sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
noavatar
ПадаюВреверансах• 29 ноября 2022

Тісто дріжджове на хліб уже опадає, а світла так і немає

З 4 год стоїть готове до випікання, а світла так і немає.
Що з ним робить?.
Його теоретично можна обмять і в холодильник поставить, а завтра вранці спекти?
10 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
ЛЮБА• 29 ноября 2022
1
Да можно, еще вкуснее хлеб будет .
heart 1
anonim_19
Бабка-ежика• 29 ноября 2022
2
Можна і не обминати. Холод обов´язково
Хоча якщо у вас вже 4 години перестоює (а не в цілому 4 години минуло від початку і до зараз), то краще використайте завтра це тісто як закваску і спечіть 2 таких вироби.
noavatar
Pavelolka• 29 ноября 2022
3
А холодильник холодит? )) Прокиснуть может :(
noavatar
ok1904• 29 ноября 2022
4
Обімняти, випустити вуглекислий газ, в холодильник. хай завтра ще сходить
noavatar
ok1904• 29 ноября 2022
5
Я би завтра з нього піццу спекла, щоб точно вийшло
noavatar
автор РойЛеля • 29 ноября 2022
6
Ответ дляPavelolka
А холодильник холодит? )) Прокиснуть может :(
В мене бутилка з замороженою водою в морозилці є
anonim_28
Гопница-Советчица• 29 ноября 2022
7
Обминайте з додаванням дрібки соди, потім в пакет і в холодильник. Не бійтесь, це не самодєлкіни придумали, це є така технологія для погашення кислотності в дріжжовій випічці.
heart 1
anonim_28
Гопница-Советчица• 29 ноября 2022
8
Його в любому випадку вже потрібно обминати, навіть якщо світло дадуть, інакше воно впаде в процесі випічки.
heart 1
noavatar
автор РойЛеля • 29 ноября 2022
9
Дівчата, дякую за поради
anonim_167
ХдеЯсь?• 29 ноября 2022
10
Нічого йому не буде завтра вранці приготуєте
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff