sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_160
Безсовісна кума• 05 марта 2023

Ярмарок на Ревуцького, обережно!

Дівчата, в мене шок! На протязі 4 місяців купували сир (творог). Все подобалось, не кислий, жіночка охайна, 135 грн. за кг, ну і т.д. Вчора вирішила перевірити сир на якість йод, окріп (не питайте чомо не зробила того раніше). Боже, він посинів , розчинився у воді майже повністю. Пішла знову на ярмарок, купила ще у двох-те саме. Що це коїться? Це хтось перевіряє взагалі? До того сиру завжди черги. Куди скаржитись? На фото праворуч той самий сир і поруч сир з магазину. Не буду казати який саме, то не важливо, він справжній, не посинів і потонув. Купила його, бо після трьох синіх, подумала, що може з йодом щось не те.
показать весь текст
attached-photo
attached-photo
heart 2
135 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
noavatar
english book• 05 марта 2023
31
В бабусі є сусід фермер.В нього все окремо-є для себе,і окремо ’на базар’.
heart 6
anonim_60
Заместитель автора• 05 марта 2023
32
А для чого крохмал в сирі? Ладно сода щоб не зкисав довго. А крохмал для чого?
anonim_46
Как_б_не_так• 05 марта 2023
33
Ответ длясама себе прекрасная
У нас такой же на ярмарке, тоже очереди. А скажите, какой смысл бадяжить крохмалом, ведь он не дешевле стоит
Наверное, молоко+ крахмал, вот и вьіходит дешевше
Сколько нужно молока, чтобьі вьішел кг творога? Литров 7, наверное
heart 1
anonim_60
Заместитель автора• 05 марта 2023
34
Ответ дляБезсовісна кума
що пальма. Молочного білку немає.
Ой вряд чи сільська бабуня юуде купувати пальмову олію.
heart 4
anonim_27
Вільний митець• 05 марта 2023
35
Ответ дляПопижёновна
Ну і що ви тепер щоразу будете робити тест
На базарах часто дають пробувати, на той шматочок можна і капнути йодом.
anonim_189
Тріль!• 05 марта 2023
36
Ответ дляБезсовісна кума
Ну от у нас в будинку возять з села молочку родичі однієї бабульки. Я один раз взяла сир. Він дуже жирний, жовтий. Я такий їсти не можу і запах корови навіть в запіканці відчувається дуже сильно. Де його брати справжній і щоб не кислий був, і не жирний?
И такое бывает ,методом проб.Я нашла свою корову без запаха и молочницу.Но я люблю жирный,для меня магазинный бе
heart 2
anonim_46
Как_б_не_так• 05 марта 2023
37
Ответ дляБезсовісна кума
Ну от у нас в будинку возять з села молочку родичі однієї бабульки. Я один раз взяла сир. Він дуже жирний, жовтий. Я такий їсти не можу і запах корови навіть в запіканці відчувається дуже сильно. Де його брати справжній і щоб не кислий був, і не жирний?
Брати молоко, закип´ятити, туди закваску і стопити самому
Тільки так
heart 1
anonim_160
автор Безсовісна кума • 05 марта 2023
38
Ответ дляМрії у вирії
Пальма? Пальмове масло до чого до білка?
Ви не знаєте, що з пальми , хімії і крохмалю можна зробити любий продукт молочки? Молочний білок, якщо перетримаєш в окропі, буде як резинка і потоне.
anonim_70
Пез Году Неделя• 05 марта 2023
39
Ответ дляПоросенка
Блиин у меня йода, наверное нет, купила 2 кг творога... Ща пойлу посмотрб. Никонда ге делала такой тест...
это со всей молочкой можно делать, сметану например, йогурт.
anonim_121
ЛюблюДевчонок• 05 марта 2023
40
Ответ дляБезсовісна кума
Я тепер там взгалі купувати не буду.
Так это давно известно. Весь этот ’творог’ -из порошка. А в каких условиях его делают в селе-вам лучше и не знать
heart 1
anonim_160
автор Безсовісна кума • 05 марта 2023
41
Ответ дляЗаместитель автора
Ой вряд чи сільська бабуня юуде купувати пальмову олію.
Це не бабуся. Це сир на ярмарку. Той, що великими брикетами лежить у кожного п’ятого.
anonim_70
Пез Году Неделя• 05 марта 2023
42
творог можно делать самим. брала молоко ,кипятила, потом закваску туда, бактерии с магазина в маленьких баночках, есть ли сейчас они не знаю
anonim_97
Поросенка• 05 марта 2023
43
Так, проверила на йоде
Вот
Ща пойлу бросать в кипяток
attached-photo
attached-photo
heart 1
anonim_60
Заместитель автора• 05 марта 2023
44
Ответ дляБезсовісна кума
Це не бабуся. Це сир на ярмарку. Той, що великими брикетами лежить у кожного п’ятого.
В нас на базар бабулі приїздять з такими брикетами.
А фермерський не хнаю, я якось брала на столичному ринку то сир такий що 1-2 тижні лежить новенький не псується мені здався дивним
anonim_134
Терпляча красуня• 05 марта 2023
45
Ну вот, читаю тему и делаю, это пипец, мой любимый творожок, тоже с ярмарки, брала на Освіти. Сейчас кипячу воду, но уже нехорошие предчувствия
attached-photo
anonim_121
ЛюблюДевчонок• 05 марта 2023
46
Ответ дляВільний митець
На базарах часто дають пробувати, на той шматочок можна і капнути йодом.
Часто дают пробовать с одной стороны, хороший-а продают ужасный
heart 1
anonim_70
Пез Году Неделя• 05 марта 2023
47
Ответ дляТерпляча красуня
Ну вот, читаю тему и делаю, это пипец, мой любимый творожок, тоже с ярмарки, брала на Освіти. Сейчас кипячу воду, но уже нехорошие предчувствия
можно уже не кипятить
heart 3
anonim_97
Поросенка• 05 марта 2023
48
Ответ дляТерпляча красуня
Ну вот, читаю тему и делаю, это пипец, мой любимый творожок, тоже с ярмарки, брала на Освіти. Сейчас кипячу воду, но уже нехорошие предчувствия
Ого, ну мой такого не дал эксперимент, ща тоже в кипятке еще слелаю
anonim_60
Заместитель автора• 05 марта 2023
49
Зараз свій перевірю. Вчора купила.
anonim_188
БеллаДонна• 05 марта 2023
50
Ответ дляБезсовісна кума
Ну от у нас в будинку возять з села молочку родичі однієї бабульки. Я один раз взяла сир. Він дуже жирний, жовтий. Я такий їсти не можу і запах корови навіть в запіканці відчувається дуже сильно. Де його брати справжній і щоб не кислий був, і не жирний?
То така господиня :(.
В мене дача є в одному селі. Там жінка продає молочку - запаху нема, бо вона дуже охайно доглядає корову. В неї хлів в середині побілений.
Купувала в неї різний сир. Часто прошу не жирний, без проблем мені робить.
Запах дуже приємний - вершковий.
В мене чоловік його може їсти свіжим.
heart 3
anonim_134
Терпляча красуня• 05 марта 2023
51
Ответ дляПез Году Неделя
можно уже не кипятить
Для контрольного уже, а то бегаю именно за этим, чтоб полностью отбить охоту
anonim_134
Терпляча красуня• 05 марта 2023
52
Ответ дляЗаместитель автора
Зараз свій перевірю. Вчора купила.
Только ждите чтоб минут 5 прошло, я сначала налила и обрадовалась что коричневый, через время стал как аметист
heart 1
anonim_160
автор Безсовісна кума • 05 марта 2023
53
Ответ дляТерпляча красуня
Ну вот, читаю тему и делаю, это пипец, мой любимый творожок, тоже с ярмарки, брала на Освіти. Сейчас кипячу воду, но уже нехорошие предчувствия
Вітаю, нас вже двоє. Як подумаю, що ми його 4 місяці їли.... Тварі, і нікому діла немає. В Європу крокуємо(
heart 1
anonim_97
Поросенка• 05 марта 2023
54
В кипятке хлопья((
heart 1
anonim_160
автор Безсовісна кума • 05 марта 2023
55
Ответ дляПоросенка
Так, проверила на йоде
Вот
Ща пойлу бросать в кипяток
Хай трохи постоїть ще. Коли мало крохмалю, то може посиніти хвилин за 10. Мої три сири посиніли зразу.
anonim_75
Нічний дожор• 05 марта 2023
56
Ответ дляБезсовісна кума
Ну от у нас в будинку возять з села молочку родичі однієї бабульки. Я один раз взяла сир. Він дуже жирний, жовтий. Я такий їсти не можу і запах корови навіть в запіканці відчувається дуже сильно. Де його брати справжній і щоб не кислий був, і не жирний?
То він був вже старий
noavatar
Яtatka• 05 марта 2023
57
Давно вже не купую на базарі сир, хоч і в знайомого дядька. Купую молоко, а потім коли скисне відбираю сметану, а кисляк відігріваю. Отримую приблизно 400гр сиру, корисну сироватку і 300-400гр сметани.. Це з 3л банки.
anonim_60
Заместитель автора• 05 марта 2023
58
Ответ дляТерпляча красуня
Только ждите чтоб минут 5 прошло, я сначала налила и обрадовалась что коричневый, через время стал как аметист
Нема йоду..
anonim_97
Поросенка• 05 марта 2023
59
Ответ дляБезсовісна кума
Хай трохи постоїть ще. Коли мало крохмалю, то може посиніти хвилин за 10. Мої три сири посиніли зразу.
Ну по краям да, есть немного синевы, а в кипятке хлопья(( п..цц
anonim_176
Ловлю капці• 05 марта 2023
60
Ответ дляЯtatka
Давно вже не купую на базарі сир, хоч і в знайомого дядька. Купую молоко, а потім коли скисне відбираю сметану, а кисляк відігріваю. Отримую приблизно 400гр сиру, корисну сироватку і 300-400гр сметани.. Це з 3л банки.
Напишіть детальніше. Скисле молоко, то кисле молоко, як там робити сметану?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff