Бешене сарі• 21 июля 2023
Чи можете ви відрізнити свіже печиво від випеченого кілька днів тому?
І як би ви поставилися до того, що у якості свіжого печива вам б пропонували печиво випечене 3 дні тому?
Мова про домашню пекарню. Тобто виріб печеться дома, а потім продається як свіжа домашня випічка.
Варіанти
* Зможу відрізнити свіже печиво від печива, випеченого три дні тому
* Не зможу відчути різницю між печивом випеченим сьогодні і три дні тому
* Нормально б поставилася, якби дізналася, що купувала триденне печиво
* Була б обурена, що триденне печиво продають як свіже
Мова про домашню пекарню. Тобто виріб печеться дома, а потім продається як свіжа домашня випічка.
Варіанти
* Зможу відрізнити свіже печиво від печива, випеченого три дні тому
* Не зможу відчути різницю між печивом випеченим сьогодні і три дні тому
* Нормально б поставилася, якби дізналася, що купувала триденне печиво
* Була б обурена, що триденне печиво продають як свіже
Результат:
вже голосів:
74
28 (37.84%)
Зможу відрізнити свіже печиво
15 (20.27%)
Нормально ставлюся до триденно
12 (16.22%)
Була б обурена триденним печив
10 (13.51%)
Відповіді
9 (12.16%)
Не зможу відчути різницю між п
Кто крайний?• 21 июля 2023
Три дня это ни о чем для печенья. К тому же по хорошему, сутки оно должно вылежаться.
2
8
автор
Бешене сарі
• 21 июля 2023
Ответ дляМост_Устал
Печу багато сама, зможу відрізнити.
У цілому для вас така ситуацію прийнятна? Як для пекаря?
Стрекоза любви• 21 июля 2023
Стільки видів того печива! Одне смачне і безпечне свіже, якщо з якоюсь начинкою. Інше, навпаки, з часом стає кращим. Якщо товар відповідає заявленим характеристикам, смачний і безпечний, то йому може бути хоч 7 днів. Різниці не бачу,
2
Поліцейський патруль• 21 июля 2023
Дивлячись яка печиво. Сама печу і знаю,що є такі рецепти,де і через тиждень печиво буде нормальним і нічим не гірше свіжоспеченого. А є те,що і на наступний день втрачає свої смакові якості. Все ж це не дріжджова випічка, я думаю що це нормально для печива такий термін
2
автор
Бешене сарі
• 21 июля 2023
Ответ дляМочалкин блюз
3+ дні для печива норма
То не суп що за два дні треба зʼїсти
То не суп що за два дні треба зʼїсти
Тобто ви не проти, що печиво три дні лежало у пекаря і ще три дні лежатиме у вас. Для вас це все рівно свіже?
1
5
автор
Бешене сарі
• 21 июля 2023
Ответ дляПоліцейський патруль
Дивлячись яка печиво. Сама печу і знаю,що є такі рецепти,де і через тиждень печиво буде нормальним і нічим не гірше свіжоспеченого. А є те,що і на наступний день втрачає свої смакові якості. Все ж це не дріжджова випічка, я думаю що це нормально для печива такий термін
Дріжджова.
Мочалкин блюз• 21 июля 2023
Ответ дляБешене сарі
Тобто ви не проти, що печиво три дні лежало у пекаря і ще три дні лежатиме у вас. Для вас це все рівно свіже?
А я хіба це дізнаюсь? То раз а два в магазинах так і стоїть. Чи ви думаєте все відразу продається?))
3
Клептоманка• 21 июля 2023
Ніколи не переплутаю печиво сьогоднішнє і вчорашнє.Консистенція тіста зовсім інакша
4
1
2
Поліцейський патруль• 21 июля 2023
Ответ дляБешене сарі
Дріжджова.
Ааа,ну то це інша справа, звісно. Із дріжджвої мені лише паски заходять і штолени)))
2
автор
Бешене сарі
• 21 июля 2023
Ответ дляМочалкин блюз
А я хіба це дізнаюсь? То раз а два в магазинах так і стоїть. Чи ви думаєте все відразу продається?))
Навряд чи дізнаєтеся. Хіба зможете відрізнити на смак.
Про магазини інша історія.
Магазини ставлять дату на своїй продукції. У даному випадку дати не має, є лише означення ’свіже’
Про магазини інша історія.
Магазини ставлять дату на своїй продукції. У даному випадку дати не має, є лише означення ’свіже’
Попадалочка• 21 июля 2023
Отличу, но вам уже выше написали, зависит от печенья. Ну и не люблю, когда врут, трех дневное, значит так и должны говорить.
3
Поліцейський патруль• 21 июля 2023
Автор, Ви хочете продавати і цікавитеся, чи клієнти будуть розрізняти? Я думала,що справа про звичайне печиво(пісочне, листкове і так далі),а тут дріжджова випічка. Дріжджова випічка без варіантів має бути одноденною
автор
Бешене сарі
• 21 июля 2023
Ответ дляПоліцейський патруль
Автор, Ви хочете продавати і цікавитеся, чи клієнти будуть розрізняти? Я думала,що справа про звичайне печиво(пісочне, листкове і так далі),а тут дріжджова випічка. Дріжджова випічка без варіантів має бути одноденною
Людина, яка вважає,що клієнти не розрізняють запропонувала мені продавати у парі і дотримуватися її практик.
Вибудете здивовані скільки варіантів існує для дріжджової випічки. У т.ч. заморожена-розморожена-підігріта. Після заморозки ця людина теж продавала/продає. І стверджує (і я не буду брехати, це робить не вона одна, інші теж це роблять і притримуються такої ж думки), що різницю люди не відчувають, у неї є постійні клієнти саме на те,що вона робить сильно зазделегідь, використовуючи замороження.
Вибудете здивовані скільки варіантів існує для дріжджової випічки. У т.ч. заморожена-розморожена-підігріта. Після заморозки ця людина теж продавала/продає. І стверджує (і я не буду брехати, це робить не вона одна, інші теж це роблять і притримуються такої ж думки), що різницю люди не відчувають, у неї є постійні клієнти саме на те,що вона робить сильно зазделегідь, використовуючи замороження.
Латвийские_Номера• 21 июля 2023
Ответ дляБешене сарі
Тобто ви не проти, що печиво три дні лежало у пекаря і ще три дні лежатиме у вас. Для вас це все рівно свіже?
Та Вам декілька разів написали, що залежить від виду печива. Пісочне я їм відразу, творожне люблю через день-два, Мадлен усі в родині люблять їсти після витримки у пару днів.
Латвийские_Номера• 21 июля 2023
Ответ дляБешене сарі
Людина, яка вважає,що клієнти не розрізняють запропонувала мені продавати у парі і дотримуватися її практик.
Вибудете здивовані скільки варіантів існує для дріжджової випічки. У т.ч. заморожена-розморожена-підігріта. Після заморозки ця людина теж продавала/продає. І стверджує (і я не буду брехати, це робить не вона одна, інші теж це роблять і притримуються такої ж думки), що різницю люди не відчувають, у неї є постійні клієнти саме на те,що вона робить сильно зазделегідь, використовуючи замороження.
Вибудете здивовані скільки варіантів існує для дріжджової випічки. У т.ч. заморожена-розморожена-підігріта. Після заморозки ця людина теж продавала/продає. І стверджує (і я не буду брехати, це робить не вона одна, інші теж це роблять і притримуються такої ж думки), що різницю люди не відчувають, у неї є постійні клієнти саме на те,що вона робить сильно зазделегідь, використовуючи замороження.
Заморожена випічка продається по усьому світові. Це масове виробництво.
2
автор
Бешене сарі
• 21 июля 2023
Ответ дляЛатвийские_Номера
Та Вам декілька разів написали, що залежить від виду печива. Пісочне я їм відразу, творожне люблю через день-два, Мадлен усі в родині люблять їсти після витримки у пару днів.
Я прочитала. Дякую
Я спробую переформлювати, вам нормально, що печиво випечене три дні тому, продається як свіже? Ви б хотіли б знати, що ваше творожне уже день-два полежало і з´їсти його відразу, а не відкласти ще на день-два? Чи ви просто пробуєте, як не підходить під ваш смак, відкладаєте його ще полежати?
Я спробую переформлювати, вам нормально, що печиво випечене три дні тому, продається як свіже? Ви б хотіли б знати, що ваше творожне уже день-два полежало і з´їсти його відразу, а не відкласти ще на день-два? Чи ви просто пробуєте, як не підходить під ваш смак, відкладаєте його ще полежати?
автор
Бешене сарі
• 21 июля 2023
Ответ дляЛатвийские_Номера
Заморожена випічка продається по усьому світові. Це масове виробництво.
Мова про домашню випічку. Але так, у зв`язку з тим, що потрібно більше ніж людина може зробити, у хід ідуть різні методи та способи збільшити кількість.
автор
Бешене сарі
• 21 июля 2023
Ответ длясою не люблю
Я отличу.
Какое именно печенье?
Какое именно печенье?
Я не роблю це печиво, тому не знаю рецепту. Виглядає як медовий пряник. Робиться на дріжджах
руки_Крюги• 21 июля 2023
Пряники взагалі тижнями зберігаються. Для мене несвіже - це печиво, яким можна забити цвях.
автор
Бешене сарі
• 21 июля 2023
Ответ дляруки_Крюги
Пряники взагалі тижнями зберігаються. Для мене несвіже - це печиво, яким можна забити цвях.
Я немаю такого досвіду, тому запитую. Дякую за вашу відповідь.
Слобожаночка• 21 июля 2023
Ответ дляБешене сарі
Тобто ви не проти, що печиво три дні лежало у пекаря і ще три дні лежатиме у вас. Для вас це все рівно свіже?
Якщо печиво, то так. Це не тесечка з кремом
Слобожаночка• 21 июля 2023
Ответ дляБешене сарі
Я не роблю це печиво, тому не знаю рецепту. Виглядає як медовий пряник. Робиться на дріжджах
Тоді норм.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу