Фима Собак• 14 июля 2014
Є закваска творог Good Food мульвіварка Панасонік 18. Як його зробить?
Допоможіть,бо я шось туплю(( як його зробити в ній. на який режим ставити і скільки молока на один пакет закваски.Пошук не допоміг,або не там шукала(((
Котенок аки рысь• 14 июля 2014
в мульте кипяч молоко+закваску виво( не кислый выходит)и на часов 5-6. потом там же на температуру до80 градусов на 45 минут и до полного остывания. на марлю-и усё . вкус если с сахаром потом как у сырочка детского, совсем не кислый. гуд фуд не люблю-кислый. болгарский тоже. только виво понравился. причём одну баночку с закваской делю на 3 . вполне хватает для 2-3 л молока . делаю каждый день-т.к. большая семья.
Котенок аки рысь• 14 июля 2014
правда у меня декс, но не имеет значения. выстаивание на 40 град 5-6 часов, оттапливание 80 град 45 минут. остыло совсем и на марлю.
автор
Фима Собак
• 14 июля 2014
Та в мене наче градуси не виставляються(( тільки час.Ось я і не в курсі на скільки ставити(
Закваски GoodFood• 05 августа 2014
Доброго дня! Берете 1 пакетик закваски на 1-3 літри молока. У мультиварці має бути функція йогурт. Іноді її немає. Якщо є, то подрібно обдати окропом чашу, вилити молоко (кип´ячене і охолоджене або ультрапастерезоване), додати закваску, перемішати. Включити функцію йогурт і залишити на 8 годин. В інструкції має бути написано. Якщо не написано, то функції такої немає. Якщо немає функції, краще зробити у каструлі. Це дуже просто, тут все описано
Потім сквашене молоко (йогурт) доготуйте на маленькому вогні і процідіть. Відокремлюємо сироватку від сиру ось і готовий сир:) Готувати не так довго, як розповідати! Смачного вам!
Потім сквашене молоко (йогурт) доготуйте на маленькому вогні і процідіть. Відокремлюємо сироватку від сиру ось і готовий сир:) Готувати не так довго, як розповідати! Смачного вам!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу