sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_166
Задираю носа• сегодня в 08:41

Куди використати надто рідку арахісову пасту?

Купила 1 кг, для бутербродів, але вона просто стікає з хліба, неможливо так використовувати. Щось спекти з неї? Шкода викидати.
7 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
noavatar
Stepa_nida• сегодня в 08:45
1
Рідка навіть з холодильника? Тут щось не те.
Ми найчастіше використовуємо для соусів до локшини чи м´яса
like 2
anonim_3
Ms. Dolly• сегодня в 08:48
2
Перевірити чи в холодильнику не загустіє. Якщо ні - то спробувати у випічку.
heart 1
anonim_182
12 галюцинаций• сегодня в 09:25
3
шикарне пісочне печиво. повно рецептів в інеті
heart 1
anonim_166
автор Задираю носа • сегодня в 09:33
4
Ответ для12 галюцинаций
шикарне пісочне печиво. повно рецептів в інеті
Дякую!
anonim_166
автор Задираю носа • сегодня в 09:34
5
Ответ дляMs. Dolly
Перевірити чи в холодильнику не загустіє. Якщо ні - то спробувати у випічку.
На жаль, рідка за будь-якої температури.
anonim_166
автор Задираю носа • сегодня в 09:35
6
Ответ дляStepa_nida
Рідка навіть з холодильника? Тут щось не те.
Ми найчастіше використовуємо для соусів до локшини чи м´яса
Дякую!
anonim_36
Кукарачка• сегодня в 10:18
7
Вівсяне печиво з арахісовою пастою виходить смачне.
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff