sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_157
Бешене сарі• 21 июля 2023

Чи можете ви відрізнити свіже печиво від випеченого кілька днів тому?

І як би ви поставилися до того, що у якості свіжого печива вам б пропонували печиво випечене 3 дні тому?

Мова про домашню пекарню. Тобто виріб печеться дома, а потім продається як свіжа домашня випічка.

Варіанти
* Зможу відрізнити свіже печиво від печива, випеченого три дні тому
* Не зможу відчути різницю між печивом випеченим сьогодні і три дні тому
* Нормально б поставилася, якби дізналася, що купувала триденне печиво
* Була б обурена, що триденне печиво продають як свіже
Результат:
вже голосів: 74
28 (37.84%) Зможу відрізнити свіже печиво
15 (20.27%) Нормально ставлюся до триденно
12 (16.22%) Була б обурена триденним печив
10 (13.51%) Відповіді
9 (12.16%) Не зможу відчути різницю між п
29 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_23
Кто крайний?• 21 июля 2023
1
Три дня это ни о чем для печенья. К тому же по хорошему, сутки оно должно вылежаться.
woman_facepalming 2 like 8
anonim_145
Без комплексів• 21 июля 2023
2
Якщо можна печивом забити цвях - значить не свіже
face_with_tears_of_joy 6
anonim_20
Латвийские_Номера• 21 июля 2023
3
Смотря какое печенье
heart 4
anonim_136
Мост_Устал• 21 июля 2023
4
Печу багато сама, зможу відрізнити.
like 1
anonim_157
автор Бешене сарі • 21 июля 2023
5
Ответ дляМост_Устал
Печу багато сама, зможу відрізнити.
У цілому для вас така ситуацію прийнятна? Як для пекаря?
noavatar
Стрекоза любви• 21 июля 2023
6
Стільки видів того печива! Одне смачне і безпечне свіже, якщо з якоюсь начинкою. Інше, навпаки, з часом стає кращим. Якщо товар відповідає заявленим характеристикам, смачний і безпечний, то йому може бути хоч 7 днів. Різниці не бачу,
like 2
anonim_203
Мочалкин блюз• 21 июля 2023
7
3+ дні для печива норма
То не суп що за два дні треба зʼїсти
heart 3 like 1
anonim_155
Нагайна• 21 июля 2023
8
Три дні тому це свіже печиво
like 3
anonim_208
Поліцейський патруль• 21 июля 2023
9
Дивлячись яка печиво. Сама печу і знаю,що є такі рецепти,де і через тиждень печиво буде нормальним і нічим не гірше свіжоспеченого. А є те,що і на наступний день втрачає свої смакові якості. Все ж це не дріжджова випічка, я думаю що це нормально для печива такий термін
like 2
anonim_157
автор Бешене сарі • 21 июля 2023
10
Ответ дляМочалкин блюз
3+ дні для печива норма
То не суп що за два дні треба зʼїсти
Тобто ви не проти, що печиво три дні лежало у пекаря і ще три дні лежатиме у вас. Для вас це все рівно свіже?
like 1 woman_facepalming 5
anonim_157
автор Бешене сарі • 21 июля 2023
11
Ответ дляПоліцейський патруль
Дивлячись яка печиво. Сама печу і знаю,що є такі рецепти,де і через тиждень печиво буде нормальним і нічим не гірше свіжоспеченого. А є те,що і на наступний день втрачає свої смакові якості. Все ж це не дріжджова випічка, я думаю що це нормально для печива такий термін
Дріжджова.
anonim_203
Мочалкин блюз• 21 июля 2023
12
Ответ дляБешене сарі
Тобто ви не проти, що печиво три дні лежало у пекаря і ще три дні лежатиме у вас. Для вас це все рівно свіже?
А я хіба це дізнаюсь? То раз а два в магазинах так і стоїть. Чи ви думаєте все відразу продається?))
like 3
anonim_85
Клептоманка• 21 июля 2023
13
Ніколи не переплутаю печиво сьогоднішнє і вчорашнє.Консистенція тіста зовсім інакша
woman_facepalming 4 like 1 face_with_tears_of_joy 2
anonim_208
Поліцейський патруль• 21 июля 2023
14
Ответ дляБешене сарі
Дріжджова.
Ааа,ну то це інша справа, звісно. Із дріжджвої мені лише паски заходять і штолени)))
heart 2
anonim_157
автор Бешене сарі • 21 июля 2023
15
Ответ дляМочалкин блюз
А я хіба це дізнаюсь? То раз а два в магазинах так і стоїть. Чи ви думаєте все відразу продається?))
Навряд чи дізнаєтеся. Хіба зможете відрізнити на смак.
Про магазини інша історія.
Магазини ставлять дату на своїй продукції. У даному випадку дати не має, є лише означення ’свіже’
anonim_26
Попадалочка• 21 июля 2023
16
Отличу, но вам уже выше написали, зависит от печенья. Ну и не люблю, когда врут, трех дневное, значит так и должны говорить.
like 3
anonim_122
Пиу!Пиу!• 21 июля 2023
17
Ответ дляБешене сарі
Дріжджова.
А что это за дрожевое печенье?
like 1
anonim_208
Поліцейський патруль• 21 июля 2023
18
Автор, Ви хочете продавати і цікавитеся, чи клієнти будуть розрізняти? Я думала,що справа про звичайне печиво(пісочне, листкове і так далі),а тут дріжджова випічка. Дріжджова випічка без варіантів має бути одноденною
anonim_157
автор Бешене сарі • 21 июля 2023
19
Ответ дляПоліцейський патруль
Автор, Ви хочете продавати і цікавитеся, чи клієнти будуть розрізняти? Я думала,що справа про звичайне печиво(пісочне, листкове і так далі),а тут дріжджова випічка. Дріжджова випічка без варіантів має бути одноденною
Людина, яка вважає,що клієнти не розрізняють запропонувала мені продавати у парі і дотримуватися її практик.

Вибудете здивовані скільки варіантів існує для дріжджової випічки. У т.ч. заморожена-розморожена-підігріта. Після заморозки ця людина теж продавала/продає. І стверджує (і я не буду брехати, це робить не вона одна, інші теж це роблять і притримуються такої ж думки), що різницю люди не відчувають, у неї є постійні клієнти саме на те,що вона робить сильно зазделегідь, використовуючи замороження.
anonim_20
Латвийские_Номера• 21 июля 2023
20
Ответ дляБешене сарі
Тобто ви не проти, що печиво три дні лежало у пекаря і ще три дні лежатиме у вас. Для вас це все рівно свіже?
Та Вам декілька разів написали, що залежить від виду печива. Пісочне я їм відразу, творожне люблю через день-два, Мадлен усі в родині люблять їсти після витримки у пару днів.
anonim_22
сою не люблю• 21 июля 2023
21
Я отличу.
Какое именно печенье?
anonim_20
Латвийские_Номера• 21 июля 2023
22
Ответ дляБешене сарі
Людина, яка вважає,що клієнти не розрізняють запропонувала мені продавати у парі і дотримуватися її практик.

Вибудете здивовані скільки варіантів існує для дріжджової випічки. У т.ч. заморожена-розморожена-підігріта. Після заморозки ця людина теж продавала/продає. І стверджує (і я не буду брехати, це робить не вона одна, інші теж це роблять і притримуються такої ж думки), що різницю люди не відчувають, у неї є постійні клієнти саме на те,що вона робить сильно зазделегідь, використовуючи замороження.
Заморожена випічка продається по усьому світові. Це масове виробництво.
like 2
anonim_157
автор Бешене сарі • 21 июля 2023
23
Ответ дляЛатвийские_Номера
Та Вам декілька разів написали, що залежить від виду печива. Пісочне я їм відразу, творожне люблю через день-два, Мадлен усі в родині люблять їсти після витримки у пару днів.
Я прочитала. Дякую

Я спробую переформлювати, вам нормально, що печиво випечене три дні тому, продається як свіже? Ви б хотіли б знати, що ваше творожне уже день-два полежало і з´їсти його відразу, а не відкласти ще на день-два? Чи ви просто пробуєте, як не підходить під ваш смак, відкладаєте його ще полежати?
anonim_157
автор Бешене сарі • 21 июля 2023
24
Ответ дляЛатвийские_Номера
Заморожена випічка продається по усьому світові. Це масове виробництво.
Мова про домашню випічку. Але так, у зв`язку з тим, що потрібно більше ніж людина може зробити, у хід ідуть різні методи та способи збільшити кількість.
anonim_157
автор Бешене сарі • 21 июля 2023
25
Ответ длясою не люблю
Я отличу.
Какое именно печенье?
Я не роблю це печиво, тому не знаю рецепту. Виглядає як медовий пряник. Робиться на дріжджах
anonim_35
руки_Крюги• 21 июля 2023
26
Пряники взагалі тижнями зберігаються. Для мене несвіже - це печиво, яким можна забити цвях.
anonim_157
автор Бешене сарі • 21 июля 2023
27
Ответ дляруки_Крюги
Пряники взагалі тижнями зберігаються. Для мене несвіже - це печиво, яким можна забити цвях.
Я немаю такого досвіду, тому запитую. Дякую за вашу відповідь.
anonim_209
Слобожаночка• 21 июля 2023
28
Ответ дляБешене сарі
Тобто ви не проти, що печиво три дні лежало у пекаря і ще три дні лежатиме у вас. Для вас це все рівно свіже?
Якщо печиво, то так. Це не тесечка з кремом
anonim_209
Слобожаночка• 21 июля 2023
29
Ответ дляБешене сарі
Я не роблю це печиво, тому не знаю рецепту. Виглядає як медовий пряник. Робиться на дріжджах
Тоді норм.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff