Трільчиха• 13 апреля 2023
Паску треба місити поки не перестане липнути до рук?
Замучилась уже, а воно липне. Що буде якщо погано вимагати?
Тану на сонці• 13 апреля 2023
Додайте нормально муки, щоб вимісилося. Може не випектися якісно, якщо буде «текти» і липнути.
1
СкокоМнеДадите• 13 апреля 2023
Міксер ручн й є? з насадками крючками, місіть ним! Я руками не замішую ніякого дріжджового тіста.
автор
Трільчиха
• 13 апреля 2023
Ответ дляТану на сонці
Додайте нормально муки, щоб вимісилося. Може не випектися якісно, якщо буде «текти» і липнути.
Все по рецепту, 1кг вже всипала
Секретница• 13 апреля 2023
Залежно від рецепту, але як на мене не липне - це вже забагато борошна.
3
автор
Трільчиха
• 13 апреля 2023
Ответ дляСкокоМнеДадите
Міксер ручн й є? з насадками крючками, місіть ним! Я руками не замішую ніякого дріжджового тіста.
Крючок один загубився, а з одним погано місить
Тану на сонці• 13 апреля 2023
Ответ дляТрільчиха
Все по рецепту, 1кг вже всипала
Можливо мука не дуже якісна. Спробуйте олією змастити руки, як вище пишуть. Подивіться результат.
1
СкокоМнеДадите• 13 апреля 2023
Ответ дляТрільчиха
Все по рецепту, 1кг вже всипала
На яку кількість рідини приблизно?
1
Секретница• 13 апреля 2023
Ответ дляТрільчиха
Все по рецепту, 1кг вже всипала
Ну все, не додавайте більше.
СкокоМнеДадите• 13 апреля 2023
Ответ дляТрільчиха
Крючок один загубився, а з одним погано місить
Співчуваю, на майбутнє пошукайте десь в інтернет магазинах зап.частин і купіть, не мучте себе
Захекалася читать• 13 апреля 2023
Ответ дляТрільчиха
Все по рецепту, 1кг вже всипала
От муки иногда зависит, бывает надо чуть больше.
И правильно сказали выше, масло подсолнечное, немного, около 1 столовой ложки.
Но вымесить надо, что то не хватает.
И правильно сказали выше, масло подсолнечное, немного, около 1 столовой ложки.
Но вымесить надо, что то не хватает.
Єдина Країна• 13 апреля 2023
В мене сьогодні якась малаша була, борошно сиплю і сплю, а воно розтікається. Моя бабуся (царство небесне) говорила, що місити доки не почне відриватися від рук, як нитки рватися.
автор
Трільчиха
• 13 апреля 2023
Ответ дляСкокоМнеДадите
На яку кількість рідини приблизно?
Роблю за рецептом Дарії Цвек, там було 400 молока
Єдина Країна• 13 апреля 2023
Ответ дляТрільчиха
Все по рецепту, 1кг вже всипала
В мене більше 3 кг пішло.
Пез Году Неделя• 13 апреля 2023
От рецепта зависит. Вообще, если стало ощутимо меньше липнуть, то по идее вымесили. Если так же, как и вначале - или мало/плохо месили, или мука слабая.
Захекалася читать• 13 апреля 2023
Ответ дляТрільчиха
Роблю за рецептом Дарії Цвек, там було 400 молока
На 400 гр молока, 1 кг муки мало. Не знаю, кто такая Дарья, все рецепты надо проверять. Даже яйца разных размеров, Вы же не взвешивали их. Влажность воздуха, всё имеет значение.
2
Позитивна• 13 апреля 2023
Ответ дляТрільчиха
Роблю за рецептом Дарії Цвек, там було 400 молока
ось, подивіться, тут видно яке тісто в роботі
не потрібно більше муки, це рецепт Дарії Цвех
не потрібно більше муки, це рецепт Дарії Цвех
1
Та прям багіня• 13 апреля 2023
Ответ дляТану на сонці
Додайте нормально муки, щоб вимісилося. Може не випектися якісно, якщо буде «текти» і липнути.
Більше борошна - забита паска. А при довгому вимішувані виробляюється глютену більше
1
автор
Трільчиха
• 13 апреля 2023
Ответ дляSanechko
Я так і подумала)) Воно буде липке .Муки додавати не радять
То це нормально?
СкокоМнеДадите• 13 апреля 2023
Ответ дляSanechko
У мене завжди проблема з мукою’ Хуторок’. Липке, не пропікається.
Дніпромлин- ідеальний був.
Зараз купую Вінницямлин
Дніпромлин- ідеальний був.
Зараз купую Вінницямлин
Мені навіть на вагу в екомаркеті борошно краще , ніж хуторок.
Тану на сонці• 13 апреля 2023
Ответ дляТа прям багіня
Більше борошна - забита паска. А при довгому вимішувані виробляюється глютену більше
Не завжди. Треба правильно поводитися з тістом. Глютен і так є, більше/менше він не виробляється, він є в тісті. Я закритими очами в 16 років руками місила і нічого забитого не було. По 6 буханок2 рази в тиждень. А от як не домісила, то геть не смачний хліб.
ЛюблюДевчонок• 13 апреля 2023
Ответ дляПозитивна
ось, подивіться, тут видно яке тісто в роботі
не потрібно більше муки, це рецепт Дарії Цвех
не потрібно більше муки, це рецепт Дарії Цвех
Сверху как омлет..Замес вообще неправильный, и изюм сразу никто не кладет..
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу