sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_18
Трільчиха• 13 апреля 2023

Паску треба місити поки не перестане липнути до рук?

Замучилась уже, а воно липне. Що буде якщо погано вимагати?
57 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_101
Тут надолго• 13 апреля 2023
1
Якщо нормальне борошно, то не повинна липнути до рук.
heart 3
anonim_146
Тану на сонці• 13 апреля 2023
2
Додайте нормально муки, щоб вимісилося. Може не випектися якісно, якщо буде «текти» і липнути.
heart 1
anonim_20
Зараз на дієті• 13 апреля 2023
3
Руки намажьте маслом подсолнечным, не будет липнуть.
heart 9
anonim_57
СкокоМнеДадите• 13 апреля 2023
4
Міксер ручн й є? з насадками крючками, місіть ним! Я руками не замішую ніякого дріжджового тіста.
anonim_18
автор Трільчиха • 13 апреля 2023
5
Ответ дляТану на сонці
Додайте нормально муки, щоб вимісилося. Може не випектися якісно, якщо буде «текти» і липнути.
Все по рецепту, 1кг вже всипала
noavatar
Sanechko• 13 апреля 2023
6
Ні. Тісто здобне буде завжди липнути.
А тим паче, якщо за рецептом Дарини Цвейг
heart 1
anonim_43
Секретница• 13 апреля 2023
7
Залежно від рецепту, але як на мене не липне - це вже забагато борошна.
heart 3
anonim_18
автор Трільчиха • 13 апреля 2023
8
Ответ дляСкокоМнеДадите
Міксер ручн й є? з насадками крючками, місіть ним! Я руками не замішую ніякого дріжджового тіста.
Крючок один загубився, а з одним погано місить
anonim_146
Тану на сонці• 13 апреля 2023
9
Ответ дляТрільчиха
Все по рецепту, 1кг вже всипала
Можливо мука не дуже якісна. Спробуйте олією змастити руки, як вище пишуть. Подивіться результат.
heart 1
anonim_57
СкокоМнеДадите• 13 апреля 2023
10
Ответ дляТрільчиха
Все по рецепту, 1кг вже всипала
На яку кількість рідини приблизно?
heart 1
anonim_43
Секретница• 13 апреля 2023
11
Ответ дляТрільчиха
Все по рецепту, 1кг вже всипала
Ну все, не додавайте більше.
anonim_57
СкокоМнеДадите• 13 апреля 2023
12
Ответ дляТрільчиха
Крючок один загубився, а з одним погано місить
Співчуваю, на майбутнє пошукайте десь в інтернет магазинах зап.частин і купіть, не мучте себе
anonim_190
Захекалася читать• 13 апреля 2023
13
Ответ дляТрільчиха
Все по рецепту, 1кг вже всипала
От муки иногда зависит, бывает надо чуть больше.
И правильно сказали выше, масло подсолнечное, немного, около 1 столовой ложки.
Но вымесить надо, что то не хватает.
anonim_155
Єдина Країна• 13 апреля 2023
14
В мене сьогодні якась малаша була, борошно сиплю і сплю, а воно розтікається. Моя бабуся (царство небесне) говорила, що місити доки не почне відриватися від рук, як нитки рватися.
anonim_18
автор Трільчиха • 13 апреля 2023
15
Ответ дляСкокоМнеДадите
На яку кількість рідини приблизно?
Роблю за рецептом Дарії Цвек, там було 400 молока
noavatar
Sanechko• 13 апреля 2023
16
Залиште його в спокої. Підійде- не буде так липнути)
heart 1
anonim_155
Єдина Країна• 13 апреля 2023
17
Ответ дляТрільчиха
Все по рецепту, 1кг вже всипала
В мене більше 3 кг пішло.
anonim_181
Пез Году Неделя• 13 апреля 2023
18
От рецепта зависит. Вообще, если стало ощутимо меньше липнуть, то по идее вымесили. Если так же, как и вначале - или мало/плохо месили, или мука слабая.
anonim_190
Захекалася читать• 13 апреля 2023
19
Ответ дляТрільчиха
Роблю за рецептом Дарії Цвек, там було 400 молока
На 400 гр молока, 1 кг муки мало. Не знаю, кто такая Дарья, все рецепты надо проверять. Даже яйца разных размеров, Вы же не взвешивали их. Влажность воздуха, всё имеет значение.
heart 2
noavatar
Sanechko• 13 апреля 2023
20
У мене завжди проблема з мукою’ Хуторок’. Липке, не пропікається.
Дніпромлин- ідеальний був.
Зараз купую Вінницямлин
heart 1
anonim_157
Позитивна• 13 апреля 2023
21
Ответ дляТрільчиха
Роблю за рецептом Дарії Цвек, там було 400 молока
ось, подивіться, тут видно яке тісто в роботі



не потрібно більше муки, це рецепт Дарії Цвех
heart 1
anonim_137
Та прям багіня• 13 апреля 2023
22
Ответ дляТану на сонці
Додайте нормально муки, щоб вимісилося. Може не випектися якісно, якщо буде «текти» і липнути.
Більше борошна - забита паска. А при довгому вимішувані виробляюється глютену більше
heart 1
noavatar
Sanechko• 13 апреля 2023
23
Ответ дляТрільчиха
Роблю за рецептом Дарії Цвек, там було 400 молока
Я так і подумала)) Воно буде липке .Муки додавати не радять
heart 1
anonim_18
автор Трільчиха • 13 апреля 2023
24
Ответ дляSanechko
Я так і подумала)) Воно буде липке .Муки додавати не радять
То це нормально?
noavatar
Sanechko• 13 апреля 2023
25
Ответ дляТрільчиха
То це нормально?
Так.
anonim_57
СкокоМнеДадите• 13 апреля 2023
26
Ответ дляSanechko
У мене завжди проблема з мукою’ Хуторок’. Липке, не пропікається.
Дніпромлин- ідеальний був.
Зараз купую Вінницямлин
Мені навіть на вагу в екомаркеті борошно краще , ніж хуторок.
noavatar
Sanechko• 13 апреля 2023
27
Ответ дляСкокоМнеДадите
Мені навіть на вагу в екомаркеті борошно краще , ніж хуторок.
Це точно.
anonim_146
Тану на сонці• 13 апреля 2023
28
Ответ дляТа прям багіня
Більше борошна - забита паска. А при довгому вимішувані виробляюється глютену більше
Не завжди. Треба правильно поводитися з тістом. Глютен і так є, більше/менше він не виробляється, він є в тісті. Я закритими очами в 16 років руками місила і нічого забитого не було. По 6 буханок2 рази в тиждень. А от як не домісила, то геть не смачний хліб.
anonim_190
ЛюблюДевчонок• 13 апреля 2023
29
Ответ дляПозитивна
ось, подивіться, тут видно яке тісто в роботі

https://youtu.be/BEkc2SxXIAI

не потрібно більше муки, це рецепт Дарії Цвех
Сверху как омлет..Замес вообще неправильный, и изюм сразу никто не кладет..
heart 1
noavatar
Carin• 13 апреля 2023
30
Дрожжевое тесто должно быть мягким, немного липнуть к рукам
Для пасок немного нежнее, чем на хлеб
Старайтесь лишней муки не сыпать - смазывайте руки и рабочую поверзность раст. маслом
Если пропорции по рецепту ок - должно быть нормально
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff