Рекламама• 2 часа назад
Меренговый рулет.
Кто по какому рецепту делает? Сложно делать? Спасибо
энциклопУдия• 2 часа назад
Не сложно, главное хорошо подсушить меренгу в духовке, я люблю именно хорошо высушенную, без белого влажного, в сочетании с маскарпоне и клубничный джемом ням
1
1
SvetLanka80• 1 час назад
Зовсім не важко готувати. Для мене це взагалі - найпростіший і безпрограшний варіант. Але в мене електрична духова шафа, в газовій не пробувала.
Меренговий рулет з мандариновим курдом
ДЛЯ МЕРЕНГИ
- 6 яєчних білків (200 г)
- дрібка солі
- дрібка сухої лимонної кислоти
- 300 г цукру
- 60 г кукурузного крохмалю
ДЛЯ КУРДУ
- мандаринки 300 г вже почищених
- 30 г цукру
- 20 г крохмалю
- 3 жовтки
- 150 мл соку
ДЛЯ КРЕМУ
- 200 г сиру філадельфія або іншого крем сиру, якщо не має, то можна обійтись збитими вершками (але їх треба збільшити в 2 р)
- 100 мл вершків
- 30 г цукрової пудри
Білки разом з сіллю та лимонною кислотою збиваємо до піни та поступово додаємо цукор і збиваємо до піків. Перевертаючи миску білки не випадають , значить, воно! Просіяти крохмаль та перемішати лопаткою обережно. Викладаємо на деко з пергаментом (не змащую) меренгу і в режимі ’верх низ’ в попередньо розігрітій духовці до 160 градусів випікаємо 25 хв
Дивіться не пересушіть, щоб не було як у мене колись замість рулету одне велике безе))
Дістаємо, накриваємо іншим пергаментом та даємо охолонути.
ГОТУЄМО МАНДАРИНОВИЙ КУРД
Очищені мандарини пробиваємо блендером, додаємо цукор, жовтки, крохмаль та сік і перемішуємо. Доводимо до кипіння, вогонь зменшуємо і варимо поки не загусне. Можна додати шматочок масла (50г) я не додавала. Перетираємо через сито і даємо охолонути.
ГОТУЄМО КРЕМ
Крем-сир + цукрова пудра+ вершки збиваємо до загущення
Меренговий рулет з мандариновим курдом
ДЛЯ МЕРЕНГИ
- 6 яєчних білків (200 г)
- дрібка солі
- дрібка сухої лимонної кислоти
- 300 г цукру
- 60 г кукурузного крохмалю
ДЛЯ КУРДУ
- мандаринки 300 г вже почищених
- 30 г цукру
- 20 г крохмалю
- 3 жовтки
- 150 мл соку
ДЛЯ КРЕМУ
- 200 г сиру філадельфія або іншого крем сиру, якщо не має, то можна обійтись збитими вершками (але їх треба збільшити в 2 р)
- 100 мл вершків
- 30 г цукрової пудри
Білки разом з сіллю та лимонною кислотою збиваємо до піни та поступово додаємо цукор і збиваємо до піків. Перевертаючи миску білки не випадають , значить, воно! Просіяти крохмаль та перемішати лопаткою обережно. Викладаємо на деко з пергаментом (не змащую) меренгу і в режимі ’верх низ’ в попередньо розігрітій духовці до 160 градусів випікаємо 25 хв
Дивіться не пересушіть, щоб не було як у мене колись замість рулету одне велике безе))
Дістаємо, накриваємо іншим пергаментом та даємо охолонути.
ГОТУЄМО МАНДАРИНОВИЙ КУРД
Очищені мандарини пробиваємо блендером, додаємо цукор, жовтки, крохмаль та сік і перемішуємо. Доводимо до кипіння, вогонь зменшуємо і варимо поки не загусне. Можна додати шматочок масла (50г) я не додавала. Перетираємо через сито і даємо охолонути.
ГОТУЄМО КРЕМ
Крем-сир + цукрова пудра+ вершки збиваємо до загущення
2
1
Королева ганделику• 1 час назад
Ответ дляэнциклопУдия
Не сложно, главное хорошо подсушить меренгу в духовке, я люблю именно хорошо высушенную, без белого влажного, в сочетании с маскарпоне и клубничный джемом ням
Мля, а можна без ням. Де ви тільки вчитеся цих ригачних слів
3
1
Душка-свекрушка)))• 1 час назад
Ответ дляКоролева ганделику
Мля, а можна без ням. Де ви тільки вчитеся цих ригачних слів
А можна без мля?
2
Женщинас• 1 час назад
Ответ дляэнциклопУдия
Не сложно, главное хорошо подсушить меренгу в духовке, я люблю именно хорошо высушенную, без белого влажного, в сочетании с маскарпоне и клубничный джемом ням
А як він зкручується сухий? Не ламається?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу