Трільчиха• 13 апреля 2023
Паску треба місити поки не перестане липнути до рук?
Замучилась уже, а воно липне. Що буде якщо погано вимагати?
показать весь текст
Морковку дай• 13 апреля 2023
Когда не липнет получается тесто забитое , нужно что бы липла но не очень сильно
Клептоманка• 13 апреля 2023
Ответ дляПозитивна
ось, подивіться, тут видно яке тісто в роботі
не потрібно більше муки, це рецепт Дарії Цвех
не потрібно більше муки, це рецепт Дарії Цвех
Сухая получается, да?
Мочалкин блюз• 13 апреля 2023
Ответ дляТрільчиха
Роблю за рецептом Дарії Цвек, там було 400 молока
Это рецепт оладьев что ли? Муки всего в два раза больше жидкости. Досыпайте и смазывайте руки маслом, только без запаха, типа олейны
1
Єдина Країна• 13 апреля 2023
Автор, а можна про глазур на паску запитаю? Щоб не створювати окрему тему? В мене це головний біль завжди.
Позитивна• 13 апреля 2023
Ответ дляЛюблюДевчонок
Сверху как омлет..Замес вообще неправильный, и изюм сразу никто не кладет..
а де в відео ізюм зразу?
там вже майже замішано тісто. Да і питання автора в тісті а не способі замісу
там вже майже замішано тісто. Да і питання автора в тісті а не способі замісу
ЛюблюДевчонок• 13 апреля 2023
Ответ дляПозитивна
а де в відео ізюм зразу?
там вже майже замішано тісто. Да і питання автора в тісті а не способі замісу
там вже майже замішано тісто. Да і питання автора в тісті а не способі замісу
Ну так посмотрите где. Никто изюм до поднятия первый раз не кладет. Способ замеса поверьте это 80% успеха и разный замес разный результат. На видео фигня.
1
Єдина Країна• 13 апреля 2023
Ответ дляМочалкин блюз
Это рецепт оладьев что ли? Муки всего в два раза больше жидкости. Досыпайте и смазывайте руки маслом, только без запаха, типа олейны
Бачила рецепт пасок на днях, де тісто ложкою накладали. В мене теж сьогодні якесь рідкувато-липке вийшло, але перша партія пасок ніби ок.
1
Бесконечность-не предел• 13 апреля 2023
Ответ дляЛюблюДевчонок
Сверху как омлет..Замес вообще неправильный, и изюм сразу никто не кладет..
Вы всех спросили?
3
Єдина Країна• 13 апреля 2023
Ответ дляЛюблюДевчонок
Ну так посмотрите где. Никто изюм до поднятия первый раз не кладет. Способ замеса поверьте это 80% успеха и разный замес разный результат. На видео фигня.
Я завжди і курагу і ізюм кладу зразу, виробляю і випікаю зразу після першого піднімання.
1
ЛюблюДевчонок• 13 апреля 2023
Ответ дляБесконечность-не предел
Вы всех спросили?
Если вы делаете так, не означает, то это правильно.
ЛюблюДевчонок• 13 апреля 2023
Ответ дляЄдина Країна
Я завжди і курагу і ізюм кладу зразу, виробляю і випікаю зразу після першого піднімання.
Ну и зря)
2
Бесконечность-не предел• 13 апреля 2023
Ответ дляЄдина Країна
Бачила рецепт пасок на днях, де тісто ложкою накладали. В мене теж сьогодні якесь рідкувато-липке вийшло, але перша партія пасок ніби ок.
Всегда накладываю ложкой, заиешиваю руками в кастрюле полужидкое. Разные рецепты, кому какой нравится
Бесконечность-не предел• 13 апреля 2023
Ответ дляЛюблюДевчонок
Если вы делаете так, не означает, то это правильно.
Какая разница класть в конце первого замеса или после первого поднятия. Не знала, что есть правила, рецептов море
1
автор
Трільчиха
• 13 апреля 2023
Ответ дляЄдина Країна
Автор, а можна про глазур на паску запитаю? Щоб не створювати окрему тему? В мене це головний біль завжди.
Я таку купила сьогодні, але я не великий кулінар.
А вчора була тема про глазур, пошукайте. Писали потрібно желатин і пудру змішати.
А вчора була тема про глазур, пошукайте. Писали потрібно желатин і пудру змішати.
автор
Трільчиха
• 13 апреля 2023
Ответ дляЄдина Країна
Автор, а можна про глазур на паску запитаю? Щоб не створювати окрему тему? В мене це головний біль завжди.
Фото забула
Мочалкин блюз• 13 апреля 2023
Ответ дляЄдина Країна
Бачила рецепт пасок на днях, де тісто ложкою накладали. В мене теж сьогодні якесь рідкувато-липке вийшло, але перша партія пасок ніби ок.

А еще кухня у вас , видимо, красивая
Позитивна• 13 апреля 2023
Ответ дляЛюблюДевчонок
Ну так посмотрите где. Никто изюм до поднятия первый раз не кладет. Способ замеса поверьте это 80% успеха и разный замес разный результат. На видео фигня.
завжди кладу ізюм перед тим як тісто підійде, все виходить, так що то ваші власні заморочки
1
автор
Трільчиха
• 13 апреля 2023
Ответ дляЄдина Країна
Бачила рецепт пасок на днях, де тісто ложкою накладали. В мене теж сьогодні якесь рідкувато-липке вийшло, але перша партія пасок ніби ок.
А ви паперові форми чимось змащуєте чи зразу тісто кладете?
Царевна_несушка• 13 апреля 2023
Ответ дляТрільчиха
А ви паперові форми чимось змащуєте чи зразу тісто кладете?
це залежить від форм. Якщо вони зсередини такі коричневі, і слизькі, як папір для випічки, то такі добрі, можна не змащувати.
Білі або шорсткі потрібно добре намастити
Білі або шорсткі потрібно добре намастити
Єдина Країна• 13 апреля 2023
Ответ дляМочалкин блюз

А еще кухня у вас , видимо, красивая
Дякую, мені подобається, робила на свій смак, мріяла про таку.
Єдина Країна• 13 апреля 2023
Ответ дляТрільчиха
А ви паперові форми чимось змащуєте чи зразу тісто кладете?
Ні, нічим не змащую, коли нарізаю завжди більш-менш нормально знімаю папір.
Єдина Країна• 13 апреля 2023
Ответ дляАнонім Секретар
Дівчата а куркуму додаєте до тіста ? Для кольору
Я сьогодні додала, бо магазинні яйця ніякі, а якщо домашні, то не додаю.
Анонім Секретар• 13 апреля 2023
Ответ дляЄдина Країна
Я сьогодні додала, бо магазинні яйця ніякі, а якщо домашні, то не додаю.
Дякую,скажіть будь ласка вона ніякого смаку не дає ?
Єдина Країна• 13 апреля 2023
Ответ дляАнонім Секретар
Дякую,скажіть будь ласка вона ніякого смаку не дає ?
В пасках ні, бо цукру багато, а так трішки мені гірчить, трішки.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу