sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_75
Ноунэйм• 10 октября 2022

Дайте рецепт як м´ясо з морозилки вберегти при знеструмленні

Не можу найти тут рецепт нормальний, як краще в солі чи в уксусі. Мені цікаво коли вони вже само розморозить і вберегти його, буду вдячна, жалко м ясо. Про в ялено м ясо будь ласка не пишіть, я таке не вмію зовсім, напорю, потім отруюсь ним, у мене руки із Жо ростуть, краще рецепти із рассолом із сіллю або оцету, Завчасно дякую
24 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_72
Замыленная• 10 октября 2022
1
просто густо в солі. або якщо встигните можна тушонку зробити
anonim_79
Байрактара• 10 октября 2022
2
Перетушіть і зробіть консерви.
anonim_17
Белочкой зови• 10 октября 2022
3
Тушонка в духовці як що багато м*яса. А так посолити просто можна якщо на добу. Запечіть, його можна буде довго зберігати.
anonim_206
ВЫВсеВрете• 10 октября 2022
4
І в зіп пакети все
noavatar
Жаннетт_• 10 октября 2022
5
Бабуся робила солонину в бочках. Але рецепта я не знаю.
heart 2
anonim_79
Байрактара• 10 октября 2022
6
Ответ дляЖаннетт_
Бабуся робила солонину в бочках. Але рецепта я не знаю.
Густо засипала сіллю і зберігала у підвалі в холоді. Моя бабуся теж так робила. Перед приготуванням м´ясо потім довго вимочували і воно не дуже приємне на смак і запах
heart 2
noavatar
Жаннетт_• 10 октября 2022
7
Ответ дляБайрактара
Густо засипала сіллю і зберігала у підвалі в холоді. Моя бабуся теж так робила. Перед приготуванням м´ясо потім довго вимочували і воно не дуже приємне на смак і запах
Дуже солоне було, це пам´ятаю. Суп та борщ з нього наче варила...я мала була, років 5-6, деталей не пам´ятаю
anonim_121
Напланетянка• 10 октября 2022
8
Сусідам віддайте
anonim_72
Просериарила молодость• 10 октября 2022
9
Варить тушенку.
anonim_42
Приму в дар• 10 октября 2022
10
Ответ дляВЫВсеВрете
І в зіп пакети все
Вони мають чарівну здатність зберігати м’ясо без морозилки?
Пакети від Гаррі Поттера.
heart 2
anonim_42
Тень льва• 10 октября 2022
11
Якщо є газ, то тільки тушенку. Солоне не нереально вимочити від солі, і смак втрачається, для мене він гидкий.
anonim_75
автор Ноунэйм • 10 октября 2022
12
Всім дякую за відповідь, короч зрозуміла, піду із сусідами барбекю робити, краще навіть на маятися із сіллю
anonim_75
автор Ноунэйм • 10 октября 2022
13
Ответ дляПриму в дар
Вони мають чарівну здатність зберігати м’ясо без морозилки?
Пакети від Гаррі Поттера.
ні, чого гарно вакуум зберігає але тільки добу) доречі непогана порада, поки є елетрики можно вакууматором запакувати , так довше в морозілці пролежить
anonim_75
автор Ноунэйм • 10 октября 2022
14
Ответ дляБайрактара
Густо засипала сіллю і зберігала у підвалі в холоді. Моя бабуся теж так робила. Перед приготуванням м´ясо потім довго вимочували і воно не дуже приємне на смак і запах
дякую
anonim_53
ВсеЧетко• 10 октября 2022
15
Морозилка почти сутки выдержит. Потом по слоям оборачивать в бумагу - пакет - бумагу - пакет. Так пару раз. Можно один слой бумаги фольгой заменить. Еще сутки протянет. А дальше электричество вкулючат, мы не в каменном веке, все будет Украина!
heart 6
anonim_42
Приму в дар• 10 октября 2022
16
Ответ дляНоунэйм
ні, чого гарно вакуум зберігає але тільки добу) доречі непогана порада, поки є елетрики можно вакууматором запакувати , так довше в морозілці пролежить
Зіп пакети, то звичайні пакети із зручною застібкою. Про вакуум не знаю.
heart 1
anonim_75
автор Ноунэйм • 10 октября 2022
17
Ответ дляПриму в дар
Зіп пакети, то звичайні пакети із зручною застібкою. Про вакуум не знаю.
а, у мене вакууматор, гарна штука, раджу всім, купляла на алікє
anonim_109
ZaRaZa• 10 октября 2022
18
Разаодите кастер и готовьте
anonim_11
Соображалочка• 10 октября 2022
19
Ответ дляНоунэйм
Всім дякую за відповідь, короч зрозуміла, піду із сусідами барбекю робити, краще навіть на маятися із сіллю
Якшо маєте сало чи жир то пережарте мясо в жиру без води і залийте гарячим жиром, таке мясл довго зберігасться в подвалі або на балконі.
anonim_75
автор Ноунэйм • 10 октября 2022
20
Ответ дляСоображалочка
Якшо маєте сало чи жир то пережарте мясо в жиру без води і залийте гарячим жиром, таке мясл довго зберігасться в подвалі або на балконі.
яка ви гарна жіночка, шана вам і низький уклін, якраз є жир і дійсно жир по банкам зберігається добре, я і не подумала, дякую вам
heart 1
anonim_75
автор Ноунэйм • 10 октября 2022
21
Ответ дляZaRaZa
Разаодите кастер и готовьте
та чому кастьор, у мене сусіди заможні барбекю підгонять)
heart 2
anonim_11
Соображалочка• 10 октября 2022
22
Ответ дляНоунэйм
яка ви гарна жіночка, шана вам і низький уклін, якраз є жир і дійсно жир по банкам зберігається добре, я і не подумала, дякую вам
На здоров´я! Сама так раніше робила, рецепт перевірений. Тільки добре вижарюйте в жиру, до золотистого кольору.
heart 1
anonim_76
Угги в горошек• 10 октября 2022
23
частину м´яса зготували (запекли/зварили) наперед і заморозили. щоб розморожене можна було їсти, якщо не буде як готувати (без електрики).
heart 1
anonim_115
Налитое яблочко• 10 октября 2022
24
Ответ дляУгги в горошек
частину м´яса зготували (запекли/зварили) наперед і заморозили. щоб розморожене можна було їсти, якщо не буде як готувати (без електрики).
оно и жареное пропадет без холодильника
разве что будет холодно и можно за окно повесить
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff