ЧорноброваЯ• 28 апреля 2023
Який простий, але смачний торт можна зготувати?
Порадьте рецепт тортика, на святковий стіл. Хотілось би якийсь з фруктами, але можна і без фруктів.
Я думала про торт 3 склянки, хтось пробував його готувати?
Я думала про торт 3 склянки, хтось пробував його готувати?
показать весь текст
Видящие_помогите• 30 апреля 2023
Ответ дляКоплю на груди
Жінки, які готують такі торти то справжні феї. Поділіться рецептом
Написано много, но по факту все очень просто.
Печенье я брала и Савоярди и наше обычное Рошен ’До кави’, просто поломала его на кусочки. Единственный минус - немного неопрятно выглядит в разрезе.
Также делала, в сезон, с малиной.
Можно делать с любыми ягодами/фруктами, только тогда подбирать соответствующее желе (если есть возможность).
Складники
- 1 кг сиру для сирників (однорідного, перетерти треба, щоб не було грудочок)
- Приблизно 100г печива савоярді (що для тірамісу, ну або подібного бісквітного печива)
- полуниці, приблизно 400г
- 1 пакет желе полуничного
- 2 столових ложки желатину
- половина склянки молока
- 150 г вершків 30% або 36%
- 1 пакетик цукру валільного
- 3/4 склянки пудри цукрової (мені вистачає 1/2 склянки) або замінника цукру (наприклад, стевія)
Приготування
1. Приготувати желе згідно з інструкцію, але води додати на 10-15% менше. Залишити охолоджуватися на столі.
2. Полуниці промити, відірвати чубки (хвостики)
3. На дно форми для торту викласти папір пекарський або плівку харчову. (Если будете выкладывать пленку, то на столе сразу удалите ее крест-накоест, т.к. в кастрюле это сделать проблематично).
4. Викласти форму печивом. В принципі, можно печиво чимось просочити, але і без цього воно вбирає вологу з сирної маси і не залишається твердим.
5. Довести до кипіння молоко, зняти з вогню (я розігріваю у МХ печі). До молока додати желатин, перемішати до повного розчинення
6. До великої миски покласти сир, додати вершки, цукрову пудру, ванілін і добре розмішати
7. До ще теплого розчину желатину додати 1-2 столових ложки сирної маси, перемішати. Потім додати ще чергові 2-3 ложки, перемішати і ще додати декілька ложок. Це потрібно, щоб коли ми виливатимемо концентрований желатиновий розчин до сирної маси, він відразу не застиг грудочками.
8. Далі додати желатиновий розчин до решти сирної маси, вимішати як слід для утворення однорідної маси.
9. Викласти сирну масу на шар печива. Поставити до холодильнику на півгодини.
10. На сирну масу викласти впритул половинки свіжої полуниці. Ложкою згори залити полуничним желе. Поставити торт до холодильнику до повного застигання шару желе
Печенье я брала и Савоярди и наше обычное Рошен ’До кави’, просто поломала его на кусочки. Единственный минус - немного неопрятно выглядит в разрезе.
Также делала, в сезон, с малиной.
Можно делать с любыми ягодами/фруктами, только тогда подбирать соответствующее желе (если есть возможность).
Складники
- 1 кг сиру для сирників (однорідного, перетерти треба, щоб не було грудочок)
- Приблизно 100г печива савоярді (що для тірамісу, ну або подібного бісквітного печива)
- полуниці, приблизно 400г
- 1 пакет желе полуничного
- 2 столових ложки желатину
- половина склянки молока
- 150 г вершків 30% або 36%
- 1 пакетик цукру валільного
- 3/4 склянки пудри цукрової (мені вистачає 1/2 склянки) або замінника цукру (наприклад, стевія)
Приготування
1. Приготувати желе згідно з інструкцію, але води додати на 10-15% менше. Залишити охолоджуватися на столі.
2. Полуниці промити, відірвати чубки (хвостики)
3. На дно форми для торту викласти папір пекарський або плівку харчову. (Если будете выкладывать пленку, то на столе сразу удалите ее крест-накоест, т.к. в кастрюле это сделать проблематично).
4. Викласти форму печивом. В принципі, можно печиво чимось просочити, але і без цього воно вбирає вологу з сирної маси і не залишається твердим.
5. Довести до кипіння молоко, зняти з вогню (я розігріваю у МХ печі). До молока додати желатин, перемішати до повного розчинення
6. До великої миски покласти сир, додати вершки, цукрову пудру, ванілін і добре розмішати
7. До ще теплого розчину желатину додати 1-2 столових ложки сирної маси, перемішати. Потім додати ще чергові 2-3 ложки, перемішати і ще додати декілька ложок. Це потрібно, щоб коли ми виливатимемо концентрований желатиновий розчин до сирної маси, він відразу не застиг грудочками.
8. Далі додати желатиновий розчин до решти сирної маси, вимішати як слід для утворення однорідної маси.
9. Викласти сирну масу на шар печива. Поставити до холодильнику на півгодини.
10. На сирну масу викласти впритул половинки свіжої полуниці. Ложкою згори залити полуничним желе. Поставити торт до холодильнику до повного застигання шару желе
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу