sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Другое
noavatar
SectetlyYours• 20 марта 2023

Природжені Ґаздині, ділимося порадами!

Яким решткам від продуктів знайшли інше призначення?

Наприклад:
- шкірку від яблук не викидаю, а варю вітамінний напій
- кавова гуща - скраб для тіла
- скорлупки від яєць додаю у воду для поливу квітів
- пакетики чаю - компреси на очі
- голови креветок товчу та виваряю. Гарний соус до свинини якщо додати крохмалю чи без - тоді основа для супу
- цибулеве лушпиня стане в нагоді для фарбування яєць або для полоскання волосся на ніч
- насіння від болгарського перцю можна висушити та додавати до випічки
- стеблі окропу та петрушки зберігаю в морозилці а потім варю суп
- вода, в якій варилась картопля також корисна для квітів
- всмаровування шкірки бананів (м´якої частини) на користь деснам. Або можно на обличчя.

Діліться своїми ідеями використання продуктових залишків
37 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
noavatar
Mikulishna• 20 марта 2023
1
так шкірка від яблук оброблена, які там вітаміни?
heart 2
noavatar
автор SectetlyYours • 20 марта 2023
2
Ответ дляMikulishna
так шкірка від яблук оброблена, які там вітаміни?
Це міф.
noavatar
annac• 20 марта 2023
3
это вы серьезно все?
heart 5
noavatar
Murzeelka• 20 марта 2023
4
Офигеть, какая вы рачительная хозяйка, респект. Где только хранить эти все лушпайки, объедки? И не забыть, что где
heart 8
noavatar
Andromedaa• 20 марта 2023
5
Хтива пенсіонерка знову за своє
heart 6
noavatar
автор SectetlyYours • 20 марта 2023
6
Ответ дляannac
это вы серьезно все?
Так
На заході тренд cooking from leftovers має все більше прихильників , як серед пересічних так і власників ресторанів
noavatar
ЛЮБА• 20 марта 2023
7
Вовремя выношу мусор !
heart 5
noavatar
Andromedaa• 20 марта 2023
8
Ответ дляMurzeelka
Офигеть, какая вы рачительная хозяйка, респект. Где только хранить эти все лушпайки, объедки? И не забыть, что где
Автор пока еще типа он, но бабулькина натура так и рвется наружу
heart 3
noavatar
annac• 20 марта 2023
9
Ответ дляSectetlyYours
Так
На заході тренд cooking from leftovers має все більше прихильників , як серед пересічних так і власників ресторанів
представила работников ресторана со шкурками от бананов на лице и пакетиками чая на глазах
noavatar
Murzeelka• 20 марта 2023
10
Ответ дляAndromedaa
Автор пока еще типа он, но бабулькина натура так и рвется наружу
Аааа! Вспомнила мамину коллегу, та чайные пакетки сушила на батарее и снова заваривала.
noavatar
автор SectetlyYours • 20 марта 2023
11
Ответ дляannac
представила работников ресторана со шкурками от бананов на лице и пакетиками чая на глазах
В ресторанах дещо інакше.
Коли Гордон Рамзі на самому початку своєї кулінарної кар´єри змінив країну проживання з Англії на Францію, одна з речей , що він одразу помітив наскільки там в ресторані знаходять залишкам інше призначення, на відміну від Англійських локалів

Це я довідався з його майстер-класу
noavatar
автор SectetlyYours • 20 марта 2023
12
Ответ дляMurzeelka
Аааа! Вспомнила мамину коллегу, та чайные пакетки сушила на батарее и снова заваривала.
Добре, що не презервативи
noavatar
Buketik• 20 марта 2023
13
Я компостую такі залишки. І природі ок, і мені плюсик до карми, і в хаті чисто
heart 2
noavatar
annac• 20 марта 2023
14
Ответ дляMurzeelka
Аааа! Вспомнила мамину коллегу, та чайные пакетки сушила на батарее и снова заваривала.
а зачем сушить?
noavatar
Mikulishna• 20 марта 2023
15
авторе, вас виховувала бабця чи ви з нею разом живете?
noavatar
автор SectetlyYours • 20 марта 2023
16
Ответ дляBuketik
Я компостую такі залишки. І природі ок, і мені плюсик до карми, і в хаті чисто
noavatar
Andromedaa• 20 марта 2023
17
Ответ дляSectetlyYours
Добре, що не презервативи
Добре, что детей у вас не будет, а то бы и детские подгузники сушили.
noavatar
Andromedaa• 20 марта 2023
18
Ответ дляMurzeelka
Аааа! Вспомнила мамину коллегу, та чайные пакетки сушила на батарее и снова заваривала.
Все, теперь батареи у автора будуть заняты
На презервативы места не хватит(
noavatar
АленаЛ13• 20 марта 2023
19
Ответ дляMikulishna
так шкірка від яблук оброблена, які там вітаміни?
А якщо яблука з села?)
В мене тітка сушила шкірку від мандарин та апельсинів, а потім варила бомбезний напій , але не знаю рецепту)
noavatar
автор SectetlyYours • 20 марта 2023
20
Ответ дляAndromedaa
Добре, что детей у вас не будет, а то бы и детские подгузники сушили.
Міла Куніс в інтерв´ю розповідала, що її мама прала клаптик тканини замість того, щоб кожен раз новий підгузник використовувати.

Як бачимо, на її успіху це аж ніяк не позначилось
heart 1
noavatar
S-290479• 20 марта 2023
21
Ответ дляSectetlyYours
Це міф.
Да прям. Если со своей яблони - то норм. А магазинные... они же все как жирные. Обрабатывают их
heart 1
noavatar
Buketik• 20 марта 2023
22
Ответ дляSectetlyYours
Так
На заході тренд cooking from leftovers має все більше прихильників , як серед пересічних так і власників ресторанів
Таки да. Малахова десь ділилася рецептом із хвостиків від перцю солодкого (отих зелених). А я ж не знала і все викинула, ще влітку. Тенденції такі є, і це насправді дуже круто
noavatar
Елена1265• 20 марта 2023
23
Ответ дляAndromedaa
Добре, что детей у вас не будет, а то бы и детские подгузники сушили.
Может и будут 🤷🏻‍♀️
noavatar
Andromedaa• 20 марта 2023
24
Ответ дляMikulishna
авторе, вас виховувала бабця чи ви з нею разом живете?
Он/она сам как 100% бабця, только оооочень хтива!
noavatar
автор SectetlyYours • 20 марта 2023
25
Ответ дляАленаЛ13
А якщо яблука з села?)
В мене тітка сушила шкірку від мандарин та апельсинів, а потім варила бомбезний напій , але не знаю рецепту)
Можна і цукати робити зі шкірок цитрусових

Або додати оцту, настояти та буде освіжувач повітря
heart 1
noavatar
автор SectetlyYours • 20 марта 2023
26
Ответ дляS-290479
Да прям. Если со своей яблони - то норм. А магазинные... они же все как жирные. Обрабатывают их
Цей віск є абсолютно безпечним
heart 1
noavatar
Елена1265• 20 марта 2023
27
Ответ дляSectetlyYours
Можна і цукати робити зі шкірок цитрусових

Або додати оцту, настояти та буде освіжувач повітря
Це все з «Порадниці» взяли?
noavatar
автор SectetlyYours • 20 марта 2023
28
Ответ дляЕлена1265
Це все з «Порадниці» взяли?
Цікавлюся всім та усіма по троху! Це захоплює!
noavatar
Andromedaa• 20 марта 2023
29
Ответ дляЕлена1265
Це все з «Порадниці» взяли?
Автор накупил отрывных календарей типа шальная домохозяйка, наверное оттуда эту мудрость черпает
noavatar
Елена1265• 20 марта 2023
30
Ответ дляSectetlyYours
Цікавлюся всім та усіма по троху! Це захоплює!
То це добре)
А рецепти ці всі в газеті вичитали?
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff