Пленница SexShop-а!• 12 января 2021
Кокосове печиво
Хтось готував за таким рецептом?
Кокосова стружка - 140 г
Цукор - 100 г
Яйце - 2 шт.
У кокосову стружку додати цукор та яйця. Все добре змішати і нагріти суміш на водяній бані до 40-45°С. Потім трохи збити міксером і покласти в холодильник на півгодини.
Викласти тісто на деко, застелене пекарським папером. Сформувати невеличке печиво.
Випікати печиво Congolais у розігрітій духовці при температурі 180°С впродовж 20 хвилин.
Чи краще шукати якийсь інший рецепт?
Кокосова стружка - 140 г
Цукор - 100 г
Яйце - 2 шт.
У кокосову стружку додати цукор та яйця. Все добре змішати і нагріти суміш на водяній бані до 40-45°С. Потім трохи збити міксером і покласти в холодильник на півгодини.
Викласти тісто на деко, застелене пекарським папером. Сформувати невеличке печиво.
Випікати печиво Congolais у розігрітій духовці при температурі 180°С впродовж 20 хвилин.
Чи краще шукати якийсь інший рецепт?
автор
Пленница SexShop-а!
• 12 января 2021
Ответ дляОдна_на_всей_планете
Представьте вкус безе со стружкой
Мене бентежить, що збити потрібно ’трохи’.
Саме зараз збиваю, гадаю до м´яких чи твердих піків потрібно
Печеться теж швидше ніж безе
Саме зараз збиваю, гадаю до м´яких чи твердих піків потрібно
Печеться теж швидше ніж безе
автор
Пленница SexShop-а!
• 12 января 2021
Ответ дляPormazik
Да, продаётся такое печенье на вес кокосовое.
Любим его очень.
Любим его очень.
Я теж люблю
автор
Пленница SexShop-а!
• 12 января 2021
Ответ дляКликОЛЬКА
автор, вийшло?
нєа
зависока температура, або проблема в рецепті. зготувалося за 10 хв і розплилося.
Їсти можна, але не те, що хотілося.
Буду ще шукати.
зависока температура, або проблема в рецепті. зготувалося за 10 хв і розплилося.
Їсти можна, але не те, що хотілося.
Буду ще шукати.
КликОЛЬКА• 12 января 2021
Ответ дляПленница SexShop-а!
нєа
зависока температура, або проблема в рецепті. зготувалося за 10 хв і розплилося.
Їсти можна, але не те, що хотілося.
Буду ще шукати.
зависока температура, або проблема в рецепті. зготувалося за 10 хв і розплилося.
Їсти можна, але не те, що хотілося.
Буду ще шукати.
я завтра зроблю вже знайшла , трошки інший, лиш білки (в мене є заморлжені, буде така собі утилізація) це печиво вид макарунів французьких.
КликОЛЬКА• 12 января 2021
Ответ дляmena
рекомендую попробовать
так, так саме з білками. ну я ще один рецепт знайшла як кекси, але то пізніше попробую
автор
Пленница SexShop-а!
• 12 января 2021
Ответ дляКликОЛЬКА
так, так саме з білками. ну я ще один рецепт знайшла як кекси, але то пізніше попробую
А дайте, будь ласка, рецепт-як кекси. Дякую!
КликОЛЬКА• 13 января 2021
Ответ дляПленница SexShop-а!
А дайте, будь ласка, рецепт-як кекси. Дякую!
якщо треба перекласти з англ.оецепт, допоможу
КликОЛЬКА• 13 января 2021
Ответ дляПленница SexShop-а!
А дайте, будь ласка, рецепт-як кекси. Дякую!
це якась азіатка з Чікаго вела сайт, досить не поганий реальна їжа, ще дивилася по сайту є розділ як сім´я в різних закладах арчування святкує дні нарождення, меню, огляди закладів, цікавенько. все як завжди.
КликОЛЬКА• 13 января 2021
Ответ дляПленница SexShop-а!
нєа
зависока температура, або проблема в рецепті. зготувалося за 10 хв і розплилося.
Їсти можна, але не те, що хотілося.
Буду ще шукати.
зависока температура, або проблема в рецепті. зготувалося за 10 хв і розплилося.
Їсти можна, але не те, що хотілося.
Буду ще шукати.
ось, що в мене вийшло на білках. поплили, але цілком нормально на вигляд, вони збільшилися в обємі.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу