Задираю носа• сегодня в 08:41
Куди використати надто рідку арахісову пасту?
Купила 1 кг, для бутербродів, але вона просто стікає з хліба, неможливо так використовувати. Щось спекти з неї? Шкода викидати.
Stepa_nida• сегодня в 08:45
Рідка навіть з холодильника? Тут щось не те.
Ми найчастіше використовуємо для соусів до локшини чи м´яса
Ми найчастіше використовуємо для соусів до локшини чи м´яса
2
Ms. Dolly• сегодня в 08:48
Перевірити чи в холодильнику не загустіє. Якщо ні - то спробувати у випічку.
1
автор
Задираю носа
• сегодня в 09:33
Ответ для12 галюцинаций
шикарне пісочне печиво. повно рецептів в інеті
Дякую!
автор
Задираю носа
• сегодня в 09:34
Ответ дляMs. Dolly
Перевірити чи в холодильнику не загустіє. Якщо ні - то спробувати у випічку.
На жаль, рідка за будь-якої температури.
автор
Задираю носа
• сегодня в 09:35
Ответ дляStepa_nida
Рідка навіть з холодильника? Тут щось не те.
Ми найчастіше використовуємо для соусів до локшини чи м´яса
Ми найчастіше використовуємо для соусів до локшини чи м´яса
Дякую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу