Ганцю в кєдах• сегодня в 16:18
Наквасила капусту
Завжди квашу сама. Кваситься у власному соку. Лише кам´яна сіль, правилтна квпуста біла, морква, насіння кропу і яблука на дні порізані. Вона така пахуча, а не смердить непраними шкарпетками як продають на ринку. Ніякого рцту , води і цукру. На смак винова , бо з яблуками. Солодкість бере від яблук і сама капуста біла плеската ( а не зелена!)солодка. Вкисає 3 дні. За 2 тижні цієї банки вже нема
показать весь текст
25
2
1
Леся Українка• сегодня в 16:54
Ответ дляГанцю в кєдах
ми багато їмо капусти.якби я її купувала- то це триндець.тим більше її просто зробити,як картоплі зварити. нашинкував і через 3 дні готова. я маю шатківницю. 30 хв і готово.
Згодна. Теж є велика стара шатківниця, дуже швидко і легко шаткує, ножем би не стала паритись
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 16:55
Ответ дляКарамбОлька
Все ок у вас з рецептом на мій смак. Окрім кропу і розміру нарізки.
нарізку роблю коротку. довгу не люблю. ржу навпіл
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 16:57
Ответ дляТворю чудеса
А чем шинкуете?
Рецепт записала♥️
Рецепт записала♥️
шатківниця є дерев´яна. )))
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 16:58
Ответ дляКоплю на груди
Красиво. Спробую, з яблуками якось не робила. А які яблука? Кислі чи солодкі?
солодкі
Статус Ква• сегодня в 16:59
Ответ дляГанцю в кєдах
я беру солодкі 2 шт на дно на 4 частини порізати. Капуста ,кам´яна сіль(не морська),морква. оце і все. солити як на салат. не жмакати. посолити,перемішати,лишити на 15-20 хв. вона пускає купу соку. Капусту треба брати білу плескату.а не круглу зелену
Дякую!)
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 16:59
Ответ дляЛеся Українка
Питаю вдруге: яблука хіба встигають прокваситься за кілька днів, не лишаються сирими?
не зовсім,коли ви доходите до середини банки,вони вже готові. яблукам треба 4-5 днів.капусті 3. ви ж яблука не зверху кладете,а на дно чи посередині.
2
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 17:06
Дівчата підказка про капусту. Ось така має бути. вона дає купу соку. коли таку завозять в атб чи сільпо-беру до 5-6 головок. в папір і на балкон. і голубці з такої крутезні.
6
1
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 17:06
а ось таку не варто брати.тверда і суха. вона за формою видовжена.ось таку продають в супермаркетах частіше. н аголубц ітеж вона не підходить.дубова
2
1
Из Виа-гры• сегодня в 17:06
Ответ дляГанцю в кєдах
це кріп,а не тмін
Я думала, это одно и то же.))
1
Из Виа-гры• сегодня в 17:07
Ответ дляЗаюшка_хозяюшка
Если сверху есть несколько зелёных листков - это зелёная?
Это другой сорт, зимний. Она обычно круглая, с толстыми прожилками и листьями. Она хорошо лежит, но не сочная.
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 17:07
Ответ дляСтрахованная
Зачем там слабочть и яблочный вкус? это ни к чему. мне нравится вкус капусты.
вам ни к чему, моим всем нравится. біло время-за деньги делала. нарасхват біла. Домой приезжали за ней
1
1
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 17:08
1
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 17:11
Ответ дляЗаюшка_хозяюшка
Если сверху есть несколько зелёных листков - это зелёная?
а вот такую яйцеподобную обходить стороной
2
1
Козяка-маляка• сегодня в 17:18
Ответ дляГанцю в кєдах
я беру солодкі 2 шт на дно на 4 частини порізати. Капуста ,кам´яна сіль(не морська),морква. оце і все. солити як на салат. не жмакати. посолити,перемішати,лишити на 15-20 хв. вона пускає купу соку. Капусту треба брати білу плескату.а не круглу зелену
Это на 3л бутыль?
Так смачно написали, пошла за капустой, попробую с яблоками
Так смачно написали, пошла за капустой, попробую с яблоками
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 17:19
Ответ дляКозяка-маляка
Это на 3л бутыль?
Так смачно написали, пошла за капустой, попробую с яблоками
Так смачно написали, пошла за капустой, попробую с яблоками
це банка,а не бутиль
2
Козяка-маляка• сегодня в 17:21
Ответ дляГанцю в кєдах
це банка,а не бутиль
2 яблока на сколько кг капусьы?
Белочкой зови• сегодня в 17:25
Всю зиму делаю
Капуста, морковь, соль
Все)
Но от капусты много зависит! Мне иногда приходится воду доливать, и она от этого не хуже.
Все прекрасно сквашивается, но у меня прохладно дома, градуслв 19, то нужно дней 5-6
Попробую яблоко добавить, заинтриговали
Капуста, морковь, соль
Все)
Но от капусты много зависит! Мне иногда приходится воду доливать, и она от этого не хуже.
Все прекрасно сквашивается, но у меня прохладно дома, градуслв 19, то нужно дней 5-6
Попробую яблоко добавить, заинтриговали
заварний look• сегодня в 17:23
Ответ дляЛеся Українка
От я чула багато разів, що насіння кропу додають, а сама жодного разу так і не ризикнула додати, боюсь непередбачуваного смаку) Ваша - гарнюня, автор. А я люблю дрібку цукру все ж додавати - мені тоді смак повніший, цікавіший, гостріший якийсь
Делаю в двух баночках по 1 литру.
В одной с морковью, в другой без
Можете попробовать на маленькую банку.
Я пробовала с тмином, мне не понравилась
В одной с морковью, в другой без
Можете попробовать на маленькую банку.
Я пробовала с тмином, мне не понравилась
заварний look• сегодня в 17:24
Ответ дляПацелуйнитуда
В мене завжди є своя квашена капуста, 3-літрова каструля за тиждень-півтора з´їдається.
Вы заливает водой?
Пацелуйнитуда• сегодня в 17:25
Ответ длязаварний look
Вы заливает водой?
Ні. Капуста, морква, сіль.
Все.
Все.
заварний look• сегодня в 17:25
Ответ дляГанцю в кєдах
погану капусту берете.вона не має соку. тому темніє.коли ви її затовкуєте,вона має потонути в соку. якщо соку нема - діла не буде. на фото капуста зразу після затовкування.брати треба білу пласку,а не зелену видовжену. біла пласка має багато соку
Яблоко тёртое? Хочу попробовать с яблоком
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 17:26
Ответ длязаварний look
Яблоко тёртое? Хочу попробовать с яблоком
порезанное на 4 части)))
заварний look• сегодня в 17:26
Ответ дляПацелуйнитуда
Ні. Капуста, морква, сіль.
Все.
Все.
Там ещё капуста Пелюстка на заднем плане?)
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 17:27
Ответ длязаварний look
Вы заливает водой?
навіщо вода,як капуста має свій сік? нонсенс)))у воді почорніє..то треба маринад робити. але це вже не квашена капуста,а маринована
заварний look• сегодня в 17:27
Ответ дляГанцю в кєдах
порезанное на 4 части)))
Между слоями трамбуете, или на дно укладываете? ? Сколько штук на банку?
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 17:28
Ответ длязаварний look
Делаю в двух баночках по 1 литру.
В одной с морковью, в другой без
Можете попробовать на маленькую банку.
Я пробовала с тмином, мне не понравилась
В одной с морковью, в другой без
Можете попробовать на маленькую банку.
Я пробовала с тмином, мне не понравилась
у меня укроп.тмин не люблю
Пацелуйнитуда• сегодня в 17:29
Ответ длязаварний look
Там ещё капуста Пелюстка на заднем плане?)
Так.
В мене постійно щось ферментується-маринується.
Зараз цвітна капуста з морквою та яблуками стоїть.
В мене постійно щось ферментується-маринується.
Зараз цвітна капуста з морквою та яблуками стоїть.
автор
Ганцю в кєдах
• сегодня в 17:29
Ответ дляКозяка-маляка
2 яблока на сколько кг капусьы?
а я ее взвешиваю?))) купила капусту .нашинковала 2-3 яблока на дно,капусту посолила. какие кг?
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу