sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_155
Заюшка_хозяюшка• 01 августа 2023

Какой крем сыр купить?

Хочу сделать торт "Красный бархат" мужу на день рождение, везде в рецептах крем из крем-сыра, я его в десертах никогда не использовала. Какой лучше? В чём между ними разница?
12 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
tarveldy• 01 августа 2023
1
Послухаю, також цікавить хто сам робив з кефіру чи сметани
anonim_199
побольшомусекретику• 01 августа 2023
2
Я робила сама, виходить супер і набагато дешевше. Розказати як?
like 3
anonim_101
Моль Моллівна• 01 августа 2023
3
До суши от Млековита. Там минимум сыроватки. Но там кило. Если меньше, то можна Твой смак или Альметте . Эти по 200гр вроде. Ну или маскарпоне
noavatar
mena• 01 августа 2023
4
зробіть спочатку тестовий торт. моя мама, поціновувач жирних тортів, всеядна, але червоний бархад не доїла в вже 3 роки мені згадує оту гидоту із ´львівської майстерні шоколаду´ :)))
у крем-сирів солонуватий присмак.

мені до вподоби млековіта у відрі, фото даю. я його користую в різних напрямках-від крема для торту до намазки на чорний хліб з рибою.

саморобні варіанти мені геть не сподобались, всі пішли у смітник.
attached-photo
like 3
anonim_31
Пургену мне• 01 августа 2023
5
Ответ дляпобольшомусекретику
Я робила сама, виходить супер і набагато дешевше. Розказати як?
Расскажите, конечно, Побольшомусекретику))))
anonim_200
Ду да ду да ду• 01 августа 2023
6
Ответ дляmena
зробіть спочатку тестовий торт. моя мама, поціновувач жирних тортів, всеядна, але червоний бархад не доїла в вже 3 роки мені згадує оту гидоту із ´львівської майстерні шоколаду´ :)))
у крем-сирів солонуватий присмак.

мені до вподоби млековіта у відрі, фото даю. я його користую в різних напрямках-від крема для торту до намазки на чорний хліб з рибою.

саморобні варіанти мені геть не сподобались, всі пішли у смітник.
Всегда такой беру. В Метро акция на него была недавно- 250 грн за это ведро. Выгодно…
anonim_173
Сіточка• 01 августа 2023
7
Ответ дляmena
зробіть спочатку тестовий торт. моя мама, поціновувач жирних тортів, всеядна, але червоний бархад не доїла в вже 3 роки мені згадує оту гидоту із ´львівської майстерні шоколаду´ :)))
у крем-сирів солонуватий присмак.

мені до вподоби млековіта у відрі, фото даю. я його користую в різних напрямках-від крема для торту до намазки на чорний хліб з рибою.

саморобні варіанти мені геть не сподобались, всі пішли у смітник.
Так!!! Треба несолоний. Замовляла торт, він був обмазаний кремом з сиру. Так ось відчувалася оця неприємна трохи помітна солоніть.
anonim_199
побольшомусекретику• 01 августа 2023
8
Ответ дляПургену мне
Расскажите, конечно, Побольшомусекретику))))
Берете грецький йогурт 350-400 грам, можна Галичину, чи будь-який інший, додаєте пакет сметани 20% теж 350 грам, я робила з Ферма, Галичина, Молокія, з усіма добре виходить. Перемішуєте, додаєте 0,5 ч.л. солі і за бажанням 1 ч.л. лимонного соку (я не додаю). Кладете на сито марлю в 4 слої чи муслінову тканину, висипаєте цю суміш і ставите в холодильник на 8-12 годин. Все, сир готовий, не гірше тих що в магазинах, і в рази дешевше.
heart 3
anonim_97
все по ГОСТу!• 01 августа 2023
9
Я робила недавно з домашнього творогу, пудри, сметани. Кількість на око. Збила блендером до стану пасти. Супер.
anonim_31
Пургену мне• 01 августа 2023
10
Ответ дляпобольшомусекретику
Берете грецький йогурт 350-400 грам, можна Галичину, чи будь-який інший, додаєте пакет сметани 20% теж 350 грам, я робила з Ферма, Галичина, Молокія, з усіма добре виходить. Перемішуєте, додаєте 0,5 ч.л. солі і за бажанням 1 ч.л. лимонного соку (я не додаю). Кладете на сито марлю в 4 слої чи муслінову тканину, висипаєте цю суміш і ставите в холодильник на 8-12 годин. Все, сир готовий, не гірше тих що в магазинах, і в рази дешевше.
Спасибо, попробую!
anonim_156
мимАпроходила• 01 августа 2023
11
Робила крем сир зі звичайного кефіру, 2.5 жирність, кефір краще в пакеті, заморожуєте, потім на марлю розморожуєте під пресом, і сир готовий. В ютуб багато видео, використовую для бутербродів
anonim_8
Курочка-чубаточка• 01 августа 2023
12
Я беру будь-який, який по акції у Форі іде - завжди однаковий результат.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff