sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Первые блюда
anonim_151
черная мамба• 30 ноября 2015

Как приготовить сушеные белые грибы?

Их вымачивать нужно? Сколько?
что можно из них приготовить?
9 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
4мама• 30 ноября 2015
1

нямка, обожаю грибочки.
Вымачиваете в молочке, пару часов.
Потом режете. Обжариваете цибульку - лучше на сливочном масле, туда грибочки, обжириваете все вместе минут 5-10, потом добавляете сливки или сметану и тушите около получаса
noavatar
4мама• 30 ноября 2015
2
или не добавляете сметану/сливки, а обжареные в цибульке грибы - начинка для пирожков, ’ушек’, также в суп можно добавить.
anonim_151
автор черная мамба • 30 ноября 2015
3
Ответ для4мама
или не добавляете сметану/сливки, а обжареные в цибульке грибы - начинка для пирожков, ’ушек’, также в суп можно добавить.

Спасибо!
anonim_25
Мейк-ап форева• 30 ноября 2015
4
Залийте грибочки гарячою водою на 30хв(молоком не раджу-втратиться смак грибів). Можете зварити СУП,у ’Все буде добре’ є хороший рецепт,або плов.
noavatar
4мама• 30 ноября 2015
5
Ответ дляМейк-ап форева
Залийте грибочки гарячою водою на 30хв(молоком не раджу-втратиться смак грибів). Можете зварити СУП,у ’Все буде добре’ є хороший рецепт,або плов.

чому це? нічого він не втрачається - і смак і аромат - все на місці. Гриби взагалі дуже добре поєднуються саме з тваринними жирами. Я відколи себе пам’ятаю - і бабуся і мама, ми все в молоці замочували, потім у вершках тушили.
А собі я заготовлюю заморозкою свіжі гриби, але сушу в сушарці теж - потім подаруночки на НР родичам і друзям не з нашого регіону роблю. Карпатські гриби - це для них ексклюзив.
anonim_25
Мейк-ап форева• 30 ноября 2015
6
Ответ для4мама

чому це? нічого він не втрачається - і смак і аромат - все на місці. Гриби взагалі дуже добре поєднуються саме з тваринними жирами. Я відколи себе пам’ятаю - і бабуся і мама, ми все в молоці замочували, потім у вершках тушили.
А собі я заготовлюю заморозкою свіжі гриби, але сушу в сушарці теж - потім подаруночки на НР родичам і друзям не з нашого регіону роблю. Карпатські гриби - це для них ексклюзив.


Я з Карпат-ніколи не вимочували сухі гриби в молоці і не тушили з вершками,лише з свіжими так робимо,хто на шо звик) Можливо колись спробую)))
noavatar
4мама• 30 ноября 2015
7
Ответ дляМейк-ап форева


Я з Карпат-ніколи не вимочували сухі гриби в молоці і не тушили з вершками,лише з свіжими так робимо,хто на шо звик) Можливо колись спробую)))

так, варто спробувати самі різні способи і обрати собі той, який до смаку
Якщо класично притримуватися Різдвяного столу - то звичайно у воді, на тій воді потім юшка вариться. І на вушка начинка на олії засмажується. Бо мають бути пісні страви.
А мене ще в дитинстві бабуся навчила супчик грибний з фасолькою готувати - то там саме в вершках протушували цибульку, моркву, грибочки і додавали до відвареної картоплі з фасолею. Я так любила той супчик, що кожен день готувала і майже всю каструлю сама з’їдала
до речі давно не робила, бо то вагітна то діти малі, якось наїлась грибів ще зі старшою - то дитина цілу ніч не спала, зригувала. З того часу і не їм грибів при ГВ.
Зараз якраз в піст підуть такі грибні супчики.

Ще дуже за смаком до грибів баклажани схожі.
Можна таке рагу баклажани з грибами зробити - теж дуже смачно.
Цього року дуже мало грибів було, я трохи заморозила і нічого не насушила зовсім. Ще з минулого року є трохи сушених.
anonim_25
Мейк-ап форева• 30 ноября 2015
8
Ответ для4мама

так, варто спробувати самі різні способи і обрати собі той, який до смаку
Якщо класично притримуватися Різдвяного столу - то звичайно у воді, на тій воді потім юшка вариться. І на вушка начинка на олії засмажується. Бо мають бути пісні страви.
А мене ще в дитинстві бабуся навчила супчик грибний з фасолькою готувати - то там саме в вершках протушували цибульку, моркву, грибочки і додавали до відвареної картоплі з фасолею. Я так любила той супчик, що кожен день готувала і майже всю каструлю сама з’їдала
до речі давно не робила, бо то вагітна то діти малі, якось наїлась грибів ще зі старшою - то дитина цілу ніч не спала, зригувала. З того часу і не їм грибів при ГВ.
Зараз якраз в піст підуть такі грибні супчики.

Ще дуже за смаком до грибів баклажани схожі.
Можна таке рагу баклажани з грибами зробити - теж дуже смачно.
Цього року дуже мало грибів було, я трохи заморозила і нічого не насушила зовсім. Ще з минулого року є трохи сушених.
У нас зараз білі грибочки від 85грн. за 100гр. Привезла знайомим у Запоріжжя також на подаруночки!
noavatar
Карпатський грибар• 19 декабря 2015
9
Замочить в холодной воде на 2 часа - на 30 г грибов 1 л - и в той же воде варить примерно час бульон с добавлением лука и моркови. Разваренные грибы мелко порезать.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff