sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_77
Шопингмонстр• 12 апреля 2023

Наіщо в пасках сметана

Що змінюється від:
1) коли просто масло
2) коли масло плюс сметана
3) коли тільки жовтки (мова про яйця, ясно що «жир» теж з п.1 і п.2)
39 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_16
Лорка-хлорка• 12 апреля 2023
1
Сметана і масло інша структура тіста. Жовтки і білки думаю теж мають різні фнкції у тісті, білок більш плотний, але багато хто любить додавати тільки жовтки ще через те, що тісто більш жовте. Я не розділяю.
anonim_77
автор Шопингмонстр • 12 апреля 2023
2
Ответ дляЛорка-хлорка
Сметана і масло інша структура тіста. Жовтки і білки думаю теж мають різні фнкції у тісті, білок більш плотний, але багато хто любить додавати тільки жовтки ще через те, що тісто більш жовте. Я не розділяю.
Білок любить бо тісто жовте?)
noavatar
Хелицера• 12 апреля 2023
3
Молоко и сметана, тесто влажное
anonim_77
автор Шопингмонстр • 12 апреля 2023
4
Ответ дляЛорка-хлорка
Сметана і масло інша структура тіста. Жовтки і білки думаю теж мають різні фнкції у тісті, білок більш плотний, але багато хто любить додавати тільки жовтки ще через те, що тісто більш жовте. Я не розділяю.
Ну от яка саме «інша» , бо я хочу пекти
anonim_77
автор Шопингмонстр • 12 апреля 2023
5
Ответ дляЛорка-хлорка
Сметана і масло інша структура тіста. Жовтки і білки думаю теж мають різні фнкції у тісті, білок більш плотний, але багато хто любить додавати тільки жовтки ще через те, що тісто більш жовте. Я не розділяю.
33 тищі рецептів, амя звідки знаю, який же обрати))))
anonim_77
автор Шопингмонстр • 12 апреля 2023
6
Ответ дляХелицера
Молоко и сметана, тесто влажное
Без масла?
Що це за така здоба)
anonim_70
АсобеннАя• 12 апреля 2023
7
Сметана по-моему даёт тяжесть и суховатость.
anonim_77
автор Шопингмонстр • 12 апреля 2023
8
Ответ дляАсобеннАя
Сметана по-моему даёт тяжесть и суховатость.
То це погано типу?
anonim_16
Лорка-хлорка• 12 апреля 2023
9
Ответ дляШопингмонстр
Ну от яка саме «інша» , бо я хочу пекти
Як вам пояснити спечіть таку і таку і зрозумієте, я люблю зі сметаною, вона мені більш волога. Мама любить додавати вершки домашні, я частину масла заміняю.
heart 1
anonim_77
автор Шопингмонстр • 12 апреля 2023
10
Ответ дляЛорка-хлорка
Як вам пояснити спечіть таку і таку і зрозумієте, я люблю зі сметаною, вона мені більш волога. Мама любить додавати вершки домашні, я частину масла заміняю.
Хочу понисту і вологу
anonim_203
Пишу з калідору• 12 апреля 2023
11
Ответ дляШопингмонстр
То це погано типу?
Сметана утяжеляет тесто и оно будет быстрее черстветь из-за влаги
anonim_77
автор Шопингмонстр • 12 апреля 2023
12
Ответ дляПишу з калідору
Сметана утяжеляет тесто и оно будет быстрее черстветь из-за влаги
Тоді і воду в духовку не добавлять?
anonim_203
Пишу з калідору• 12 апреля 2023
13
Ответ дляШопингмонстр
Тоді і воду в духовку не добавлять?
?
anonim_77
автор Шопингмонстр • 12 апреля 2023
14
Ответ дляПишу з калідору
?
Ну коли під пасками протівннь із водою ще ставлять
anonim_15
КаРаКаТиЦа• 12 апреля 2023
15
Я по рецепту з сметаною випікаю 9років. Не скажу, що дуже волога, але і не суха, якесь таке тісто як середнє, слоїться трішки, вся сім´я їх дуже любить, але там ще масло вершкове, молоко. З жовтками буде жовтіше і більш ’легше’, білки трохи обтяжують ніби. Масло дає приємний присмак вершків, і трошки ’зменшує’ пористість, надає такої ніби жирності. Можливо, є профповара, вони підкажуть краще, це те що я помітила. Знайшла сьогодні інший рецепт,думала за ним пробувати, мама сказала пекти по старому. Ще дуже залежить від муки. Дуже! По цьому ж рецепту на днях пекла , на Благовіщення, на маргарині, і не було молока, злила трохи залишків закип´ятила з водою, і ще додала горілки трошки, кажуть щоб довше стояло , бо думала будемо таке їсти два дні, а вийшло так добре, що половина пішла за вечір. Бо хороша дуже мука. З цим зараз проблема (
heart 1
anonim_15
КаРаКаТиЦа• 12 апреля 2023
16
Ответ дляШопингмонстр
Тоді і воду в духовку не добавлять?
Ви маєте на увазі газову? Якщо газова, вода обов´язково! Бо буде кабзда, у мене в газовій пухкелики виходять , з водою треба лише випікати.
anonim_49
Бараболька• 12 апреля 2023
17
Ответ дляКаРаКаТиЦа
Я по рецепту з сметаною випікаю 9років. Не скажу, що дуже волога, але і не суха, якесь таке тісто як середнє, слоїться трішки, вся сім´я їх дуже любить, але там ще масло вершкове, молоко. З жовтками буде жовтіше і більш ’легше’, білки трохи обтяжують ніби. Масло дає приємний присмак вершків, і трошки ’зменшує’ пористість, надає такої ніби жирності. Можливо, є профповара, вони підкажуть краще, це те що я помітила. Знайшла сьогодні інший рецепт,думала за ним пробувати, мама сказала пекти по старому. Ще дуже залежить від муки. Дуже! По цьому ж рецепту на днях пекла , на Благовіщення, на маргарині, і не було молока, злила трохи залишків закип´ятила з водою, і ще додала горілки трошки, кажуть щоб довше стояло , бо думала будемо таке їсти два дні, а вийшло так добре, що половина пішла за вечір. Бо хороша дуже мука. З цим зараз проблема (
Класно написано)
Додам лише, що для того, щоб не обтяжували білки тісто, їх потрібно збити окремо і потім ввести в тісто. Структура чудова получається тоді. І я завжди додаю сметану також. І пару ложок горілки. І апельсинового соку 50 мл))
anonim_77
автор Шопингмонстр • 12 апреля 2023
18
Ответ дляКаРаКаТиЦа
Ви маєте на увазі газову? Якщо газова, вода обов´язково! Бо буде кабзда, у мене в газовій пухкелики виходять , з водою треба лише випікати.
А ні, електрична у мене
anonim_77
автор Шопингмонстр • 12 апреля 2023
19
Ответ дляКаРаКаТиЦа
Я по рецепту з сметаною випікаю 9років. Не скажу, що дуже волога, але і не суха, якесь таке тісто як середнє, слоїться трішки, вся сім´я їх дуже любить, але там ще масло вершкове, молоко. З жовтками буде жовтіше і більш ’легше’, білки трохи обтяжують ніби. Масло дає приємний присмак вершків, і трошки ’зменшує’ пористість, надає такої ніби жирності. Можливо, є профповара, вони підкажуть краще, це те що я помітила. Знайшла сьогодні інший рецепт,думала за ним пробувати, мама сказала пекти по старому. Ще дуже залежить від муки. Дуже! По цьому ж рецепту на днях пекла , на Благовіщення, на маргарині, і не було молока, злила трохи залишків закип´ятила з водою, і ще додала горілки трошки, кажуть щоб довше стояло , бо думала будемо таке їсти два дні, а вийшло так добре, що половина пішла за вечір. Бо хороша дуже мука. З цим зараз проблема (
І яке борошно хороше нині?
anonim_77
автор Шопингмонстр • 12 апреля 2023
20
Ответ дляБараболька
Класно написано)
Додам лише, що для того, щоб не обтяжували білки тісто, їх потрібно збити окремо і потім ввести в тісто. Структура чудова получається тоді. І я завжди додаю сметану також. І пару ложок горілки. І апельсинового соку 50 мл))
То дайте будь ласка мені рецепт - шо куда і скільки
heart 1
anonim_15
КаРаКаТиЦа• 12 апреля 2023
21
Ответ дляШопингмонстр
І яке борошно хороше нині?
Коли була у Києві, я на випічку купувала ’Вінницький млинар’, чи змінилась якість за рік не можу сказати, тому щось радити не можу.
anonim_162
Зараз на дієті• 12 апреля 2023
22
Ответ дляШопингмонстр
І яке борошно хороше нині?
Вичитала, що на паску купляють люди борошно zernari з малюнком паски або манітобу (італійське борошно з високим відсотком білків). Про масло ще читала, що якщо дати розтоплене, то паска буде кришитись. Краще давати просто м´яке
anonim_49
Бараболька• 12 апреля 2023
23
Ответ дляШопингмонстр
То дайте будь ласка мені рецепт - шо куда і скільки
Печу на 0.5 л молока:
Опара:
200 мл молока
3 ст.л цукру
100 гр дріжжів живих
5 ст.л муки
На пів годинки.
Здобу готую в цей час:
7 яєць - білки збиваю в круту піну окремо. Жовтки міксером з цукром 300-400 гр( хто як любить). Потім додаю пару ложок горілки, ложку меду, 100 гр розтопленого масла, 100 гр сметани, 50 мл соку апельсину. Також добавляю цедру лимону і апельсину. Якщо яйця не домашні, то ще 1 ч.л куркуми в здобу.
Потім змішую опару і здобу і вводжу муку. Точно не скажу скільки її треба, бо на глаз. Тісто не люблю забите. Коли тісто починає дуже липнути до рук, але вже можна вимішувати на столі,то додаю масло кімнатної темп.100 грн і вимішую до 5 хв. Воно тоді стає на очах відлипати від рук і формується в комок суцільний.
Олію не добавляю! Лише змащую посудину і руки потім для роботи.
Залишаю на під´йом на 2 години.
Потім вмішую родзинки, курагу і цукати. Багато! Бо мої так люблять)
Після цього розкладаю в форми і ще на годинку на під´йом.
Випікаю при 180 гр десь 40-45 хв.

Наче нічого не забула😊
heart 2
anonim_77
автор Шопингмонстр • 12 апреля 2023
24
Ответ дляБараболька
Печу на 0.5 л молока:
Опара:
200 мл молока
3 ст.л цукру
100 гр дріжжів живих
5 ст.л муки
На пів годинки.
Здобу готую в цей час:
7 яєць - білки збиваю в круту піну окремо. Жовтки міксером з цукром 300-400 гр( хто як любить). Потім додаю пару ложок горілки, ложку меду, 100 гр розтопленого масла, 100 гр сметани, 50 мл соку апельсину. Також добавляю цедру лимону і апельсину. Якщо яйця не домашні, то ще 1 ч.л куркуми в здобу.
Потім змішую опару і здобу і вводжу муку. Точно не скажу скільки її треба, бо на глаз. Тісто не люблю забите. Коли тісто починає дуже липнути до рук, але вже можна вимішувати на столі,то додаю масло кімнатної темп.100 грн і вимішую до 5 хв. Воно тоді стає на очах відлипати від рук і формується в комок суцільний.
Олію не добавляю! Лише змащую посудину і руки потім для роботи.
Залишаю на під´йом на 2 години.
Потім вмішую родзинки, курагу і цукати. Багато! Бо мої так люблять)
Після цього розкладаю в форми і ще на годинку на під´йом.
Випікаю при 180 гр десь 40-45 хв.

Наче нічого не забула😊
«Додаю масло кімнатної темп» - це яке? Вершкове?
anonim_49
Бараболька• 12 апреля 2023
25
Ответ дляШопингмонстр
«Додаю масло кімнатної темп» - це яке? Вершкове?
Так, звісно. І решту молока в здобу виливаю. Забула написати
anonim_132
ЦібаФу• 12 апреля 2023
26
Ответ дляБараболька
Так, звісно. І решту молока в здобу виливаю. Забула написати
А напишіть ще будь ласочка, хоч приблизно скільки борошна.
Ну зовсім гублюся з оцим ’скільки візьме’..
anonim_49
Бараболька• 12 апреля 2023
27
Ответ дляЦібаФу
А напишіть ще будь ласочка, хоч приблизно скільки борошна.
Ну зовсім гублюся з оцим ’скільки візьме’..
1,5-2 кг
heart 1
anonim_12
Акуна_Матата• 12 апреля 2023
28
Ответ дляХелицера
Молоко и сметана, тесто влажное
молоко и масло тесто влажное
anonim_162
Зараз на дієті• 13 апреля 2023
29
Ще знайшла таке пояснення про яйця
attached-photo
anonim_77
Кумася• 13 апреля 2023
30
Ответ дляБараболька
Печу на 0.5 л молока:
Опара:
200 мл молока
3 ст.л цукру
100 гр дріжжів живих
5 ст.л муки
На пів годинки.
Здобу готую в цей час:
7 яєць - білки збиваю в круту піну окремо. Жовтки міксером з цукром 300-400 гр( хто як любить). Потім додаю пару ложок горілки, ложку меду, 100 гр розтопленого масла, 100 гр сметани, 50 мл соку апельсину. Також добавляю цедру лимону і апельсину. Якщо яйця не домашні, то ще 1 ч.л куркуми в здобу.
Потім змішую опару і здобу і вводжу муку. Точно не скажу скільки її треба, бо на глаз. Тісто не люблю забите. Коли тісто починає дуже липнути до рук, але вже можна вимішувати на столі,то додаю масло кімнатної темп.100 грн і вимішую до 5 хв. Воно тоді стає на очах відлипати від рук і формується в комок суцільний.
Олію не добавляю! Лише змащую посудину і руки потім для роботи.
Залишаю на під´йом на 2 години.
Потім вмішую родзинки, курагу і цукати. Багато! Бо мої так люблять)
Після цього розкладаю в форми і ще на годинку на під´йом.
Випікаю при 180 гр десь 40-45 хв.

Наче нічого не забула😊
Доброго дня. А скільки пасочок приблизно виходить? Розумію, що форми у всіх різні, напишіть, буд ласка, як у вас
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff