Оновлена версія• вчера в 21:32
Как готовить карпа?
Девочки, в магазине увидела целые тушки, килограмма по 2- но я никогда карпа не готовила и не ела. Это вкусная рыба? И как его готовить? Просто жарить как Карасиков? Но он довольно крупный. Или есть какой то специальный рецепт?
показать весь текст
1
Тумба-юмба• вчера в 21:59
Карп дуже смачна риба. Ми або смажимо, або запікаємо в духовці. В духовці- натираємо карпа спеціями для риби, солимо. Далі готуємо начинку: шампіньйони смажимо, випаровуємо вологу, тоді додаємо олію, цибулю напівкільцями і доводимо, щоб цибуля була не тверда. Даємо охолонути, щоб не гаряче було. Додаємо натертий твердий сир, сметану, можна трохи майонезу, солимо, перчимо чорним перцем. Перемішуємо. Цією начинкою начиняємо карпа і частину начинки кладемо зверху на карпа. Запікаємо в духовці в закритій фользі десь 45-50хв при 180-190 градусах., потім фольгу відкриваємо і на режимі гриль з конвекцією робимо золотисту скоринку. Готового карпа посипаємо петрушкою. Виходить щось на смак жульєна, дуже смачно. І, чим більше начинки, тим смачніше)
Вчителька з мікрорайону• вчера в 22:01
Ответ дляГоспожа Белладонна
Карп розробляється так, щоб вийшла ціла шкіра і фарш, кістки і голова варяться на бульйон, фарш змішується з яйцем, смаженою цибулею і булочкою, начиняється у шкіру, далі розрізається на шматки, в каструлю вкладають кружальця моркви, буряка, цибулі, оці шматки риби і заливають солоним рибним бульйоном і вариться довго, тоді шматки укладаються на блюдо і заливаються трохи бульйоном, воно застиває і виходить як желе.
Божечки, это высший ресторанный пилотаж!
Я просто томлю куски, переложенные овощами, 4-6 часов и подаю холодным как заливное. У нас это называли рыба ’фиш по-еврейски’
Я просто томлю куски, переложенные овощами, 4-6 часов и подаю холодным как заливное. У нас это называли рыба ’фиш по-еврейски’
2
Закусенец• вчера в 22:02
Ответ дляОновлена версія
Дякую, навіть не подумала про це
Короп той же карась, як за смаком так і по кількості кісток, тільки великий. Нічим він там не смердить.
1
Файна цьоця• вчера в 22:05
Ответ дляМасяня Я
Он вкусный, но кости все перечеркивают
Та сколько там тех костей
2
Метелик• вчера в 22:09
Ответ дляВчителька з мікрорайону
Нет. Свежий хороший карп приятно пахнет
Мені так. Свіжий був, при Мені виловлений
Госпожа Белладонна• вчера в 22:11
Ответ дляВчителька з мікрорайону
Божечки, это высший ресторанный пилотаж!
Я просто томлю куски, переложенные овощами, 4-6 часов и подаю холодным как заливное. У нас это называли рыба ’фиш по-еврейски’
Я просто томлю куски, переложенные овощами, 4-6 часов и подаю холодным как заливное. У нас это называли рыба ’фиш по-еврейски’
І так теж можна, смачно все одно.
сказочное_Бали• вчера в 22:14
Нереально смачно робить мій чоловік, це підтверджують всі хто куштував у нас коропа... В пузіко кладе багато цибулі кольцами, солить рибу, обмазує майонезом зовні і всередині... І в духовку... Як буде скоринка то перевернути... Ми часто беремо по коропові на кожного і вечеряємо так без гарніру - сочна, тане прям у роті, жодна дорадо і близько не дотягує
1
Кракадэ• вчера в 22:35
Покупала стейками нарезаный и просто целый чищеный.
Хорошо мариную в Лайме или лимоне, розмарина веточка, сухой чеснок и специи для рыбы, оливковое масло. Оставляв на пару часов, а потом нагреваю духовку и на противень выкладываю. Выходит с корочкой и сочный, запаха нет никакого речного.
Хорошо мариную в Лайме или лимоне, розмарина веточка, сухой чеснок и специи для рыбы, оливковое масло. Оставляв на пару часов, а потом нагреваю духовку и на противень выкладываю. Выходит с корочкой и сочный, запаха нет никакого речного.
1
Дайте подуться• вчера в 22:36
Люблю смаженого коропа. Але смачного купувала на ярмарку, там з машин продають живого..
А ті, що продаються в супермаркетах, часто дійсно мають запах болота. До того ж, вони бувають не зовсім свіжими - спочатку померли, а потім їх почистили.
Я б не ризикувала купувати почищену рибу в супермаркеті - є великий шанс, що вона буде несвіжа.
А ті, що продаються в супермаркетах, часто дійсно мають запах болота. До того ж, вони бувають не зовсім свіжими - спочатку померли, а потім їх почистили.
Я б не ризикувала купувати почищену рибу в супермаркеті - є великий шанс, що вона буде несвіжа.
Невісточка ж• вчера в 23:22
Це моя найулюбленіша риба. Просо смажу в борошні або щапікаю з овочами в духовці або аерогрилі.
Пекельнi Борошна• вчера в 23:33
Ответ дляОновлена версія
Я не ела карпа никогда, думала попробовать
Резать на куски и жарить просто в муке.
Мааарковная• вчера в 23:58
Ответ дляМасяня Я
Он вкусный, но кости все перечеркивают
Вы с карасем, что ли, путаете?
В карпе почти нет костей.
В карпе почти нет костей.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу