 22:18
Ответ дляСекс-Бомба
Это и есть кейтеринг. Но они не подают вам свою ресторанную еду. Обеды сильно отличаются.
На будь який смак і гаманець
Да Щас же• 13 ноября в 22:18
Французи - зранку навіть каву не пьють . Ближче до 11 - це кава і шматок булки (типу батон ) або сендвіч (хліб сир , салямі або інше мясо )
На обід якщо це будній день то ходять на ланч в ресторан /кафе з колективом .
Вечеря вдома - гарно сервірують , печуть рибу або мʼясо 🥩, овочі , вино , закуски всякі .
А на вихідні там взагалі вау що готують , обід обовʼязково хтось до них приходить в гості з родичів , на вечір ходять з друзями в бар .
У них взагалі дуже крута культура спілкування , , готовки і все що поза роботою . Висока культура як на мене (і це навіть пари по 50+ років)
На обід якщо це будній день то ходять на ланч в ресторан /кафе з колективом .
Вечеря вдома - гарно сервірують , печуть рибу або мʼясо 🥩, овочі , вино , закуски всякі .
А на вихідні там взагалі вау що готують , обід обовʼязково хтось до них приходить в гості з родичів , на вечір ходять з друзями в бар .
У них взагалі дуже крута культура спілкування , , готовки і все що поза роботою . Висока культура як на мене (і це навіть пари по 50+ років)
2
автор
Поторописька
• 13 ноября в 22:20
Ответ дляГладиолус
Не фантазуйте. ’Готувати’ по-французьки,це просто розігріти. Обідають вони всі. Я працюю у офісі. Що б не трапилося - обід святе і за розкладом, вся Франція іде на обід в один час а не як в Україні - хто в 12:00, хто в 13:00, а хтось в 14:00.
Вечеря так - пізня і ситна.
Ви подивіться що беруть в магазинах і подивіться співвідношення скільки рядів займають продукти, що треба готувати, і скільки що не треба. Понад 90% продукції не потребує приготування. Для кого ж це все, якщо вони готують так, що ’українцям і не снилося’? В Україні і близько нема такої кількості напівфабрикатів, як у Франції. Бо попиту нема. Жодна француженка не буде падати на кухні. Розігріла - оце і є ’приготувала’ вечерю.
Вечеря так - пізня і ситна.
Ви подивіться що беруть в магазинах і подивіться співвідношення скільки рядів займають продукти, що треба готувати, і скільки що не треба. Понад 90% продукції не потребує приготування. Для кого ж це все, якщо вони готують так, що ’українцям і не снилося’? В Україні і близько нема такої кількості напівфабрикатів, як у Франції. Бо попиту нема. Жодна француженка не буде падати на кухні. Розігріла - оце і є ’приготувала’ вечерю.
Цікаво. А що люблять їсти, тобто те, що слід розігріти, що воно? Щось особливе? Що популярне?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу