Директриссимо• 09 апреля 2023
Глазурь с желатином липнет ((
Дайте правильный рецепт у кого есть . Спасибо
1
Коварная Зая• 09 апреля 2023
Ответ дляБезпринципова
Так и должна, это ж желатин.
Ні, не повинна. Принаймні моя зверху не липне
Коварная Зая• 09 апреля 2023
Спробуйте цей рецепт. Тільки там написано ’почекати трохи, поки охолоне’, то не треба чекати)
Я збиваю до консистенції сметани, але наступного разу думаю трохи менше, бо швидко застигає.
Я збиваю до консистенції сметани, але наступного разу думаю трохи менше, бо швидко застигає.
2
автор
Директриссимо
• 09 апреля 2023
Ответ дляMargonails
Пекла позавчера, в первый день липла, на следующий нет
У меня липла 3 дня пока паски не съели, очень липла
автор
Директриссимо
• 09 апреля 2023
Ответ дляКоварная Зая
Спробуйте цей рецепт. Тільки там написано ’почекати трохи, поки охолоне’, то не треба чекати)
Я збиваю до консистенції сметани, але наступного разу думаю трохи менше, бо швидко застигає.
Я збиваю до консистенції сметани, але наступного разу думаю трохи менше, бо швидко застигає.
Спасибо
1
Сама вумна тутички• 09 апреля 2023
У меня не липнет. Но если влажно, то будет липнуть. 1 ст ложка желатина залить водой, 4ст .л. воды смешать со 180гр сахара и греть помешивая до растворения сахара, потом добавить в горячий сахар желатин набухший и взбивать пока не станет белой и густой. И пару капель сока лимонного капнуть когда взбиваете
Бриджит_Фрикандо• 09 апреля 2023
Читала,что от желатина зависит, есть голимый который не застывает. А рецепт у всех одинаковый как я посмотрю
Коварная Зая• 09 апреля 2023
Ответ дляБриджит_Фрикандо
Читала,что от желатина зависит, есть голимый который не застывает. А рецепт у всех одинаковый как я посмотрю
У мене не вийшла (не взбилась) один раз, коли я забула желатин водою залити.
А застигає завжди.
В рецептах трохи різні пропорції інгредієнтів, може від того ще залежить.
А застигає завжди.
В рецептах трохи різні пропорції інгредієнтів, може від того ще залежить.
Бриджит_Фрикандо• 09 апреля 2023
Ответ дляКоварная Зая
У мене не вийшла (не взбилась) один раз, коли я забула желатин водою залити.
А застигає завжди.
В рецептах трохи різні пропорції інгредієнтів, може від того ще залежить.
А застигає завжди.
В рецептах трохи різні пропорції інгредієнтів, може від того ще залежить.
Все рецепты,что я находила,все как у автора, одинаковые.
Бриджит_Фрикандо• 09 апреля 2023
Ответ дляКоварная Зая
У мене не вийшла (не взбилась) один раз, коли я забула желатин водою залити.
А застигає завжди.
В рецептах трохи різні пропорції інгредієнтів, може від того ще залежить.
А застигає завжди.
В рецептах трохи різні пропорції інгредієнтів, може від того ще залежить.
А какой вы желатин берете?
Коварная Зая• 09 апреля 2023
Ответ дляБриджит_Фрикандо
Все рецепты,что я находила,все как у автора, одинаковые.
Так, суть одна, але кількість інгредієнтів інша.
В моєму чайна ложка желатину на 200 мл стакан цукру і немає кислоти (лимону).
В іншому коментарі в рецепті - столова ложка желатину, думаю, на той же об´єм цукру, хоча я свій не зважувала.
Хтозна, може це має значення.
А може має значення, до якого стану збивається. Я через тиждень спробую збити менше, ніж це робила раніше, побачу, що з того вийде.
В моєму чайна ложка желатину на 200 мл стакан цукру і немає кислоти (лимону).
В іншому коментарі в рецепті - столова ложка желатину, думаю, на той же об´єм цукру, хоча я свій не зважувала.
Хтозна, може це має значення.
А може має значення, до якого стану збивається. Я через тиждень спробую збити менше, ніж це робила раніше, побачу, що з того вийде.
Коварная Зая• 09 апреля 2023
Ответ дляБриджит_Фрикандо
А какой вы желатин берете?
Цей раз взяла Мрію, не раджу, бо виявилась вонюча. Пошукаю інший.
Який брала минулого разу, не пам´ятаю, може і Мрію також, але точно запах був не такий виражений.
Читала відгуки, то зробила висновки, що смердіти може желатин будь-якого виробника, як пощастить ((
Який брала минулого разу, не пам´ятаю, може і Мрію також, але точно запах був не такий виражений.
Читала відгуки, то зробила висновки, що смердіти може желатин будь-якого виробника, як пощастить ((
Коварная Зая• 09 апреля 2023
Ответ дляhrystia
Зранку бачила таке ж питання в групі Лілії Цвіт у ФБ. Дівчата відповіли, що погано був збитий білок і можна досушитм глазур феном.
Ця глазур без білка
Джинци на Флісі• 09 апреля 2023
Може, погано збили або більше дали води, ніж по рецепту. В мене вона ідеальна, не липне абсолютно, ріжеться і не кришиться
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу