Дали полный бан• 11 мая 2023
Красиво! Но время между савоярди должно быть чуть больше, без пустот.
3
1
Мира всем• 11 мая 2023
Ответ дляКуетолог
Красиво! Но время между савоярди должно быть чуть больше, без пустот.
Крем просто густий у автора..
Дали полный бан• 11 мая 2023
Ответ дляМира всем
Крем просто густий у автора..
Да, похоже. В холод на подольше и будет хорошо, пропитается.
автор
Меня много
• 11 мая 2023
Рецепт
20х20х5-форма
какао- посипка
готове печиво для тірамісу (я використала 200 г)
Сироп
Еспресо - 6 порцій, використано 3, охолодити
Цукор - 2 столові ложки
Ром - 2 столові ложки, замінила на мигдалевий екстракт 1 ч.л.
Змішати
Забагліоне
Жовток - 4 шт
Цукор - 100 г
Марсала (заінила на молоко) - 120 г
Зварити у мікрохвилівці. 30 секунд, далі по 20 і 15 секунд. Разом 2 хв. Як ніколи не варили в мікрохвилівці варіть на водяній бані, це треба приноровитися. Має загуснути, але не до стану омлету.
Миску з готовим кремом поставити у лід
Основний крем
Все забагліоне
Крем-сир - 450 г
Вершки - 240 мл
Крем сир розм´якшити, збити, щоб не було грудочок.
Додавати забагліоне і збивати до однорідності
Поставити міксер на найвищу швидкість(у мене 10) і влити тоненькою цівкою всі вершки. Збивати ще 1 хв.
Збір
Печиво замочити у каві з обох сторін, викласти у форму в 1 шар
Половина крему
Какао
Знову печиво
Друга половина крему
Какао
Я записую цей рецепт, тому що мені підходить повністю. Я завжди шукаю, щоб не було сирих продуктів. Особливо білків. Вино замінюю на молок, бо у мене діти. Я робила один раз на вишняку, було теж дуже класно. І наступний раз хотіла б зробити з апельсиновим лікером.
Я використовую крем сир, він густіший за маскапоне і мені подобається більше. Оригінальний рецепт, звісно не з крем сиром, але там якісь замітки про загущення желатином... Одним словом, з крем сиром все добре і без желатину. Принаймні в цьоу рецепті. Мені сподобалося.
20х20х5-форма
какао- посипка
готове печиво для тірамісу (я використала 200 г)
Сироп
Еспресо - 6 порцій, використано 3, охолодити
Цукор - 2 столові ложки
Ром - 2 столові ложки, замінила на мигдалевий екстракт 1 ч.л.
Змішати
Забагліоне
Жовток - 4 шт
Цукор - 100 г
Марсала (заінила на молоко) - 120 г
Зварити у мікрохвилівці. 30 секунд, далі по 20 і 15 секунд. Разом 2 хв. Як ніколи не варили в мікрохвилівці варіть на водяній бані, це треба приноровитися. Має загуснути, але не до стану омлету.
Миску з готовим кремом поставити у лід
Основний крем
Все забагліоне
Крем-сир - 450 г
Вершки - 240 мл
Крем сир розм´якшити, збити, щоб не було грудочок.
Додавати забагліоне і збивати до однорідності
Поставити міксер на найвищу швидкість(у мене 10) і влити тоненькою цівкою всі вершки. Збивати ще 1 хв.
Збір
Печиво замочити у каві з обох сторін, викласти у форму в 1 шар
Половина крему
Какао
Знову печиво
Друга половина крему
Какао
Я записую цей рецепт, тому що мені підходить повністю. Я завжди шукаю, щоб не було сирих продуктів. Особливо білків. Вино замінюю на молок, бо у мене діти. Я робила один раз на вишняку, було теж дуже класно. І наступний раз хотіла б зробити з апельсиновим лікером.
Я використовую крем сир, він густіший за маскапоне і мені подобається більше. Оригінальний рецепт, звісно не з крем сиром, але там якісь замітки про загущення желатином... Одним словом, з крем сиром все добре і без желатину. Принаймні в цьоу рецепті. Мені сподобалося.
автор
Меня много
• 11 мая 2023
Ответ дляКуетолог
Красиво! Но время между савоярди должно быть чуть больше, без пустот.
Можна, в мене крем залишився. Але минулого разу я робила із заповненням повністю і мені хотілося менше крему. Це особисті вподобання, комусь більше, комусь менше.
Як добре форму товцнути об стіл, все б заповнилося, я просто не хотіла, Хай типу буде повітряне.
Може як би готувала для гостей то використала б увесь крем.
Я використовувала мішок, ним дужезручно, і можна легко ве заповнити. Рекомендую саме мішок для крему , щоб збирати цей торт.
Як добре форму товцнути об стіл, все б заповнилося, я просто не хотіла, Хай типу буде повітряне.
Може як би готувала для гостей то використала б увесь крем.
Я використовувала мішок, ним дужезручно, і можна легко ве заповнити. Рекомендую саме мішок для крему , щоб збирати цей торт.
1
Братья Капли• 11 мая 2023
Ответ дляМеня много
Можна, в мене крем залишився. Але минулого разу я робила із заповненням повністю і мені хотілося менше крему. Це особисті вподобання, комусь більше, комусь менше.
Як добре форму товцнути об стіл, все б заповнилося, я просто не хотіла, Хай типу буде повітряне.
Може як би готувала для гостей то використала б увесь крем.
Я використовувала мішок, ним дужезручно, і можна легко ве заповнити. Рекомендую саме мішок для крему , щоб збирати цей торт.
Як добре форму товцнути об стіл, все б заповнилося, я просто не хотіла, Хай типу буде повітряне.
Може як би готувала для гостей то використала б увесь крем.
Я використовувала мішок, ним дужезручно, і можна легко ве заповнити. Рекомендую саме мішок для крему , щоб збирати цей торт.
Що таке забагліоне? Дякую) дуже смачно виглядає
автор
Меня много
• 11 мая 2023
Ответ дляБратья Капли
Що таке забагліоне? Дякую) дуже смачно виглядає
Типу заварного крему, але з вином і без борошна)
Деколи використовується, як окремий десерт. Для тірамісу є частиною основного крему.
Деколи використовується, як окремий десерт. Для тірамісу є частиною основного крему.
Братья Капли• 11 мая 2023
Ответ дляМеня много
Типу заварного крему, але з вином і без борошна)
Деколи використовується, як окремий десерт. Для тірамісу є частиною основного крему.
Деколи використовується, як окремий десерт. Для тірамісу є частиною основного крему.
Ааа) дякую) 💕
Херсон це Україна• 11 мая 2023
ой у вас такой тяжёлый рецепт. я тирамису за 10 минут делаю, проще и ну ооочень вкусно, так же как в лучших ресторанах.
3
Мозговая пилочка• 11 мая 2023
Ответ дляХерсон це Україна
ой у вас такой тяжёлый рецепт. я тирамису за 10 минут делаю, проще и ну ооочень вкусно, так же как в лучших ресторанах.
Дайте свой,плиз
Дали полный бан• 11 мая 2023
Ответ дляХерсон це Україна
ой у вас такой тяжёлый рецепт. я тирамису за 10 минут делаю, проще и ну ооочень вкусно, так же как в лучших ресторанах.
У автора классика.
автор
Меня много
• 11 мая 2023
Ответ дляХерсон це Україна
ой у вас такой тяжёлый рецепт. я тирамису за 10 минут делаю, проще и ну ооочень вкусно, так же как в лучших ресторанах.
Можливо звучить так. Я намагалася написати трохи детальніше ніж заведено.
Мені не важко і я не хвалюся. Можливо призвичаїлася, не знаю
Мені цей сподобався, тому я вирішила поділитися.
Мені не важко і я не хвалюся. Можливо призвичаїлася, не знаю
Мені цей сподобався, тому я вирішила поділитися.
Кондуктор трамвая• 11 мая 2023
Ответ дляКуетолог
У автора классика.
Классика с заваренными желтками? Да ну..
Дали полный бан• 11 мая 2023
Ответ дляКондуктор трамвая
Классика с заваренными желтками? Да ну..
У итальянцев много вариаций, я к тому, что ’быстро за 10 минут’ это будет что угодно, но не тирамису)
автор
Меня много
• 11 мая 2023
Ответ дляКондуктор трамвая
Классика с заваренными желтками? Да ну..
Переважно так. Це одна з складових частин.
Кондуктор трамвая• 11 мая 2023
Ответ дляКуетолог
У итальянцев много вариаций, я к тому, что ’быстро за 10 минут’ это будет что угодно, но не тирамису)
Дольше там делать нечего)
автор
Меня много
• 11 мая 2023
Ответ дляКондуктор трамвая
Классика с заваренными желтками? Да ну..
Класика у марсалі, завареній на жовтках. Але я не можу використовувати алкоголь
Я робила на виноградному соці на інших рідинах. Мені найлегше і звичніше з молоком. Мому чоловіку більше подобається якщо таки замінити на виноградний сік.
Я робила на виноградному соці на інших рідинах. Мені найлегше і звичніше з молоком. Мому чоловіку більше подобається якщо таки замінити на виноградний сік.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
