Забула що?• 10 апреля 2023
20 жовтків у паску.
А куди білки?
Настасья Пицун• 10 апреля 2023
Ответ дляЗабула що?
Глазур робити боюсь із сирих білків.
Заваріть сиропом .
Злюка-закусюка• 10 апреля 2023
Ответ дляЗабула що?
Глазур робити боюсь із сирих білків.
Зробіть з цукрового сиропу і желатину, застигає гарно, не кришиться і лягає красиво.
2
Твоя космішна• 10 апреля 2023
Ответ дляПравильно_Валерчик
Викиньте , забудьтеся і не дорікайте собі)
Вы цену на яйца видели?!
. Это надо ж такое предложить человеку
. Это надо ж такое предложить человеку
5
Правильно_Валерчик• 10 апреля 2023
Ответ дляТвоя космішна
Вы цену на яйца видели?!
. Это надо ж такое предложить человеку
. Это надо ж такое предложить человеку
В мене кури є, по 10 -12штук несуть в день, мені не жаль їх)
Твоя космішна• 10 апреля 2023
Ответ дляПравильно_Валерчик
В мене кури є, по 10 -12штук несуть в день, мені не жаль їх)
Это был контрольный выстрел.
3
Правильно_Валерчик• 10 апреля 2023
Ответ дляТвоя космішна
Это был контрольный выстрел.
Життя не справедливе.
Твоя космішна• 10 апреля 2023
Ответ дляПравильно_Валерчик
Життя не справедливе.
Да, я уже это поняла
2
Нервогенератор• 10 апреля 2023
Белки могут какое-то время поболтаться в холодильнике.
Использовать на котлеты или другие блюда, куда идут яйца, сделать белковый омлет.
Использовать на котлеты или другие блюда, куда идут яйца, сделать белковый омлет.
КвартираЧья• 10 апреля 2023
Білок можна заморозити. А потім зефір, меренговий рулет, макарони, Естерхазі,торт із ікеа і ще ціла купа рецептів.
Соня-сонятко• 10 апреля 2023
Хотіла написати, чи немає іншого рецепту, де меньше яєць, або разом з білками, а подивилася свій та в моєму на 3 невеличких пасочки 3 жовтка. 😁
Цікаво, чого білки не кладуть у тісто?
Цікаво, чого білки не кладуть у тісто?
Деловитая• 10 апреля 2023
розділити на декілька порцій, заморозити, я потім використовую як кляр до риби, чи в випічку де треба виключно білки
Деловитая• 10 апреля 2023
Ответ дляСоня-сонятко
Хотіла написати, чи немає іншого рецепту, де меньше яєць, або разом з білками, а подивилася свій та в моєму на 3 невеличких пасочки 3 жовтка. 😁
Цікаво, чого білки не кладуть у тісто?
Цікаво, чого білки не кладуть у тісто?
структура не дуже, черствіє швидше
1
ДинамоКит• 10 апреля 2023
Ответ дляСоня-сонятко
Хотіла написати, чи немає іншого рецепту, де меньше яєць, або разом з білками, а подивилася свій та в моєму на 3 невеличких пасочки 3 жовтка. 😁
Цікаво, чого білки не кладуть у тісто?
Цікаво, чого білки не кладуть у тісто?
Кладуть. То у вас такі дурні рецепти)
Уявити не можу, щоб я вибрала рецепт, де треба 20 жовтків. Мільйон рецептів, де йдуть повністю яйця.
Але якщо вже так трапилося, що автор вибрала саме цей, то я б попакувала ті білки по декілька в пакет і заморозила. Бо якщо заморозити зразу 20, то куди потім ту глибу? А так порцію дістав, меренгу зробив.
Але чесно, що унікального в таких рецептах, що ви вибираєте саме такі незручні?
Уявити не можу, щоб я вибрала рецепт, де треба 20 жовтків. Мільйон рецептів, де йдуть повністю яйця.
Але якщо вже так трапилося, що автор вибрала саме цей, то я б попакувала ті білки по декілька в пакет і заморозила. Бо якщо заморозити зразу 20, то куди потім ту глибу? А так порцію дістав, меренгу зробив.
Але чесно, що унікального в таких рецептах, що ви вибираєте саме такі незручні?
ДинамоКит• 10 апреля 2023
Ответ дляДеловитая
структура не дуже, черствіє швидше
Яка структура не дуже? )) Подивіться купу відео, де йдуть білки, прекрасна там структура, повітряна, ніжна, пухка. Рому чи коньяку влийте декілька ложок, довго не черствіє. Плюс на столі не залишати, а замотати в папір або пакет.
Соня-сонятко• 11 апреля 2023
Ответ дляДинамоКит
Кладуть. То у вас такі дурні рецепти)
Уявити не можу, щоб я вибрала рецепт, де треба 20 жовтків. Мільйон рецептів, де йдуть повністю яйця.
Але якщо вже так трапилося, що автор вибрала саме цей, то я б попакувала ті білки по декілька в пакет і заморозила. Бо якщо заморозити зразу 20, то куди потім ту глибу? А так порцію дістав, меренгу зробив.
Але чесно, що унікального в таких рецептах, що ви вибираєте саме такі незручні?
Уявити не можу, щоб я вибрала рецепт, де треба 20 жовтків. Мільйон рецептів, де йдуть повністю яйця.
Але якщо вже так трапилося, що автор вибрала саме цей, то я б попакувала ті білки по декілька в пакет і заморозила. Бо якщо заморозити зразу 20, то куди потім ту глибу? А так порцію дістав, меренгу зробив.
Але чесно, що унікального в таких рецептах, що ви вибираєте саме такі незручні?
Чому не зручні? Можливо у дівчини дуже великий обсяг, що аж 20 жовтків. У мене всього 3, з білків роблю зверху глазур та прикраси. Але я богато не пеку пасок. І якщо є
натхнення, дивлюсь кожного року нові рецепти, читаю відгуки. Не пеку по 20 років паски за однаковим рецептом.
натхнення, дивлюсь кожного року нові рецепти, читаю відгуки. Не пеку по 20 років паски за однаковим рецептом.
1
ДинамоКит• 11 апреля 2023
Ответ дляСоня-сонятко
Чому не зручні? Можливо у дівчини дуже великий обсяг, що аж 20 жовтків. У мене всього 3, з білків роблю зверху глазур та прикраси. Але я богато не пеку пасок. І якщо є
натхнення, дивлюсь кожного року нові рецепти, читаю відгуки. Не пеку по 20 років паски за однаковим рецептом.
натхнення, дивлюсь кожного року нові рецепти, читаю відгуки. Не пеку по 20 років паски за однаковим рецептом.
Красиві у вас штучки)
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу