Моль Молливна• 30 ноября 2022
Можно замесить тесто на хлеб в обычном миксере с чашей, не планетарном?
Хочу испечь хлеб, первый раз. Есть миксер с чашей , что держать его не нужно в руках. Есть насадки две для миксера , такие как для теста.
Можно так замесить тесто?
Может и рецепт есть у кого?
Раньше пекла хлеб только в хлебопечке
Можно так замесить тесто?
Может и рецепт есть у кого?
Раньше пекла хлеб только в хлебопечке
Барвіночка• 30 ноября 2022
Если есть насадки для теста, то можно. Но если тесто тугое, а миксер маломощный, то это будет сложно
автор
Моль Молливна
• 30 ноября 2022
Ответ дляСноваЗдорова
Насадками для теста замешивайте себе спокойно
И вообще не нужно будет тесто руками месить?
Пончик Солнечный• 30 ноября 2022
Ответ дляБарвіночка
Если есть насадки для теста, то можно. Но если тесто тугое, а миксер маломощный, то это будет сложно
Нет. Просто сгорит...
Пончик Солнечный• 30 ноября 2022
Автор, замесить тесто для хлеба - 10-15 минут. Я б даже миксер не мазала, что там той работы...
4
Таки в курсе• 30 ноября 2022
А давайте я вам дам рецепт і місить його не потрібно? Я вже кілька тижнів печу щодня
2
Мотористка• 30 ноября 2022
Ответ дляТаки в курсе
А давайте я вам дам рецепт і місить його не потрібно? Я вже кілька тижнів печу щодня
І мені, і мені дайте буль ласка :)
1
Таки в курсе• 30 ноября 2022
Ответ дляМотористка
І мені, і мені дайте буль ласка :)
В миску кладете 10гр.солі, 10гр.цукру, 10гр.сухих дріжжів та додаєте 450гр. теплої води. Перемішать щоб розчинились дріжжі і додаєте 500гр. борошна ( я даю 600), перемішуєте добре ложкою, тісто липуче має бути і залишаєте на годину підійти. Потім стіл притрушуєте борошном і викидаєте тісто. Берем його за край і так наче підминаєм до середини, щоб сформувати хлібину. Перекладаю на пергамент і кладу в кастрюлю, накриваю кришкою і в духовку. В рецепті випікаєм 30хв під закритою кришкою при температурі 250градусів і 10хв., потім відкриваєм кришку і при 200градусах без кришки. Я підлаштувалась під свою духовку і випікаю (40хв на 250 і 15-20хв без кришки на 200градусах)
4
Регионщица• 30 ноября 2022
Ответ дляТаки в курсе
В миску кладете 10гр.солі, 10гр.цукру, 10гр.сухих дріжжів та додаєте 450гр. теплої води. Перемішать щоб розчинились дріжжі і додаєте 500гр. борошна ( я даю 600), перемішуєте добре ложкою, тісто липуче має бути і залишаєте на годину підійти. Потім стіл притрушуєте борошном і викидаєте тісто. Берем його за край і так наче підминаєм до середини, щоб сформувати хлібину. Перекладаю на пергамент і кладу в кастрюлю, накриваю кришкою і в духовку. В рецепті випікаєм 30хв під закритою кришкою при температурі 250градусів і 10хв., потім відкриваєм кришку і при 200градусах без кришки. Я підлаштувалась під свою духовку і випікаю (40хв на 250 і 15-20хв без кришки на 200градусах)
Дякую, цікавий рецепт. А в каструлі йому не потрібно підходити перед випічкою?
Барвіночка• 30 ноября 2022
Ответ дляТаки в курсе
В миску кладете 10гр.солі, 10гр.цукру, 10гр.сухих дріжжів та додаєте 450гр. теплої води. Перемішать щоб розчинились дріжжі і додаєте 500гр. борошна ( я даю 600), перемішуєте добре ложкою, тісто липуче має бути і залишаєте на годину підійти. Потім стіл притрушуєте борошном і викидаєте тісто. Берем його за край і так наче підминаєм до середини, щоб сформувати хлібину. Перекладаю на пергамент і кладу в кастрюлю, накриваю кришкою і в духовку. В рецепті випікаєм 30хв під закритою кришкою при температурі 250градусів і 10хв., потім відкриваєм кришку і при 200градусах без кришки. Я підлаштувалась під свою духовку і випікаю (40хв на 250 і 15-20хв без кришки на 200градусах)
Скажите, а какую муку вы использовали, фирму?
Таки в курсе• 30 ноября 2022
Ответ дляРегионщица
Дякую, цікавий рецепт. А в каструлі йому не потрібно підходити перед випічкою?
Ні. Ой, забула дописати -кастрюля має бути гаряча коли кладете в неї тісто
1
Таки в курсе• 30 ноября 2022
Ответ дляБарвіночка
Скажите, а какую муку вы использовали, фирму?
Навіть не скажу, чоловік привіз мішок 25кг, а на ньому нічого не написано
Регионщица• 30 ноября 2022
Ответ дляТаки в курсе
Ні. Ой, забула дописати -кастрюля має бути гаряча коли кладете в неї тісто
Дякую.
Таки в курсе• 30 ноября 2022
Ответ дляРегионщица
Дякую.
Спробуйте! Реально просто! Рецепт в тік-тоці знайшла - не знаю тут можна чи ні посилання кинути
Регионщица• 30 ноября 2022
Ответ дляТаки в курсе
Спробуйте! Реально просто! Рецепт в тік-тоці знайшла - не знаю тут можна чи ні посилання кинути
Спробую, мені сподобався розріз на фото)
Регионщица• 30 ноября 2022
Ответ дляТаки в курсе
Спробуйте! Реально просто! Рецепт в тік-тоці знайшла - не знаю тут можна чи ні посилання кинути
Ще запитаю. На скільки літрів кастрюлю використовуєте?
Таки в курсе• 30 ноября 2022
Ответ дляРегионщица
Ще запитаю. На скільки літрів кастрюлю використовуєте?
У мене 3л.
(по цьому рецепту печу)
(по цьому рецепту печу)
3
Регионщица• 30 ноября 2022
Ответ дляТаки в курсе
У мене 3л.
(по цьому рецепту печу)
(по цьому рецепту печу)
Я вже мабуть Вас утомила, але ще раз дякую
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу