sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Заказы и покупки - Другое
noavatar
inna.ilc• 10 ноября 2020

Где купить мед натуральный без палива

Добрый день посоветуйте пожалуйста где можно купить хороший мед.
показать весь текст
40 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
noavatar
ura1981• 10 ноября 2020
31
Ответ дляVlada-Maria
Якщо нагрівати просто до м’якого стану, то ще й як твердіє. А якдо до дуже гарячого, вище 60, то так, у початковий стан не повертається
Спорити не буду але і при 60-ть мід можна повернути до початкового стану, прото це займе більше часу
А просто до мякого то яка логіка гріти, він практично після охолодження стане твердим
noavatar
Vlada-Maria• 10 ноября 2020
32
Ответ дляura1981
Якщо набрати добру ложку то має дерти полюбе
не дере ріпаковий мед в горлі, ще з малини так само м’який, так що не полюбе)
noavatar
автор inna.ilc • 10 ноября 2020
33
Ответ дляVlada-Maria
может, автор мала на увазі парафін, він мутно-білий
Да, буквально вечером был жидкий мед золотистый а утром стал твердый крем
noavatar
Татьяна@..• 10 ноября 2020
34
Ответ дляVlada-Maria
может, автор мала на увазі парафін, він мутно-білий
История умалчивает)))
Фото уже не будет
noavatar
ura1981• 10 ноября 2020
35
Ответ дляVlada-Maria
не дере ріпаковий мед в горлі, ще з малини так само м’який, так що не полюбе)
100% з однієї культури то практично нереально, особливо з малини
Відповідно менеше або більше має дерти
noavatar
Vlada-Maria• 10 ноября 2020
36
Ответ дляura1981
Спорити не буду але і при 60-ть мід можна повернути до початкового стану, прото це займе більше часу
А просто до мякого то яка логіка гріти, він практично після охолодження стане твердим
Можна, але з маленькою поправочкою: зверху буде рідка консистенція у вигляді сиропу. Колись поставила розігрівати, бо треба було рідкого на випічку перед Різдвом і перегріла. потім та банка стояла в холодильнику довго, мед застиг, але зверху в банці був відділений від основної маси сироп
noavatar
Татьяна@..• 10 ноября 2020
37
Ответ дляinna.ilc
Да, буквально вечером был жидкий мед золотистый а утром стал твердый крем
Белый стал?
noavatar
Vlada-Maria• 10 ноября 2020
38
Ответ дляinna.ilc
Да, буквально вечером был жидкий мед золотистый а утром стал твердый крем
тоді не знаю))) у нас починав ’сідати’ десь за 3-4 тижні після відкачки, залежно від взятку і погодніх умов
noavatar
Vlada-Maria• 10 ноября 2020
39
Ответ дляura1981
100% з однієї культури то практично нереально, особливо з малини
Відповідно менеше або більше має дерти
звичайно, що нереально))) але мед класифікують по переважаючому взятку (у брата плантація малини в 5 га, минулого року навколо були ріпакові поля)
noavatar
BANKa_medu• 10 ноября 2020
40
Автор, я теж думаю, що у вас був з рапсом мед, тому не грішіть на продавця. До речі, спитайте, чи є документи на пасіку і хоч якісь результати аналізів - не факт, що вам продадуть з того самого взятку, звідки на аналіз здавали, але шанси на якісний продукт однозначно будуть вищі у такого продавця. Домашні тести ні разу не інформативні. Свій не запропоную, все продали і тут я більше покупець. З приводу консистенції - мед може бути дуже різним. Мені якось замовили соняшник, а потім виставляли претензію, що він набовтяний з цукром, бо там глюкоза зверху підійшла. Вона біла кристалічна ну і як ти поясниш. Годувати бджолу цукром - це як людину одними гамбургерами, значно скорочує вік робочої бджоли. Хімічити - думаю, це ще треба вміти. І сенс? Цукор теж недешевий, іще ж затрати на сам процес. Я б як споживач купувала б твердий мед виключно - бо те підігрівання до 60 градусів руйнує левову частину ферментів. А ми ж не заради солодкого смаку купуємо, правда? Захочете - самі розігрієте.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff