Та_шо_ж_таке• 14 апреля 2023
В чем лучше запечь филе индейки в рукаве или в фольге, в чем получится сочнее?
whenallissaidanddone• 14 апреля 2023
Я думаю, не имеет значения особого-фольга или рукав. Но вкуснее же пожарить.
1
автор
Та_шо_ж_таке
• 14 апреля 2023
Ответ дляwhenallissaidanddone
Я думаю, не имеет значения особого-фольга или рукав. Но вкуснее же пожарить.
Спасибо.
Сейчас на диете, поэтому стараюсь исключить жареное.
Сейчас на диете, поэтому стараюсь исключить жареное.
1
Не стесняюсь• 14 апреля 2023
Я люблю шматки великі відбить, посолить, поперчить, взять пергаментну бумагу присипать крохмалем , завернуть м´со і на суху сковорідку, гакрити кришкою або на електро гриль. Таке соковите і сммачнюще м´ясо виходить, ми зараз лише так і робимо
2
автор
Та_шо_ж_таке
• 14 апреля 2023
Ответ дляНу ниче се
В рукаві буде соковитіша значно
але питання, як ще замаринуєте
але питання, як ще замаринуєте
Спасибо. Мариную 12 часов в специях и горчице.
автор
Та_шо_ж_таке
• 14 апреля 2023
Ответ дляНе стесняюсь
Я люблю шматки великі відбить, посолить, поперчить, взять пергаментну бумагу присипать крохмалем , завернуть м´со і на суху сковорідку, гакрити кришкою або на електро гриль. Таке соковите і сммачнюще м´ясо виходить, ми зараз лише так і робимо
Спасибо большое. Возьму на заметку.
1
Не стесняюсь• 14 апреля 2023
Ответ дляТа_шо_ж_таке
Спасибо большое. Возьму на заметку.
В ютубчику гляньте, там покроково все написане. Спробуйте обо´язково, це ніжнятина і без жиру
автор
Та_шо_ж_таке
• 14 апреля 2023
Ответ дляНе стесняюсь
В ютубчику гляньте, там покроково все написане. Спробуйте обо´язково, це ніжнятина і без жиру
Ну ниче се• 14 апреля 2023
Ответ дляНе стесняюсь
Я люблю шматки великі відбить, посолить, поперчить, взять пергаментну бумагу присипать крохмалем , завернуть м´со і на суху сковорідку, гакрити кришкою або на електро гриль. Таке соковите і сммачнюще м´ясо виходить, ми зараз лише так і робимо
Вибачте, ви з Рівненщини?
Лялька в колисці• 14 апреля 2023
Ответ дляТа_шо_ж_таке
Спасибо. Мариную 12 часов в специях и горчице.
Спробуйте в розігріту до 200 духовку на 25 хв (якщо дуже товсте філе, то на 30 хв). Далі вимикаєте, але духовку ще 2 години не відкриваєте.
І наступного разу перед маринуванням замочіть на 2 години в дуже солоній воді. І маринувати довго не треба, 30-40хв
І наступного разу перед маринуванням замочіть на 2 години в дуже солоній воді. І маринувати довго не треба, 30-40хв
1
Колгоспниця• 14 апреля 2023
Ответ дляwhenallissaidanddone
Я думаю, не имеет значения особого-фольга или рукав. Но вкуснее же пожарить.
Мясо индейки лучше запекать. В жареном виде оно может получиться суховатым
1
Ответ дляНе стесняюсь
Я люблю шматки великі відбить, посолить, поперчить, взять пергаментну бумагу присипать крохмалем , завернуть м´со і на суху сковорідку, гакрити кришкою або на електро гриль. Таке соковите і сммачнюще м´ясо виходить, ми зараз лише так і робимо
Скільки смажити на сковорідці?
автор
Та_шо_ж_таке
• 14 апреля 2023
Ответ дляЛялька в колисці
Спробуйте в розігріту до 200 духовку на 25 хв (якщо дуже товсте філе, то на 30 хв). Далі вимикаєте, але духовку ще 2 години не відкриваєте.
І наступного разу перед маринуванням замочіть на 2 години в дуже солоній воді. І маринувати довго не треба, 30-40хв
І наступного разу перед маринуванням замочіть на 2 години в дуже солоній воді. І маринувати довго не треба, 30-40хв
Дякую.
Не стесняюсь• 14 апреля 2023
Ответ дляmikshyta
Скільки смажити на сковорідці?
Там залежить від товщини сеоворідки, я не моду сказать, точно хвилини 4 з кожної сторони
1
Не стесняюсь• 14 апреля 2023
Ответ дляНу ниче се
Вибачте, ви з Рівненщини?
Ні, з Полтавщини, а наразі в Києві )
Ну ниче се• 14 апреля 2023
Ответ дляНе стесняюсь
Ні, з Полтавщини, а наразі в Києві )
На була на Полтавщині, але таку говірку чула на Рівненщині) Така мені рідна дуже, жила в сусідній області)
1
Не стесняюсь• 14 апреля 2023
Ответ дляНу ниче се
На була на Полтавщині, але таку говірку чула на Рівненщині) Така мені рідна дуже, жила в сусідній області)
Та я тільки вчусь говорить українською, бо, блін, все життя оркською мовою розмовляю. Мене тут всі поправляють 😂
Ну ниче се• 14 апреля 2023
Ответ дляНе стесняюсь
Та я тільки вчусь говорить українською, бо, блін, все життя оркською мовою розмовляю. Мене тут всі поправляють 😂
Ви молодець, все класно! Класно, що вчитеся, це топ
1
Не стесняюсь• 14 апреля 2023
Ответ дляНу ниче се
Ви молодець, все класно! Класно, що вчитеся, це топ
Дякую, це для мене найкрутіший комплімент
Ну ниче се• 14 апреля 2023
Ответ дляНе стесняюсь
Дякую, це для мене найкрутіший комплімент
Не переймайтеся за різних спеціалістів по мові!)
Я до 11 класу (сама з Тернополя) розмовляла узагалі з жаргонізмами та суржиком поки не взялася за мову)
І ще багато кому причухана дам, але то 10 років роботи над собою.
Дуже мені допомогло читати книжки українською. Завжди читала російською, що дивно)
щасти вам!
Я до 11 класу (сама з Тернополя) розмовляла узагалі з жаргонізмами та суржиком поки не взялася за мову)
І ще багато кому причухана дам, але то 10 років роботи над собою.
Дуже мені допомогло читати книжки українською. Завжди читала російською, що дивно)
щасти вам!
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу