Жена миллионера• 16 марта 2023
Брудна форма для випікання. В ній можна готувати?
Чи що з нею робити?
Кури, картоплю і тд запікаю в ній. Вже не відмивається. Пмм мила на всіх режимах
Кури, картоплю і тд запікаю в ній. Вже не відмивається. Пмм мила на всіх режимах
Ра ру ра ру ра• 16 марта 2023
Замочіть її в воді на декілька годин і потім пошкребіть чимось абразивним. Я і не таку відмивала.
1
КарамбОлька• 16 марта 2023
И отмыть точно можно, я порошком отдерла когда однажды такое получилось. Потом в пмм домыла
1
автор
Жена миллионера
• 16 марта 2023
Ответ дляКарамбОлька
Там она там еще и надбита? Выкинуть?
А вообще можно
А вообще можно
Не надбита вона. То виємки для каркасу для підігріву свічкою..)))
КарамбОлька• 16 марта 2023
Ответ дляЖена миллионера
Не надбита вона. То виємки для каркасу для підігріву свічкою..)))
Тогда тем более. На готовку это состояние не влияет. Я готовила
1
Угги_в_горошек• 16 марта 2023
Це просто міцно прилиплий згорілий жир.
Можна відтерти содою.
Можна і так пекти, не отруйно. Але неприємно.
Можна відтерти содою.
Можна і так пекти, не отруйно. Але неприємно.
2
Нарисовалось• 16 марта 2023
Це не бруд, нагар, його в принципі можна відшкрябати, якщо заморочитись. Можна готувати. Брудний посуд це з залишками їжі, або вилизаний язиком))
2
Ра ру ра ру ра• 16 марта 2023
В ватсонсі є пшикалка з червоною кришкою для чищення духовок. Це піна-антижир. Я нею засмажені сковорідки і бризки з духовки відмивала. Домол, якщо не помиляюся
Опля Картопля• 16 марта 2023
Любое средство Антижир для мытья духовок,, кафеля и т.д. Там где кислота в составе. Милам Гель самый дешёвый был. Намазали, минут через 10-15 смыли и всё. Если не все отошло, то ещё раз намазали. Только в перчатках нужно
Виниловая пластинка• 16 марта 2023
Сода + оцет + металевий шкребок.
П. С. Для такого посуду не використовувала б агресивну хімію.
П. С. Для такого посуду не використовувала б агресивну хімію.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу