sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_182
Курочка• 12 июня 2015

Поделитесь проверенным рецептом чизкейка или вкусным тортиком.

Нужно срочно испечь на день рождения...Заранее благодарю.
4 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_100
Мамзелькин• 12 июня 2015
1
Чизкейк
Вівсяне печиво-400 грам
Масло-150 грам
Творог-1кг
Яйця -4шт
Ванільний цукор
Цукор-150 грам
Сметана -300 грам
Мука-100 грам
сік одного лимона
Печиво перетерти чи перемолоти,
додати масло розтоплене, перемішати все добре і виложити у форму
на папір (дно тільки застелити). Поставити на 30 хв. в холодильник.
Яйця збити з цукром і ванільним цукром. Потім додати творог, сметану,
муку, сік лимона. (якщо творог крупинками - то спочатку його перемолоти)
Всю массу вилити у форму з печивом. Пекти 45 хв. при 150С.
Моя духовка пече 1год.10хв. Після випікання духовку ще годину не вікривати
Потім витягнути чізкейк, коли охолоне повністю - в холодильний ще на годину.
дуже смачний і завжди виходить. Я ,правда,завжди забуваю додати муку-нічого страшного, все ок.Творог найкраще підходить, що зараз продають (по 30-35 на вагу) ,якісь там традиції чи як, забула.
anonim_100
Мамзелькин• 12 июня 2015
2
http://forum.say7.info/topic59593.html
http://forum.say7.info/topic8930.html
http://forum.say7.info/topic7363.html
http://forum.say7.info/topic3191.html
http://forum.say7.info/topic20677.html
ну і ці ще у нас вдома всі люблять, пекла не один раз, все провірено)))
noavatar
little-mouse• 12 июня 2015
3
Ответ дляМамзелькин
Чизкейк
Вівсяне печиво-400 грам
Масло-150 грам
Творог-1кг
Яйця -4шт
Ванільний цукор
Цукор-150 грам
Сметана -300 грам
Мука-100 грам
сік одного лимона
Печиво перетерти чи перемолоти,
додати масло розтоплене, перемішати все добре і виложити у форму
на папір (дно тільки застелити). Поставити на 30 хв. в холодильник.
Яйця збити з цукром і ванільним цукром. Потім додати творог, сметану,
муку, сік лимона. (якщо творог крупинками - то спочатку його перемолоти)
Всю массу вилити у форму з печивом. Пекти 45 хв. при 150С.
Моя духовка пече 1год.10хв. Після випікання духовку ще годину не вікривати
Потім витягнути чізкейк, коли охолоне повністю - в холодильний ще на годину.
дуже смачний і завжди виходить. Я ,правда,завжди забуваю додати муку-нічого страшного, все ок.Творог найкраще підходить, що зараз продають (по 30-35 на вагу) ,якісь там традиції чи як, забула.
Ой, так все подробно написано и даже не сложно вроде
Наверное, и я буду пробовать чизкейк готовить. Большое спасибо за рецепт
anonim_100
Мамзелькин• 12 июня 2015
4
Попробуйте, дуже смачно.Часто, коли даю рецепт - кажуть це неправильний чізкейк, там не творог має бути і т.д.Но ,повірте, від смачний і з творогом. Моя сестра працює директором японського ресторану, так цей рецепт від неї, там і не здогадуються,що від зі звичайним творогом
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff