Яким решткам від продуктів знайшли інше призначення?
Наприклад:
- шкірку від яблук не викидаю, а варю вітамінний напій
- кавова гуща - скраб для тіла
- скорлупки від яєць додаю у воду для поливу квітів
- пакетики чаю - компреси на очі
- голови креветок товчу та виваряю. Гарний соус до свинини якщо додати крохмалю чи без - тоді основа для супу
- цибулеве лушпиня стане в нагоді для фарбування яєць або для полоскання волосся на ніч
- насіння від болгарського перцю можна висушити та додавати до випічки
- стеблі окропу та петрушки зберігаю в морозилці а потім варю суп
- вода, в якій варилась картопля також корисна для квітів
- всмаровування шкірки бананів (м´якої частини) на користь деснам. Або можно на обличчя.
Діліться своїми ідеями використання продуктових залишків
Наприклад:
- шкірку від яблук не викидаю, а варю вітамінний напій
- кавова гуща - скраб для тіла
- скорлупки від яєць додаю у воду для поливу квітів
- пакетики чаю - компреси на очі
- голови креветок товчу та виваряю. Гарний соус до свинини якщо додати крохмалю чи без - тоді основа для супу
- цибулеве лушпиня стане в нагоді для фарбування яєць або для полоскання волосся на ніч
- насіння від болгарського перцю можна висушити та додавати до випічки
- стеблі окропу та петрушки зберігаю в морозилці а потім варю суп
- вода, в якій варилась картопля також корисна для квітів
- всмаровування шкірки бананів (м´якої частини) на користь деснам. Або можно на обличчя.
Діліться своїми ідеями використання продуктових залишків
Ответ дляMikulishna
так шкірка від яблук оброблена, які там вітаміни?
Це міф.
Ответ дляannac
это вы серьезно все?
Так
На заході тренд cooking from leftovers має все більше прихильників , як серед пересічних так і власників ресторанів
На заході тренд cooking from leftovers має все більше прихильників , як серед пересічних так і власників ресторанів
Andromedaa• 20 марта 2023
Ответ дляMurzeelka
Офигеть, какая вы рачительная хозяйка, респект. Где только хранить эти все лушпайки, объедки? И не забыть, что где
Автор пока еще типа он, но бабулькина натура так и рвется наружу
3
Ответ дляannac
представила работников ресторана со шкурками от бананов на лице и пакетиками чая на глазах
В ресторанах дещо інакше.
Коли Гордон Рамзі на самому початку своєї кулінарної кар´єри змінив країну проживання з Англії на Францію, одна з речей , що він одразу помітив наскільки там в ресторані знаходять залишкам інше призначення, на відміну від Англійських локалів
Це я довідався з його майстер-класу
Коли Гордон Рамзі на самому початку своєї кулінарної кар´єри змінив країну проживання з Англії на Францію, одна з речей , що він одразу помітив наскільки там в ресторані знаходять залишкам інше призначення, на відміну від Англійських локалів
Це я довідався з його майстер-класу
Ответ дляMurzeelka
Аааа! Вспомнила мамину коллегу, та чайные пакетки сушила на батарее и снова заваривала.
Добре, що не презервативи
Ответ дляBuketik
Я компостую такі залишки. І природі ок, і мені плюсик до карми, і в хаті чисто
Andromedaa• 20 марта 2023
Ответ дляSectetlyYours
Добре, що не презервативи
Добре, что детей у вас не будет, а то бы и детские подгузники сушили.
Andromedaa• 20 марта 2023
Ответ дляMurzeelka
Аааа! Вспомнила мамину коллегу, та чайные пакетки сушила на батарее и снова заваривала.
Все, теперь батареи у автора будуть заняты
На презервативы места не хватит(
На презервативы места не хватит(
Ответ дляAndromedaa
Добре, что детей у вас не будет, а то бы и детские подгузники сушили.
Міла Куніс в інтерв´ю розповідала, що її мама прала клаптик тканини замість того, щоб кожен раз новий підгузник використовувати.
Як бачимо, на її успіху це аж ніяк не позначилось
Як бачимо, на її успіху це аж ніяк не позначилось
1
Ответ дляSectetlyYours
Так
На заході тренд cooking from leftovers має все більше прихильників , як серед пересічних так і власників ресторанів
На заході тренд cooking from leftovers має все більше прихильників , як серед пересічних так і власників ресторанів
Таки да. Малахова десь ділилася рецептом із хвостиків від перцю солодкого (отих зелених). А я ж не знала і все викинула, ще влітку. Тенденції такі є, і це насправді дуже круто
Andromedaa• 20 марта 2023
Ответ дляMikulishna
авторе, вас виховувала бабця чи ви з нею разом живете?
Он/она сам как 100% бабця, только оооочень хтива!
Ответ дляАленаЛ13
А якщо яблука з села?)
В мене тітка сушила шкірку від мандарин та апельсинів, а потім варила бомбезний напій , але не знаю рецепту)
В мене тітка сушила шкірку від мандарин та апельсинів, а потім варила бомбезний напій , але не знаю рецепту)
Можна і цукати робити зі шкірок цитрусових
Або додати оцту, настояти та буде освіжувач повітря
Або додати оцту, настояти та буде освіжувач повітря
1
Ответ дляS-290479
Да прям. Если со своей яблони - то норм. А магазинные... они же все как жирные. Обрабатывают их
Цей віск є абсолютно безпечним
1
Ответ дляЕлена1265
Це все з «Порадниці» взяли?
Цікавлюся всім та усіма по троху! Це захоплює!
Andromedaa• 20 марта 2023
Ответ дляЕлена1265
Це все з «Порадниці» взяли?
Автор накупил отрывных календарей типа шальная домохозяйка, наверное оттуда эту мудрость черпает
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу