Карма хамелеона• 04 мая в 18:17
Пасочки
Мои пасочки ! Делитесь своими )
показать весь текст
121
27
7
6
Та_шо_ж_таке• 04 мая в 20:33
Ответ дляНеКонец-Света
Мені цікаво, чи це я одна не люблю коли паски залишаються в цих паперових формах?
Теж не розумію для чого вона
2
Колупалочка• 04 мая в 20:34
Ответ дляХочу наколоти губи
Як же хочеться української паски
А что мешает?
Пополняю_Карму• 04 мая в 20:46
Очень красивые и нежные🥰🥰🥰Вы-молодец!!!С наступающей Вас Пасхой!!!🙏🙏🙏
2
Відкушу все що стирчить• 04 мая в 20:47
Ответ дляКолупалочка
Зачем нам фото коробки?
Коробку я подарила знакомой в Днепр, а эту коломбу я покупала в Ле Сильпо. Больше нигде не не нашла, это в прошлом году было. В этом году цены на них какой-то ужас.
4
3
Колупалочка• 04 мая в 20:47
Ответ дляВідкушу все що стирчить
Коробку я подарила знакомой в Днепр, а эту коломбу я покупала в Ле Сильпо. Больше нигде не не нашла, это в прошлом году было. В этом году цены на них какой-то ужас.
Так а паска где?
11
Перемелица• 04 мая в 20:48
Ответ дляfrom Ukraine
звичайні беру, фото кидала, щоб не були криві, коли накладаєте тісто, треба покрутити форму трішки, щоб тісто вляглося
щоб не горіло донце, я знизу кладу пусте деко, печу на 170 градусів, але в мене газова духовка, гадаю, у електричній не буде горіти
щоб не горіло донце, я знизу кладу пусте деко, печу на 170 градусів, але в мене газова духовка, гадаю, у електричній не буде горіти
В мене також газова, наче й прокручувала форми, і це не перший раз виходять криві(((
Відкушу все що стирчить• 04 мая в 20:48
Ответ дляКолупалочка
Зачем нам фото коробки?
Не брызжите ядом жабка, я могу себе позволить, но это будет абсолютно бездумное решение, потому что пришлось покинуть город и эти деньги есть куда потратить. Одно дело когда квартира своя, другое когда чужие стены и ответственность.
8
3
1
автор
Карма хамелеона
• 04 мая в 20:49
Ответ дляЗаставляличка
Який милий рожевий зайчик!
Автор, дуже гарні пасочки.
Автор, дуже гарні пасочки.
Дякую 🙏😘😘 зі святами Вас )
Колупалочка• 04 мая в 20:50
Ответ дляВідкушу все що стирчить
Не брызжите ядом жабка, я могу себе позволить, но это будет абсолютно бездумное решение, потому что пришлось покинуть город и эти деньги есть куда потратить. Одно дело когда квартира своя, другое когда чужие стены и ответственность.
Паска где ? Что можно понять по закрытой коробке ? Я не брызгала ядом, не понимаю, что даёт фото коробки, человек не умеет видеть сквозь предметы.
12
Сарафанное радио• 04 мая в 20:56
Ответ дляВідкушу все що стирчить
Коробку я подарила знакомой в Днепр, а эту коломбу я покупала в Ле Сильпо. Больше нигде не не нашла, это в прошлом году было. В этом году цены на них какой-то ужас.
Напомнили совдеп,когда жестяная коробка от заграничного печенья была ценностью )
12
автор
Карма хамелеона
• 04 мая в 21:02
Ответ дляУма Палата
У вас модные, а у меня старомодные
У вас классика )! ☺️
6
Dark_Yasna• 04 мая в 21:39
Ответ дляВідкушу все що стирчить
В прошлом году вот такая красота была из ресторана Лобстер. Там нутэлла внутри кремовая такая начинка.
В этом не покажу, нечего. В др стране.
В этом не покажу, нечего. В др стране.
смешная, декор немного специфичный
2
Бавовна• 04 мая в 21:46
Ответ дляfrom Ukraine
ось у розрізі)
вчора по традиції з’їли перші неприкрашеними) бо син одразу каже давай їсти, такий аромат стоїть, що сил нема)))
вчора по традиції з’їли перші неприкрашеними) бо син одразу каже давай їсти, такий аромат стоїть, що сил нема)))
❤
руки_Крюги• 04 мая в 21:43
Ответ дляfrom Ukraine
будете сміятися - рецепт з радяньскої кулінарної книги 1938 року... бо моя бабуся покійна все в житті готувала окрім пасок, хз чому, вона мені його продиктувала у далекому 1991 році, тільки по ньому й роблю
на 1 кг борошна - 1,5 стак молока теплого, 1,5 стак цукру (за рецептом 1,5-2 але мені 1,5 смачніше), 3/4 ч л солі, 5-6 яєць (в мене гулівер був то по 5 брала на кг), 300 г масла, але воно має бути 72% хоча б, норм виходить, не гірше ніж з 83%, ваніль за смаком, єдиний секрет, якого в книзі немає - я ще додаю молотий кардамон, його майже не відчувається в тісті, просто легенький аромат
дріжджі якщо живі по 40-50 г на кг, якщо сухі, то читати на пачці, швидкодіючі взагалі можна не активувати, одразу в муку сипати
ставите опару пісну спочатку - молоко, дріжджі, сіль, муки половина, молоко тепле все, на цьому етапі треба гарно вимішати, бо тісто туге виходить дуже, я вчора трішки ще підпилювала мукою, бо була клейка, така попалася
підніметься вдвоє додаєте здобу, спочатку жовтки, розтерти з цукром, потім масло розтоплене, як розмішаєте - решту борошна, потім розмішаєте, додаєте збиті білки, ваніль та кардамон я додаю разом з жовтками та цукром, скільки не можу сказати, бо сиплю та нюхаю тісто, досить чи ні)
тут просто в рецепті ще секрет, що дріжджове тісто любить руки! я скільки пробувала міксером, ну воно смачне, але найкраще саме руками, для мене це кайф, хоча ніколи нема часу, але раз на рік собі дозволяю так його витрачати
коли воно вже здобне вдвоє піднімється, я його ще раз перебиваю та залишаю в каструлі, хоча за рецептом наче й не треба, але воно якось краще стає
потім в формі так - накладаю десь 1/3, чекаю доки підніметься в формі вдвоє, печу на 170 градусів приблизно десь хвилин 40-45 ну це від духовки вже залежить
на 1 кг борошна - 1,5 стак молока теплого, 1,5 стак цукру (за рецептом 1,5-2 але мені 1,5 смачніше), 3/4 ч л солі, 5-6 яєць (в мене гулівер був то по 5 брала на кг), 300 г масла, але воно має бути 72% хоча б, норм виходить, не гірше ніж з 83%, ваніль за смаком, єдиний секрет, якого в книзі немає - я ще додаю молотий кардамон, його майже не відчувається в тісті, просто легенький аромат
дріжджі якщо живі по 40-50 г на кг, якщо сухі, то читати на пачці, швидкодіючі взагалі можна не активувати, одразу в муку сипати
ставите опару пісну спочатку - молоко, дріжджі, сіль, муки половина, молоко тепле все, на цьому етапі треба гарно вимішати, бо тісто туге виходить дуже, я вчора трішки ще підпилювала мукою, бо була клейка, така попалася
підніметься вдвоє додаєте здобу, спочатку жовтки, розтерти з цукром, потім масло розтоплене, як розмішаєте - решту борошна, потім розмішаєте, додаєте збиті білки, ваніль та кардамон я додаю разом з жовтками та цукром, скільки не можу сказати, бо сиплю та нюхаю тісто, досить чи ні)
тут просто в рецепті ще секрет, що дріжджове тісто любить руки! я скільки пробувала міксером, ну воно смачне, але найкраще саме руками, для мене це кайф, хоча ніколи нема часу, але раз на рік собі дозволяю так його витрачати
коли воно вже здобне вдвоє піднімється, я його ще раз перебиваю та залишаю в каструлі, хоча за рецептом наче й не треба, але воно якось краще стає
потім в формі так - накладаю десь 1/3, чекаю доки підніметься в формі вдвоє, печу на 170 градусів приблизно десь хвилин 40-45 ну це від духовки вже залежить
Дуже дякую 🙏 Вам .
Злюка бобер• 04 мая в 21:43
Із свята зробили пародію 8 березня - всі баби хвастаються, які вони класні)))
3
1
руки_Крюги• 04 мая в 21:47
Ответ дляfrom Ukraine
ось у розрізі)
вчора по традиції з’їли перші неприкрашеними) бо син одразу каже давай їсти, такий аромат стоїть, що сил нема)))
вчора по традиції з’їли перші неприкрашеними) бо син одразу каже давай їсти, такий аромат стоїть, що сил нема)))
Вона трошки мокра чи суха ?
МинерАлочка• 04 мая в 21:49
14
lenchik_panterka• 04 мая в 21:54
Автор, пасочки А зайченя, то просто любов!
Я цьогоріч вперше не робила пряничний декор, все на швидкоруч.
Я цьогоріч вперше не робила пряничний декор, все на швидкоруч.
13
2
1
Ля-ля-ля• 04 мая в 21:57
Ответ длякороткопамятна
Які гарні фото. Це ви для продажу робили?
Дякую! Я фотограф. При нагоді роблю фото для себе, соцмереж.)
9
Назад Комментарии к ответу