Боюсь признаться• 07 декабря 2022
Чи впливає якість борошна на результат?
Прошу особистого досвіду
Пояснюю, що маю на увазі
Хлібне борошно 14% глютену однієї фірми гірше поводить себе у виробах за борошно 10% глютену іншої фірми. За умови, що там дійсно зявлений склад
Це можлива ситуація, чи просто пекар рукожоп/профі?
Пояснюю, що маю на увазі
Хлібне борошно 14% глютену однієї фірми гірше поводить себе у виробах за борошно 10% глютену іншої фірми. За умови, що там дійсно зявлений склад
Це можлива ситуація, чи просто пекар рукожоп/профі?
показать весь текст
АБВГДэшница• 07 декабря 2022
Люди которые много пекут берут ТОЛЬКО проверенную муку которая им нравится и не берут другую не проверенную.. просто схватить пачку в магазине - будет сюрприз. Может что-то не сложиться... потому марка и качество всегда важны.. всегда!
1
автор
Боюсь признаться
• 07 декабря 2022
Ответ дляАБВГДэшница
Люди которые много пекут берут ТОЛЬКО проверенную муку которая им нравится и не берут другую не проверенную.. просто схватить пачку в магазине - будет сюрприз. Может что-то не сложиться... потому марка и качество всегда важны.. всегда!
еххх, пачку
я 25 кг мішками купую.
Використаю останній мішок і буду шукати новий бренд.
Я бачила хліб, який пекла жінка з іншого борошна, яке мало нижчі глютенові показники, але сам хліб виходив кращим. Через раз, але дійсно було помітно.
Ще думаю над тим, що ви сказали у попередньому коментарі. Можливо вологість мого борошна вища.
я 25 кг мішками купую.
Використаю останній мішок і буду шукати новий бренд.
Я бачила хліб, який пекла жінка з іншого борошна, яке мало нижчі глютенові показники, але сам хліб виходив кращим. Через раз, але дійсно було помітно.
Ще думаю над тим, що ви сказали у попередньому коментарі. Можливо вологість мого борошна вища.
ЧакрыНеРаскрылись• 07 декабря 2022
Да, в Украине пекла хлеб фигня была, со словацкой мукой пушистый хлрб
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу