Безсовісна кума• 05 марта 2023
Ярмарок на Ревуцького, обережно!
Дівчата, в мене шок! На протязі 4 місяців купували сир (творог). Все подобалось, не кислий, жіночка охайна, 135 грн. за кг, ну і т.д. Вчора вирішила перевірити сир на якість йод, окріп (не питайте чомо не зробила того раніше). Боже, він посинів , розчинився у воді майже повністю. Пішла знову на ярмарок, купила ще у двох-те саме. Що це коїться? Це хтось перевіряє взагалі? До того сиру завжди черги. Куди скаржитись? На фото праворуч той самий сир і поруч сир з магазину. Не буду казати який саме, то не важливо, він справжній, не посинів і потонув. Купила його, бо після трьох синіх, подумала, що може з йодом щось не те.
показать весь текст
2
english book• 05 марта 2023
В бабусі є сусід фермер.В нього все окремо-є для себе,і окремо ’на базар’.
6
Заместитель автора• 05 марта 2023
А для чого крохмал в сирі? Ладно сода щоб не зкисав довго. А крохмал для чого?
Как_б_не_так• 05 марта 2023
Ответ длясама себе прекрасная
У нас такой же на ярмарке, тоже очереди. А скажите, какой смысл бадяжить крохмалом, ведь он не дешевле стоит
Наверное, молоко+ крахмал, вот и вьіходит дешевше
Сколько нужно молока, чтобьі вьішел кг творога? Литров 7, наверное
Сколько нужно молока, чтобьі вьішел кг творога? Литров 7, наверное
1
Заместитель автора• 05 марта 2023
Ответ дляБезсовісна кума
що пальма. Молочного білку немає.
Ой вряд чи сільська бабуня юуде купувати пальмову олію.
4
Вільний митець• 05 марта 2023
Ответ дляПопижёновна
Ну і що ви тепер щоразу будете робити тест
На базарах часто дають пробувати, на той шматочок можна і капнути йодом.
Тріль!• 05 марта 2023
Ответ дляБезсовісна кума
Ну от у нас в будинку возять з села молочку родичі однієї бабульки. Я один раз взяла сир. Він дуже жирний, жовтий. Я такий їсти не можу і запах корови навіть в запіканці відчувається дуже сильно. Де його брати справжній і щоб не кислий був, і не жирний?
И такое бывает ,методом проб.Я нашла свою корову без запаха и молочницу.Но я люблю жирный,для меня магазинный бе
2
Как_б_не_так• 05 марта 2023
Ответ дляБезсовісна кума
Ну от у нас в будинку возять з села молочку родичі однієї бабульки. Я один раз взяла сир. Він дуже жирний, жовтий. Я такий їсти не можу і запах корови навіть в запіканці відчувається дуже сильно. Де його брати справжній і щоб не кислий був, і не жирний?
Брати молоко, закип´ятити, туди закваску і стопити самому
Тільки так
Тільки так
1
автор
Безсовісна кума
• 05 марта 2023
Ответ дляМрії у вирії
Пальма? Пальмове масло до чого до білка?
Ви не знаєте, що з пальми , хімії і крохмалю можна зробити любий продукт молочки? Молочний білок, якщо перетримаєш в окропі, буде як резинка і потоне.
Пез Году Неделя• 05 марта 2023
Ответ дляПоросенка
Блиин у меня йода, наверное нет, купила 2 кг творога... Ща пойлу посмотрб. Никонда ге делала такой тест...
это со всей молочкой можно делать, сметану например, йогурт.
ЛюблюДевчонок• 05 марта 2023
Ответ дляБезсовісна кума
Я тепер там взгалі купувати не буду.
Так это давно известно. Весь этот ’творог’ -из порошка. А в каких условиях его делают в селе-вам лучше и не знать
1
автор
Безсовісна кума
• 05 марта 2023
Ответ дляЗаместитель автора
Ой вряд чи сільська бабуня юуде купувати пальмову олію.
Це не бабуся. Це сир на ярмарку. Той, що великими брикетами лежить у кожного п’ятого.
Пез Году Неделя• 05 марта 2023
творог можно делать самим. брала молоко ,кипятила, потом закваску туда, бактерии с магазина в маленьких баночках, есть ли сейчас они не знаю
Заместитель автора• 05 марта 2023
Ответ дляБезсовісна кума
Це не бабуся. Це сир на ярмарку. Той, що великими брикетами лежить у кожного п’ятого.
В нас на базар бабулі приїздять з такими брикетами.
А фермерський не хнаю, я якось брала на столичному ринку то сир такий що 1-2 тижні лежить новенький не псується мені здався дивним
А фермерський не хнаю, я якось брала на столичному ринку то сир такий що 1-2 тижні лежить новенький не псується мені здався дивним
Терпляча красуня• 05 марта 2023
Ну вот, читаю тему и делаю, это пипец, мой любимый творожок, тоже с ярмарки, брала на Освіти. Сейчас кипячу воду, но уже нехорошие предчувствия
ЛюблюДевчонок• 05 марта 2023
Ответ дляВільний митець
На базарах часто дають пробувати, на той шматочок можна і капнути йодом.
Часто дают пробовать с одной стороны, хороший-а продают ужасный
1
Пез Году Неделя• 05 марта 2023
Ответ дляТерпляча красуня
Ну вот, читаю тему и делаю, это пипец, мой любимый творожок, тоже с ярмарки, брала на Освіти. Сейчас кипячу воду, но уже нехорошие предчувствия
можно уже не кипятить
3
Поросенка• 05 марта 2023
Ответ дляТерпляча красуня
Ну вот, читаю тему и делаю, это пипец, мой любимый творожок, тоже с ярмарки, брала на Освіти. Сейчас кипячу воду, но уже нехорошие предчувствия
Ого, ну мой такого не дал эксперимент, ща тоже в кипятке еще слелаю
БеллаДонна• 05 марта 2023
Ответ дляБезсовісна кума
Ну от у нас в будинку возять з села молочку родичі однієї бабульки. Я один раз взяла сир. Він дуже жирний, жовтий. Я такий їсти не можу і запах корови навіть в запіканці відчувається дуже сильно. Де його брати справжній і щоб не кислий був, і не жирний?
То така господиня :(.
В мене дача є в одному селі. Там жінка продає молочку - запаху нема, бо вона дуже охайно доглядає корову. В неї хлів в середині побілений.
Купувала в неї різний сир. Часто прошу не жирний, без проблем мені робить.
Запах дуже приємний - вершковий.
В мене чоловік його може їсти свіжим.
В мене дача є в одному селі. Там жінка продає молочку - запаху нема, бо вона дуже охайно доглядає корову. В неї хлів в середині побілений.
Купувала в неї різний сир. Часто прошу не жирний, без проблем мені робить.
Запах дуже приємний - вершковий.
В мене чоловік його може їсти свіжим.
3
Терпляча красуня• 05 марта 2023
Ответ дляПез Году Неделя
можно уже не кипятить
Для контрольного уже, а то бегаю именно за этим, чтоб полностью отбить охоту
Терпляча красуня• 05 марта 2023
Ответ дляЗаместитель автора
Зараз свій перевірю. Вчора купила.
Только ждите чтоб минут 5 прошло, я сначала налила и обрадовалась что коричневый, через время стал как аметист
1
автор
Безсовісна кума
• 05 марта 2023
Ответ дляТерпляча красуня
Ну вот, читаю тему и делаю, это пипец, мой любимый творожок, тоже с ярмарки, брала на Освіти. Сейчас кипячу воду, но уже нехорошие предчувствия
Вітаю, нас вже двоє. Як подумаю, що ми його 4 місяці їли.... Тварі, і нікому діла немає. В Європу крокуємо(
1
автор
Безсовісна кума
• 05 марта 2023
Ответ дляПоросенка
Так, проверила на йоде
Вот
Ща пойлу бросать в кипяток
Вот
Ща пойлу бросать в кипяток
Хай трохи постоїть ще. Коли мало крохмалю, то може посиніти хвилин за 10. Мої три сири посиніли зразу.
Нічний дожор• 05 марта 2023
Ответ дляБезсовісна кума
Ну от у нас в будинку возять з села молочку родичі однієї бабульки. Я один раз взяла сир. Він дуже жирний, жовтий. Я такий їсти не можу і запах корови навіть в запіканці відчувається дуже сильно. Де його брати справжній і щоб не кислий був, і не жирний?
То він був вже старий
Заместитель автора• 05 марта 2023
Ответ дляТерпляча красуня
Только ждите чтоб минут 5 прошло, я сначала налила и обрадовалась что коричневый, через время стал как аметист
Нема йоду..
Поросенка• 05 марта 2023
Ответ дляБезсовісна кума
Хай трохи постоїть ще. Коли мало крохмалю, то може посиніти хвилин за 10. Мої три сири посиніли зразу.
Ну по краям да, есть немного синевы, а в кипятке хлопья(( п..цц
Ловлю капці• 05 марта 2023
Ответ дляЯtatka
Давно вже не купую на базарі сир, хоч і в знайомого дядька. Купую молоко, а потім коли скисне відбираю сметану, а кисляк відігріваю. Отримую приблизно 400гр сиру, корисну сироватку і 300-400гр сметани.. Це з 3л банки.
Напишіть детальніше. Скисле молоко, то кисле молоко, як там робити сметану?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу